ممنون بابت پاسخگویی سریعت نیما جان.
این لینکی که دادم شامل یک لیستی از لینک هاست.
کاش باز کنید اون لینک هایی که توش هست مثل: جیمینای، گراک، چت جیپیتی، زیلایبرری، و... رو چک کنید.
paste.centos.org/view/11d6da55
ممنون بابت پاسخگویی سریعت نیما جان.
این لینکی که دادم شامل یک لیستی از لینک هاست.
کاش باز کنید اون لینک هایی که توش هست مثل: جیمینای، گراک، چت جیپیتی، زیلایبرری، و... رو چک کنید.
paste.centos.org/view/11d6da55
Last edited by Spring2026; 01-05-2026 at 17:42.
متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها رو باز نمیکنه. اگه گراک رو باز میکرد خیلی خوب میشد خودم دلم برای گراک تنگ شده تازه نسخه سوپرگراک رو خریده بودم که اینترنت قطع شد![]()
Last edited by NIMA_e2; 01-05-2026 at 17:49.
مرسی. کاش باز میکرد یکم حالمون بهتر میشد.
آخ، خیلی متاسفم که اینو میشنوم.
امیدوارم وقتی وصل شد به پشتیانی گراک پیام بدین، و از اونجایی که خودشون شرایط ما رو مطلع هستند. امیدوارم لطف کنند و بهتون یه هدیه بدند. ❤️
Last edited by Spring2026; 01-05-2026 at 22:25.
کسی میتونه چک کنه ببینه Gemini باز میشه یا نه؟ لطفا یکی مجدد چک کنه. شاید امروز از شانس من باز شه. قبلا فکر کنم نمیشد. جدیدا شاید بشه. لطفا اگر کسی امکانش رو داره. سایتش رو چک کنه:
gemini.google.com/app
اینو دیدم
- - - Updated - - -دوستانی که برای تونل زدن به نت بینالملل از سرویس «شکن» استفاده میکردن، فعلاً به هیچوجه سمتش نرید!
شکن همونطور که تو تصویر میبینید، صراحتاً اعلام کرده حسابهایی که این کار رو میکنن مسدود میشن و فاجعهتر اینکه، اطلاعات شما رو مستقیم تحویل مراجع امنیتی میده! ⚠️
برای مدتی اصلاً از این سرویس استفاده نکنید؛ خطر لو رفتن اطلاعات و دردسرهای قانونی به شدت بالاست! ❌
اینو دیدم
[QUOTE]دوستانی که برای تونل زدن به نت بینالملل از سرویس «شکن» استفاده میکردن، فعلاً به هیچوجه سمتش نرید!
متاسفانه باز نمیشه
یک نکته ای رو یادم رفت بگم و اون اینکه شکن حرفه ای با اینترنت صبانت اصلا کار نمیکنه.
اولا تا ساعتها طول میکشه که وصل بشه یعنی داخل خود پنل شکن بنویسه به شکن حرفه ای وصل شدید بعد که وصل شد ولی هیچ سایت یا برنامه ای رو باز نمیکنه حتی استیم و بعد از چند ثانیه دوباره قطع میشه و داخل پنل مینویسه به شکن حرفه ای وصل نیسیتید.
من به پشتیبانی صبانت هم زنگ زدم و طبق معمول گفتند به ما ربطی نداره. کلا هیچ چیزی پیدا نمیشه که بهشون ربط داشته باشه.
خداییش من همیشه فکر میکردم از ایرانسل داغون تر نداریم که صبانت تو این مدت ثابت کرد خیلی خیلی داغون تره.
همین شکن حرفه ای با اینترنت فیبر مخابرات بلافاصله وصل میشه و قطعی هم نداره.
.................................................. ....................................
پاک شود
Last edited by donkeyoxte; 19-05-2026 at 02:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)