چشم ها را باید شست ... طور دیگر باید دید![]()
چشم ها را باید شست ... طور دیگر باید دید![]()
خودت هم تابلویی بابا از این هایی که چفیه به گردنیولی در برابر نیروهای داخلی هنوز میتونه به دلیل مسائل ایدئولوژیک مقاومت قابل توجهی نشون بده.
چفیه هم گردنت نباشه دوست داری چفیه گردنت باشه
یعنی به لحاظ روحی چفیه رو دوست داری
من هیچ وقت نمی فهمم این همه غیر ایرانی تو ایران چی کار می کنه
ایران برا دوباره ایران شدن یه هلوکاستی می خاد هزار برابر بد تر از هلوکاست هیتلر
میلیون ها روح باید ریست شن
Last edited by Yamani47; 28-10-2025 at 23:12.
اینکه چیزی نیست میگفت خمینی رو متفقین آوردن ایران حالا داره تئوری جانشینی و بقیه چیزا رو میده![]()
اُسگُل میرزا من برخلاف تو که فقط داری تا نوک دماغت و همین 50 سال اخیر رو میبینی، یه قضیه 1400 ساله و ریشه ای رو میبینم. نکنه فکر کردی بین مردمی هست که رنسانس اروپایی و عصر روشنگری رو دارن تجربه میکنن؟! در بهترین حالت در قعر چاه فاضلاب قرون وسطی هستن. و مسئله یه شخص یا دو شخص کله قارچی نیست. همین گله ها هستن که با تبعیت بی چون و چرا به چوپان قدرت میدن. طویله خاورمیانه همه جاش یه طویله است. اینو تکرار حوداث تاریخی تو قسمت های مختلف این طویله بزرگ بارها نشون داده. حالا یه عده میخوان توهم بردارن که نه! ما بهتریم. بزار خوش باشن مثل تو.
چقدر چرت و پرت طلاوت می کنی .. اینقدر تَوَق وُق نکناُسگُل میرزا من برخلاف تو که فقط داری تا نوک دماغت و همین 50 سال اخیر رو میبینی، یه قضیه 1400 ساله و ریشه ای رو میبینم. نکنه فکر کردی بین مردمی هست که رنسانس اروپایی و عصر روشنگری رو دارن تجربه میکنن؟! در بهترین حالت در قعر چاه فاضلاب قرون وسطی هستن. و مسئله یه شخص یا دو شخص کله قارچی نیست. همین گله ها هستن که با تبعیت بی چون و چرا به چوپان قدرت میدن. طویله خاورمیانه همه جاش یه طویله است. اینو تکرار حوداث تاریخی تو قسمت های مختلف این طویله بزرگ بارها نشون داده. حالا یه عده میخوان توهم بردارن که نه! ما بهتریم. بزار خوش باشن مثل تو.
من مگه بحث عقیدتی سیاسی کردم ؟ گفتم حرف شما درسته یا غلطه ؟ حرف ها شما به لحاظ عقلی و منطقی درست هم باشه چون ذاتتون خرابه کلا حرف های شما باطله
من گفتم شما حرب الهی و عرزشی و چفیه دوست هستی.......چرا چقدر پیچیده می کنی مطلب رو؟؟ عرض کردم عرزشی هستی قبول کن دیگه چرا طفره میری ؟
اینکه با این روش یک مملکت رو تخریب کنند که چیز عادیه در عالم سیاستاینکه چیزی نیست میگفت خمینی رو متفقین آوردن ایران حالا داره تئوری جانشینی و بقیه چیزا رو مید
یعنی به جای حمله نظامی و هزنیه های اقتصادی و نظامی و احتماعی زیاد یک مملکت رو نابود کنن یک دستگاه حاکمیتی نا کار آمد روی کار می آرن تا اون مملکت رو به طور اتوماتیک نابود کنه به مرور و بدون هیچ هزینه ایی
و این چیز جدیدی هم نیست هزاران ساله که این روش سیاسی استفاده میشه
تو شاهنامه فردوسی هم بهش اشاره شده تو بخش پادشاهی خسرو پرویز دراون بخش یک شعر هست دقیقاً توضیح می ده که برا نابود ساختن یک مملکت چه نوع حاکمانی با چه خصوصیاتی باید بهشون حاکم کنی
میگه اول گفتن حکومت ری رو چطور بگیریم گفتن که با لشگر پیل ( فیل های جنگی ) استفاده کنیم که اون زمان حکم سلاح کشتار جمعی رو داشته
چنین گفت که اکنون بر بوم ری / به کوبند پیلان جنگی بپی
ولی یکی تو اون دم و دستگاه گفت که نه اقا لشگر پیل نمی خاد هم کلی هزینه داره هم شهر نبود میشه بعدا خودمون باید برا بازسازیش هزینه کنیم
نگه کن که شهری بزرگست ری/ نشاید که کوبند پیلان بپی
چی کار کنیم به جاش یکی رو اونجا حاکم کنیم که اون شهر رو اون حکومت رو که این خصوصیات رو داشته باشه
به دستور گفت آن زمان شهریار / که بد گوهری باید و نابکار
چنین گفت خسرو که بسیارگوی / نژند اختری بایدم سرخ موی
نژند اختر یعنی بد ذات کسی که طالعش نا مناسب باشه
تنش سرخ و بینی کژ وروی زشت / همان دوزخی روی دور از بهشت
یکی مرد بدنام و رخساره زرد / بد اندیش و کوتاه دل پر ز درد
دل پر ز درد به معنی عقده ایی یا بیمار روانی
همان بد دل و سفله و بیفروغ / سرش پر ز کین و زبان پر دروغ
دو چشمش کژ و سبز و دندان بزرگ / براه اندرون کژ رود همچو گرگ
Last edited by Yamani47; ديروز at 05:49.
از نظر سواد عرض کردم این اسکل فک میکنه خاورمیانه فقط ایران و عراقه که ۱۴۰۰ ساله تو طویلن امروزه شش کشور عربی ک کشورهای حاشیه خلیح فارس یا همون gcc به اختصار از نظر مجموع درامد صادرات واردات در دنیا ششم هستن همه این کشورا هم تو خاورمیانن حالا این ساندیس خور اسکل داره تئوری هم میچینه اره آینده ایران اینطوریه اونطوریه ،تو بحث تحلیل کلان بزرگترین تحلیل گرا نمیتونن دقیق بگن چی میشه حالا این با اون سواد شخمیش ک میگه متفقین خمینی رو آوردن نظریه پرداز شده![]()
انقدر اُسگُلی ارزش بحث نداری. هیچ عرزشی تو حرفاش نمیاد به خاورمیانه بگه طویله! از اون بیت الاقدس بگیر تا کربلا تا مکه همه جا براش یه جای میمون و مبارکه! و باهاش عشق میکنه.
مثال خوبی زدی. شاهنامه. خوشگل پسر، شاهنامه واسه زمان ایران باستانه که نژاد آریایی موبلوند اصیل بر فلات ایران حکمرانی میکرد. نه الان که با قرن ها اختلاط نژادی ریده شده توش.
موسیلنی خدابیامرز هم آرزوش این بود امپراطوری روم باستان رو دوباره تو ایتالیا احیا کنه ولی از این غافل بود اون بافت نژادی که امپراطوری روم رو ساخت خیلی وقته از بین رفته. و شکست های مفتضحانه و آبروریزی هایی که ارتش ایتالیا پشت سر هم به بار میاورد و آلمان بود که میومد گندشونو جمع میکرد. آخرشم که ایتالیا بدجوری واداد و تسلیم شد.
ارتش رضاخان خدابیامرز هم دو روزه فروپاشید! نه بخاطر بی لیاقتی رضاخان بلکه کل توان مملکت در حد همین بود.
الانشم همینه. خر همون خره. پالانش عوض میشه ولی از خریتش چیزی کم نمیشه. حتی شما دوست عزیز خرم.
Last edited by The Ghost Writer; ديروز at 16:10.
ممکنه تمام حرف های که این ها میزنن به لحاظ علمی هم درست باشه یعنی به لحاظ عقلی درست و دقیق هم باشه حرف هاشون
منتهی هدفشون بیان حقیقت نیست هدفشون به کار گیری مغز کار بر برا سوق دادن به جهتی خاص و مد نظر خودشون است
مثلا تو اون پست بالاش داره کار بر رو سوق میده به این که فحاشی کنه به دین و مذهب...... یعنی داره ترغیب می کنه به اون سمت............که بعدا و متعاقبا استفاده خودش رو ببره از این قضیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)