تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اشتراکی شدن نرم افزار ها (Subscription-base) و بحران ما ایرانی ها !!!

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

13 اشتراکی شدن نرم افزار ها (Subscription-base) و بحران ما ایرانی ها !!!

هزینه‌ های بالای اشتراک نرم‌افزارها در ایران

در سال‌ های اخیر ، بسیاری از نرم‌افزار های بین‌المللی به مدل اشتراکی (Subscription-based) روی آورده‌اند . این موضوع برای کاربران ایرانی به دلایل تحریم‌ ها و نرخ ارز ، چالش‌ برانگیز شده است حالا باید چیکار کنیم در این مدل، کاربر به‌ جای خرید دائمی نرم‌ افزار ، مبلغی را به‌صورت دوره‌ ای ( ماهانه ، سالانه یا حتی هفتگی ) پرداخت می‌ کند تا بتواند از خدمات یا امکانات آن استفاده کند کشور ایران هم تحریمه و نوسانات ارزی بالایی داره !!! مثلاً Microsoft 365 از 7 دلار تا 100 ماهیانه هزینش میشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

می‌شه از نرم‌افزارهای آزاد هم استفاده کرد. من خودم نزدیک به ۳ ساله از لینوکس (اوبونتو) استفاده می‌کنم که جواب کارهای عمومی‌ام رو می‌ده.

البته نرم افزار آزاد قابلیت‌های کمتری از نرم افزارهای پولی دارن ولی برای مخاطب عمومی کار راه بنداز هستن. مخاطب تخصصی نیاز به برنامه‌ی تخصصی داره که کمتر دیده شده بصورت آزاد در دسترس باشه.

مثلاً Microsoft 365 از 7 دلار تا 100 ماهیانه هزینش میشه !!!
    میخوام یک چیز بگم همه بهم بگن ارزشی...
    گفتید ماکروسافت، یه‌چیزی یادم افتاد. شما دارید دنبال راهی می‌گردید که بتونید به ماکروسافت حق اشتراک پرداخت کنید. آیا می‌دونستید شرکت ماکروسافت، در جنگ ۱۲ روزه یکی از اصلی‌ترین هم‌پیمانهای اسـxـراییل بوده؟ قسمت عمده ای از زیرساخت‌های هوش مصنوعی که اسـxـراییل داره رو از ماکروسافت می‌گیره. البته گوگل و آمازون و بسیاری از غولهای تکنولوژی هم همین کار رو می‌کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •