تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: دانشگاه آزاد برلین

اگه نباشه جاش خالی می مونه navidmay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2023
    محل سكونت
    همدان

12 دانشگاه آزاد برلین

سلام بچه ها اطلاعاتی در مورد این دانشگاه دارم خواستم به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی خورد
    این یک دانشگاه رایگان اشت هزینه یک سال درس خوندن 300 یورو حدودا است هم رشته هایی به زبان آلمانی دارد هم انگلیسی. تنها رشته لیسانس انگلیسی زبان رشته مطالعات آمریکای شمالی است و رشته هایی در مقطع ارشد و دکتری هم دارد. برای رشته های انگلیسی زبان مدرک آیلتس می خواهد اگر نداشته باشید یک آزمون زبان دارد که باید قبول بشید و یا اگر مثل من در دانشگاه زبان خونده باشید می تونید مدرکتون را براشون ارسال کنید تا بررسی بشه و از آزمون زبان معاف بشید. هزینه خوابگاه هم حدود 250 تا 300 یورو است. خورد و خوراک هم جداست. برای ترم جدید هم از اول جولای 2025 باید ثبت نام کنید. خلاصه فرصت بسیار عالی برای مهاجرت به آلمان است یکی از کم هزینه ترین ها است. اجازه 20 ساعت کار پارت تایم در هفته هم دارید

داره خودمونی میشه The Ghost Writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها اطلاعاتی در مورد این دانشگاه دارم خواستم به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی خورد
    این یک دانشگاه رایگان اشت هزینه یک سال درس خوندن 300 یورو حدودا است هم رشته هایی به زبان آلمانی دارد هم انگلیسی. تنها رشته لیسانس انگلیسی زبان رشته مطالعات آمریکای شمالی است و رشته هایی در مقطع ارشد و دکتری هم دارد. برای رشته های انگلیسی زبان مدرک آیلتس می خواهد اگر نداشته باشید یک آزمون زبان دارد که باید قبول بشید و یا اگر مثل من در دانشگاه زبان خونده باشید می تونید مدرکتون را براشون ارسال کنید تا بررسی بشه و از آزمون زبان معاف بشید. هزینه خوابگاه هم حدود 250 تا 300 یورو است. خورد و خوراک هم جداست. برای ترم جدید هم از اول جولای 2025 باید ثبت نام کنید. خلاصه فرصت بسیار عالی برای مهاجرت به آلمان است یکی از کم هزینه ترین ها است. اجازه 20 ساعت کار پارت تایم در هفته هم دارید
    دورد بیشتر توضیح میدید. هزینه خوابگاه سالانه یا ماهانه 300 یورو. اسم دانشگاه به انگلیسی چی هست سرچ بزنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •