تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 21 از 21

نام تاپيک: آنلاک همه ی مودم های TDD شرکت ایرانسل بصورت ریموت (راه دور) 1403-2024

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من این مدل مودم رو دارم، تقریبا نو و استفاده زیادی هم نشده بود ولی بعد از چند روز استفاده توی این روزهای جنگ، چراغ آنتن چشمک زن شد و به هیچ دکلی متصل نمیشه و کلاً سیمکارت رو دیگه نمیشناسه. اینجور که معلومه این مدل مودم مشکل رایج خرابی ماژول سیمکارت رو داره و چون قیمت این ماژول زیاده تعمیرش به صرفه نیست (در مقایسه با قیمت کلی مودم).

کلاً کیفیت اینترنت TD مبین نت و ایرانسل حداقل برای من اصلاً خوب نبوده، الان از سیمکارت FD مبین نت که روی همراه اول رومینگ میشه روی مودم هواوی B528 استفاده میکنم. این مودم رو از زمان قدیم خریده بودم و بسیار عالی هست و قابلیت تجمیع باندها برای افزایش سرعت رو داره.
    سلام. بله دقیقا مودم من هم بدون مشکل بعد قطعی سراسری نت، چشمک زن شد و هر جا روشنش کردم فقط چراغ سیگنال چشمک زن بود. اما چند روز پیش با کابل لن وصل کردم و وارد منوی کانفیگ شدم و یه چراغ آنتن روشن شد. (عملا سیگنالی تو منطقه نبود) ریستش کردم و الان تا 3 تا چراغ هم روشن میشه اما سرعت خیلی کمه. ظاهرا منطقه زندگی من همراه اول و رایتل بهتر پوشش میده. حقیقت مستاجرم امکان خرید فیبر نوری واسه اینجا نیست. خرید مودم 5G هم الان با این وضع بازار نشدنیه. گفتم شاید بشه این مودم رو آنلاک کنم و از سایر سیم کارت هایی TD مثل مبین نت یا آسیا تک استفاده کنم. من مودم رو باز کردم میشه با دو تا تبدیل SMA به ufl و یه آنتن MIMO 2*2 قدرت سیگنالش رو بیشتر کرد. اما همونم یه 2 تومنی تو گلوش گیره. بشرطی که اینترنت رو وصل کنه شاید بصرفه. اما شاید با همین آنتن داخلی خودش بشه با سایر اپراتورها نت پایدارتری گرفت. امیدوارم کسی بدونه که آیا این مودم رو میشه انلاک کرد یا نه.

پ ن: الان مطلبی رو خوندم به تاریخ11 تیر 404 مبنی بر اینکه اختلال روی شبکه TD-LTE بدلیل اختلال روی GPS بوده و چون این دوتا بهم وابسته ن!!!(اختلال روی جی پی اس بدلایل امنیتی) منجر به قطعی شبکه تی دی شده. اپراتورها این مطلب رو اعلام نکردن که هیچ، 70% هم بسته هاشونو گرونتر کردن! ظاهرا الان اختلال جی پی اس رو برداشتن و شبکه تی دی هم آنتنش برگشت. اگر دوستانی که مودمشونو کنار گذاشتن مجدد تست کنن بنظرم الان سیگنال میگیرن.
    هرچند من کماکان منتظرم این مودم آنلاک بشه و من از شر ایرانسل خلاص شم برای همیشه
    Last edited by MITAJOON; 03-07-2025 at 00:40.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •