تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: پیشنهاد به کاربران: از قابلیت لیست سیاه برای پنهان کردن پست‌های اسپم و زائد استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض پیشنهاد به کاربران: از قابلیت لیست سیاه برای پنهان کردن پست‌های اسپم و زائد استفاده کنید.

سلام .

چند وقتی بود من یک مشکلی داشتم، و اونم این بود که در این باکس سمت چپ فروم قسمت "جدیدترین گفت و گوها" وقتی میخواستم پست‌های جدید رو چک کنم که شاید چیز جالبی و یا سوالی که بتونم جوابش رو بدم داخلش باشه، می‌دیدم کل قسمت "جدیدترین گفت و گو ها" اشغال شده توسط پست‌های پینگ پونگی دو تا کاربر که سر یک موضوعی دارن صبح و شب باهم دعوا میکنند و فحش میدن و چیز بدردبخوری به اشتراک نمیذارن، و پست های دیگر کاربران میره ته لیست و از باکس خارج میشه و خلاصه دیگه نمیشه به راحتی متوجه پست‌های جدیدی که کاربران دیگه ایجاد کردن شد.

راه حلی که مشکلم رو حل کرد این بود که رفتم داخل پروفایل هر کدومشون و از باکس سمت راست صفحه زدم "اضافه کردن به لیست سیاه" و به لیست سیاه اضافه کردمشون و مشکلم کاملا حل شد. اگر شما هم مشکل مشابهی دارید از این قابلیت استفاده کنید. در تمامی فروم‌هایی که بر پایه‌ی vBulletin هستند این قابلیت وجود داره.
    Last edited by 474747; 07-08-2025 at 15:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ای بابا بد شد ک نمیتونی زرت و پرت کنی واسمون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •