این پست اپدیت میشود / درصدی که به عملکرد داده میشود از نظر خودم طبق مشاهدات و مستندات هست و همه مواردی که 100 درصد هستن (بیشتر از 85 درصد ایده ها) کاملا تست شده اند و عملکردشان تایید شده .
کتاب داوینچی 2 کتابی است از ایده های مختلف در همه زمینه ها از فیزیک تا اکترونیک و برنامه نویسی .
در این کتاب تمامی ایده ها یا اختراعات تست شده و قابل راستی آزمایی توسط قوانین فیزیک یا ... است ولی برخی از آنها دلیل نبود امکانات کافی
به طور دقیقه و کامل تست و بررسی نشده اند و فقط ایده ای هستند برای شروع نه طرح دقیق ولی کاملا علمی و قابل اجرا هستن جز چند مورد که نتونستم کامل تست کنم(2 یا سه مورد) و مواردی که همه مراحل رو تست کردم ( بالای 100 مورد ) منتها برای ساخت ماکت نمونه وقت زیادی لازم داشته که انجام نشده ولی از عملکردش مطمئن شدم .
1 _ تضمین عملکرد 65 درصدی (در مدل بسیار کوچک با 100 گرم جیوه تست و نتیجه امیدوار کننده بود )
یکی از مهمترین اختراعات در این کتاب که به دلیل کمبود امکانات به طور دقیق بررسی نشده مربوط به موتور تغریبا" نامحدود جیوه ای است که در سایز بسیار کوچکی با 100 گرم جوه تست شده و نتیجه امیدوار کننده بوده .
تاریخ انتشار 7 - 04 - 1404 و 28 - 06 - 2025
ساعت 5 بعد از ظهر
استفاده از تغییر جهت انرژی در دو مکان نزدیک به هم برای تولید انرژی
مدل از نمای بالا و چپ و شماره گذاری شده همراه با توضیحات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اختراع به هیچ وجه قانون بقای انرژی را زیر سوال نمیبرد و فقط از عدم تعادل انرژی در دو مکان نزدیک به هم جهت به حرکت انداختن انرژی عمل میکند و همانطور که محاصبات ریاضی کارکرد این اختراع را تایید میکنند در مدل بسیار کوچک هم با جیوه (100 گرم) تست شده و آزمایش امیدوار کننده بوده ولی باید در سایزهای بزرگتر ساخته شود. در طراحی اصلی نکات ریز بسیاری باید در نظر گرفته شود که در این بحث نمیگنجید و جهت سادگی فقط مکانیزم اصلی مطرح شده این نکته مشخص است که طراحی بسیار بهینه تری میتوان انجام داد همچنین مسائلی که برای جلوگیری از بخار شدن آب یا بقیه مشکلات ممکن هست را حل کرد
2 _ عملکرد 100 درصدی (تست شده)
نسل جدید بلندگوهای بدون پرده با قدرت و سرعت بسیار بالا (منظور از سرعت فرکانس بالاست) و صدای بدون نویز نرم . هیچ قطعه مکانیکی متحرکی وجود ندارد ! (کاملا ساکن)
اولین بلندگوی یونی :
عملکرد : با کشیدن یونها به یک سمت میتوان هوا را به همان طرف کشاند :
مدل :
تشریح :
3 , 2 - شکل دایره ای عنکبوتی مانند سیمهای مسی بدون روکش متصل به هم هستند که بینشان فاصله هوایی تغریبا" زیادی وجود دارد که در شکل مشخص است :
1 - این قسمت ...
2- به مرور زمان کامل خواهد شد
تغیرات سیگنال از 10 کیلو ولت به عنوان حده اعقل ولتاژ تا بی نهایت نصبت به سایز . 10 تا 20 کیلوولت تست شده در فاصله تغریبی هر تار عنکبوت 2.5 سانت از دیگری
* تست نشده : برای تقویت میتوان از صفحه های پشت سر هم تا تعداد محدودی استفاده کرد
3_
حق نشر و ... همینجوری شفایی محفوظ است :دئ ولی کسی کتاب رو کامل جایی معرفی کنه ممنون هم هستم