تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

سلام دوستان
    خواهش می‌کنم یکی دو دقیقه وقت بزارید و این پست رو با دقت بخونید... مرسی

من فکر می‌کنم حکومت شدیدا به دنبال این هست که در فضای مجازی حکم‌رانی کنه. الان فضای مجازی دست حکومت نیست، ولی حکومت نقشه داره این کار رو انجام بده.

این تاپیک صرفا جنبه‌ی اطلاع‌رسانی داشت. تاکیدی ندارم که حتما توی تاپیک شرکت کنید.
    ولی کاملا مستند صحبت می‌کنم. دلایل حرف‌هام اینهاست که در ادامه میگم:

1- صحبتهای آقای حداد عادل
    حدود یک ماه پیش (با اختلاف یکی دو روز) آقای حداد عادل (مشاور اصلی آقای خامنه‌ای) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پانوشت ۱) و ما دنبال این هستیم که فضای مجازی رو ضابطه‌مند کنیم. معنی‌ این جمله یک جورهایی مشخصه.

2- رفع فیلتر یوتیوب برای دانشگاه تهران
    حدود ۱۰ روز پیش (با اختلاف یکی دو روز) سایت یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). علاوه بر دانشگاه تهران، یوتیوب برای ۱۳ دانشگاه دیگر هم رفع فیلتر شد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). این کار برای این انجام شد که دانشجویان بتونند از یوتیوب برای مقاصد اموزشی استفاده کنند. معنی این اتفاق این هست که اینترنت طبقاتی به فاز اجرایی رسیده. اینترنت طبقه‌ی دانشگاهی فیلتر یوتیوب ندارد ولی طبیعتا برای بقیه دارد.

3- پیش نمایش فیلترینگ نسل جدید
    جنگ ۱۲ روزه باعث شد دستگاه حاکمیتی، به خاطر مسایل امنیتی از فیلترینگ نسل جدید زودتر از موعد پرده برداری کنه. شاید شما دقت نکردید ولی در زمان جنگ 12 روزه سایتهایی که داخل ایران هاست شده بودند برای خارجی‌ها بدون مشکل کار می‌کردند. یعنی بازدید کننده‌ی خارجی به راحتی از سایتهای داخل ایران (مثل اوایی که روی اروان هاست شده بودند ...) می‌تونستند بازدید کنند ولی تمام سایتهای خارجی از دسترس کاربران داخلی قطع بود. همچنین همه‌ی فیلترشن‌کها هم قطع شده بود. من تابحال شبیه به این قضیه رو ندیده بودم برای همین هست که میگم ادوات فیلترینگ نسل جدید رونمایی شد.
    پس حکومت ابزار فیلترینگ رو بروز کرده و پتانسیل قطع اینترنت رو داره.

4- هرج و مرج
    آقای حداد گفتن چون فضای مجازی بی‌صاحبه ما می‌خوایم ضابطه‌مندش کنیم. ما میدونیم که اینطوری نیست. پس ممکنه خیلی تصادفی یک سری افراد باعث هرج و مرج بشن که این گفته‌ی اقای حداد رو به حقیقتش برسونن. کما اینکه دوتا دوستمون که معرف همه هستن خیلی فعالیت میکنن و خیلی‌ها رو شاکی کردن.

نتیجه:
    الان اینترنت جهانی تقریبا برای همه ایرانی‌ها قابل دسترس هست (از طریق فیلتر شکن‌های رایگان) ولی اگر اینترنت طبقاتی بشه، شاید حداکثر شاید ۵ درصد مردم به اینترنت جهانی دسترسی خواهند داشت چون همه‌ی فیلترشکن‌ها قطع میشه همونطور که قبلا اتفاق افتاد. اگر احتمالا فعالیتی می‌کنید مثلا در اینستا فروشگاه دارید، مراقب باشید. ممکنه به زودی دسترسی ها قطع بشه.

پانوشت ۱: به نظر من اقا حداد اشتباه می‌کنند. فضای مجازی بی‌صاحب نیست. اونی که بی‌صاحبه نفت و برق مملکت هست که داره میره به چین و ماینرهای بعضیا...
    Last edited by epsi1on; 15-11-2025 at 20:06.

2. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yamani47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

وقتت خیلی زیاده و پا کار هم هستی کارت هم خوب بلدی خوب ذهن مخاطب رو به کار میگیری

واقعا بی شوخی می گم یه 6 ماه یه سال لازمت دارم تو بیزینس های شخصیم
    کار اگر حاضر بودی بکنی بهم پیام بزن

حقوق هم خوب می دم بهت درست کار کنی اون نتیجه ایی که من بخام رو برام بگیری بالای ماهی 100 هم می تونم بهت بدم

4. این کاربر از Yamani47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

اقا لطفا تکلیف منو مشخص کن برادر

نمی ایی بگو دنبال کسی دیگه باشم پول خوب میدم ها

مگه پول قبله اول شما نیست ؟ خداتون نیست مگه بیا می رسونمت به معبودت ها خوب می رسونمت ها

بدو بیا این ور بازرا ای زنبیلو بردار و بیار

تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

باز پاک کردن پست منو

تاريخ عضويت
    Sep 2020

پيش فرض

بیش از 5 ماه از چند 12 روزه داره می گذره
    و این یارو ممد آسمونی نیامده

فکر کنم دعاهام مستجاب شد
    شب و روز دعا می کردم به درجة رفیع سَقَـ........چیز.................شهاد .......نائل شه...........

فکر کنم واقعا نائل شد روحش قرین زحمت به امید خدا
    هر کجا که هست به امید خدا عذابش بیشتر............

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان

خوب بلدی خوب ذهن مخاطب رو به کار میگیری
    اشتباه می‌کنی! من برعکس تو اصلا تمایلی ندارم ذهن کسی رو به‌کار بگیرم. به نظرم این کار/شغل خیلی قبیح و منفور هست.
    پ.ن: دیر جواب دادم چون ایگنورت کرده‌ام. اتفاقی این پست‌ات رو دیدم. ممکنه بعدا هم دیر جواب بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •