راب ویتهوف، صداپیشه‌ جان مارستون در Red Dead Redemption 2، بابت منتشر نشدن خبری که هفته‌ گذشته وعده‌ داده‌ بود، عذرخواهی کرد.
اگرچه ویتهوف هفته‌ گذشته درباره‌ انتشار خبر بزرگی از سوی راکستار گیمز پیرامون Red Dead Redemption 2 صحبت کرده بود، اما آخر هفته سپری شد و این استودیو سکوت اختیار کرد. وقتی در یکی از ویدیوهای اخیر کانالش، یکی از طرفداران Red Dead Redemption از وی پرسید چه بر سر آن خبر آمده است، ویتهوف در پاسخ گفت هنوز قرار است منتشر شود. پاسخ او نشان می‌دهد که این خبر هرچه باشد، بخش‌های متعددی در آن دخیل هستند. همچنین ممکن است این موضوع مستقیماً به استودیوی راکستار گیمز مربوط نباشد، چراکه این استودیو معمولاً در انتشار خبرهای مهم، طبق برنامه‌ریزی دقیق خودش عمل می‌کند.
ویتهوف در پاسخ گفت:
در راه است. بابت تأخیر متأسفم. واقعاً عوامل زیادی درگیرند. می‌خواهیم همه‌ چیز به درستی انجام شود. وقتی بتوانیم توضیح بدهیم که دقیقاً چه خبر است، دلیلش را خواهید فهمید. مطمئن باشید که من هم مشتاقم هرچه زودتر به شما بگویم.
هفته‌ گذشته، ویتهوف همچنین بابت گمراه‌ کردن برخی افراد با اشاره‌هایش عذرخواهی کرد. در یک پخش زنده، وی گفت که او نماینده‌ رسمی راکستار گیمز برای اعلام خبرهای بزرگ نیست و این استودیو، خبرها و اطلاعیه‌های خود را به‌ صورت مستقل منتشر می‌کند. او گفت:
موضوعی هست که واقعاً بابتش هیجان‌ زده‌ام و مطمئنم خیلی از شما هم با شنیدنش هیجان‌ زده خواهید شد. اما لازم می‌دانم به نکته‌ای اشاره کنم. ممکن است حرف‌هایی که قبلاً زده‌ام، ناخواسته باعث سوء‌ تفاهم شده باشند، مخصوصاً وقتی گفتم چیزی هست که فعلاً نمی‌توانم درباره‌اش صحبت کنم. می‌خوام به‌ صراحت تأکید کنم که من خبری از طرف راکستار گیمز منتشر نمی‌کنم. این موضوع برای همه واضح است، اما بد نیست دوباره یادآوری کنم، تنها راکستار گیمز مسئول اعلام اخبار و اطلاعیه‌های رسمی خودش هست و از من برای این کار استفاده نمی‌کند. پس لطفاً این مسئله را در نظر داشته باشید. با این حال، باز هم می‌گویم احتمالاً خیلی از شما با شنیدن چیزی که در آینده اعلام ‌می‌شود، واقعاً خوشحال و هیجان‌ زده خواهید شد.
راجر کلارک، صداپیشه‌ آرتور مورگان، نیز در مورد این موضوع صحبت کرده بود. هرچند اظهار نظر کلارک محتاطانه‌تر بود، اما در شبکه‌های اجتماعی او نشان داد که از این خبر آگاه بوده است. پیش از این، شایعاتی در رابطه با انتشار به‌روزرسانی بازی Red Dead Redemption 2 برای پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/ اس وجود داشت. همچنین شایعاتی نیز در مورد عرضه‌ این بازی برای نینتندو سوییچ ۲ دیده میشد. عنوان Red Dead Redemption 2 در ابتدا در سال ۲۰۱۸ برای پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان منتشر شد و سپس در سال ۲۰۱۹ برای رایانه‌های شخصی در دسترس قرار گرفت.

گیمفا