تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: اگر خداوند مهربان است چرا مجرمین را با آتش مجازات میکند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

از 124000 پیغمبر که نازل شده اند در کلام الله مجید قرآن کریم فقط یکی عرب بود یا به روایاتی 8 تا ! بقیه همه از قوم یهود بودند ... همین هایی که امروز مسلمین را سلاخی میکنند
    انشالله با یاری الله

و جمعیت 1 و نیم میلیاردی مسلمین هم هیچ کاری در مقابل این 9 میلیون نمیتواند بکند
    فقط تو اخبار میگن جنگل هاشون آتیش گرفته کار الله بود

ماشالله
    خدا قوت
    Last edited by بامدادنیکنفس; 01-05-2025 at 15:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از 124000 پیغمبر که نازل شده اند در کلام الله مجید قرآن کریم فقط یکی عرب بود یا به روایاتی 8 تا ! بقیه همه از قوم یهود بودند ... همین هایی که امروز مسلمین را سلاخی میکنند
    انشالله با یاری الله

و جمعیت 1 و نیم میلیاردی مسلمین هم هیچ کاری در مقابل این 9 میلیون نمیتواند بکند
    فقط تو اخبار میگن جنگل هاشون آتیش گرفته کار الله بود

ماشالله
    خدا قوت
    داشتم نگاه میکردم اون طرف ساندیس خورا رو لایک میزنی اینطرف مخالفشون حرف میزنی ,جالبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

داشتم نگاه میکردم اون طرف ساندیس خورا رو لایک میزنی اینطرف مخالفشون حرف میزنی ,جالبه

علت داره دوست من ، لایک میزنم که برن بالا یکی قوی تر پررو تر از من جوابشون رو بده

این یه تکنیک تو فوتباله ایرانه

4. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

علت داره دوست من ، لایک میزنم که برن بالا یکی قوی تر پررو تر از من جوابشون رو بده

این یه تکنیک تو فوتباله ایرانه
    رونالدینیویی میگن

6. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظرم خدا رو اگر با معیارهای زمینی و انسانی بخوایم بسنجیم، یعنی مهربون،عادل،قادر ،جبار و ... عملا باید مثل یک انسانی تجسمی کنیم که اصلا نمیتونه وجود داشته باشه.چون اساسا اونی که جباره مهربون نیست.یا اونی که عادله هیچکسو با رنج و عذاب آزمايش و امتحان نمیکنه.اما سوال اینجاست.سوال همه ادوار و اعصار...خدا کیست؟یا خدا چیست؟ این جواب به نظر من تا لحظه مرگ نمیتونه مشخص بشه.

8. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Ghost Writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکم: معرفی رائفی پوری که با شما دهن به دهن داره میذاره: سورس اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سورس دوم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورس سوم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورس چهارم: برو تو ChatGPT بپرس : Who is Arasp Kazemian اون خودش ده ها سورس دیگه رو میاره که این رائفی پور رو به شما معرف کنه.

دوم : معنی جبار در قرآن: [ویکی الکتاب] معنی جَبَّارٍ: گردنکلفتی که با اراده خود بر مردم غالب گشته و آنان را اجبار میکند تا مطابق دلخواه او عمل کنند-بسیار اجبار کننده
    معنی جَبَّارُ: کسیکه بردیگران علووعظمت وسلطنت داشته باشد-صیغه مبالغه از جبریعنی شکسته بند و اصلاح کننده -بسیار جبران کننده(از اسماء الهی)

سوم: یک جا تو قرآن بیار که نوشته باشه سگ نجسه. من به حدیث و اینها اعتقاد ندارم.

چهارم: از این به بعد خواستی با کسی دهن به دهن بذاری در موردش تحقیق کن. در مورد آمریکا هم تو از تهران میتونی هر نظری بدی. اینکه نقاشی های ضد آمریکایی رو پاک میکنن یا نمی کنند. من تو دانشگاه جورج واشینگتن شاگر پروفسور سید حسن نصر بوده ام در رشته فلسفه غرب. بعید میدونم یک جمله به انگلیسی بتونی حرف بزنی.
    مورچه چیه که کله پاچش چی باشه. اصلا فیلسوف دینی مثل تو و حسن نصر معنی نداره و خودمتناقض هست. چون دین اصلش با تفکر در تضاده و روی اعتقاد افراطی و سلیقه ای (یا همون چیزی که بهش میگن ایمان) میچرخه.

در اون دانشگاه جورج واشنگتن گل بگیرن که امثال تو و حسن نصر رو راه دادن توش.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •