تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 634 از 634 اولاول ... 134534584624630631632633634
نمايش نتايج 6,331 به 6,334 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان سلام،من یکشنبه همینجوری زنگ زدم 2020 ببینم خونمون تحت پوشش فیبر هست یا نه،اپراتور گفت ثبتنامت میکنم و پیمانکار باهات تماس میگیره!!
    یوزر پس هم برام sms شد به این سرعت!!
    حتی بسته آغازین هم برام انتخاب کرد!!
    خواستم ببینم طبیعی هست این سرعتعمل یا اینکه این یوزر پس رو به هر کی زنگ بزنه میدن؟؟؟
    الان در حال حاضر هم vdsl از مخابرات دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همش سمبل شده روی دیوار و دزدگیر حیاط و...
    از روی دیوار ما یه کابل فیبر رد شده شل و ول و آویزون و رو هوا هم فیوژن خورده معلومه پاره شده قبلا، یه باکس کوچیک زدن وسط درخت رو هوا فیوژن کردن، مال خونه اون دست خیابون هست که خیلی به کوچه قبلی که باکس فت داره نزدیک تره ولی لقمه رو دوره سرشون چرخوندن، و روی سر در ما موی همسایه از سال قبل پیچیده دورش من هر روز ار پنجره نگاهش میکنم امسال حسابی رشد کرده دوره کابل رو رفته جلو و کلی هم انگور داره آویزون از فیبر نوری خیلی خنده داره، اگر شد یه عکس میگیرم میدم اینجا.
    Last edited by blackbird; امروز at 09:57.

3. 3 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان سلام،من یکشنبه همینجوری زنگ زدم 2020 ببینم خونمون تحت پوشش فیبر هست یا نه،اپراتور گفت ثبتنامت میکنم و پیمانکار باهات تماس میگیره!!
    یوزر پس هم برام sms شد به این سرعت!!
    حتی بسته آغازین هم برام انتخاب کرد!!
    خواستم ببینم طبیعی هست این سرعتعمل یا اینکه این یوزر پس رو به هر کی زنگ بزنه میدن؟؟؟
    الان در حال حاضر هم vdsl از مخابرات دارم
    بسته آغازینت 50 گیگ با فیبرکشی رایگان و مودم کلاس c رایگانه؟

ضمنا برای ما اول هزینه نصب و گرفتن، بعد اومدن برای فیبرکشی و نصب، فرداش یوزر پسورد پنل اومد. شما صبر کن پیمانکار باهات تماس بگیره مشخص میشه اصلا قابل سرویس دهی هست یا نه.
    سمت ما پیمانکارای ایرانسل زیاد زنگ میزدن میگفتن فقط همین امروز مودم رایگان میدیم فلان، بعد فرداش میگفتن نه قابل سرویس دهی نیست ...

بعد بی زحمت یه عکس از status مودم میذاری ببینم کشش خط و نویز اینا در چه وضعیه. چون یکی از دوستان vdsl و گرفت الان سرعتش 9 مگه. مخصوصا برای کانفیگ مودم اگه نکته ای داره ممنون میشم بفرمایید. چند باری زنگ زدیم مخابرات اذیت میکردن ...
    Last edited by essien; امروز at 13:43.

5. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مسیر حیاط تا داخل من لوله توکار از قبل داشت باید یه راهی باشه که کابل برق و تلفن رفته باشه لوله خالی اضافی هم گذاشته بودن از قدیم. و مستقیم میاد دخل باکس تقسیم همکف که به طبقات میره هیچ خمی سره راهش نیست و خمی که میگن نباید یشه خم خیلی زیاد در حد تا شدن هست. اگه مسیری نباشه برای یه سری جاها که پروتکل اجرایی دارن از داخل داکت فلزی یا لوله آب رد می کنن که هزینه بالا داره الان، شخصی صرف نداره برای یه واحد اما کل مجتمع به نظر من ارزشش رو داره. داخل حیاط باکس مخصوص فیبر گفتم پیمانکار بزنه کوچیک هم نداشت اون موقع، فکر کنم 10 20 تا فیبر توش میشه فیوژن کرد ولی چیزی نمیشد اون موقع فکر کنم 400 تومن دادم با نصب روی دیوار.
    APC و UPC تفاوتش در زاویه نقطه ارتباط هست. APC 8 درجه زاویه داره و UPC فلت هست. اون زاویه باعث میشه که بازتاب نور به عقب به حداقل برسه و در حدی مهم نیست که درگیرش بشیم و هزینه زیاد براش انجام بدیم.
    پورت من آبی هست و مودم که رسید دیدم سبزه با همون کابل سبز داخل جعبش کار میکرد و کابل تبدیل یه سر آبی یه سبز هم گرفتم مقادیر هیچ فرقی نکرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام. کاملا درسته، اون تیکه هم میشد توکار بره. ولی تو فکرمه مسیر لبه دیوار و داکت بندی کنیم از هیچی بهتره باز. حالا هنوز FAT و وصل نکردن امیدوارم امروز بیان کار و تکمیل کنن ...
    والا من هر چی سرچ کردم میگن کلا APC از UPC بهتره. نویز کمتره اگه احیانا مودمت بکشه بعدا سرعتها هم بالاتر بره اونجا فرق این دو مورد بیشتر مشخص میشه. باکس های داخل و همچنین باکس کوچیک داخل منزل همه جای پورتشون آبیه. چنتا مودم UPC هم آوردن به همسایه ها دادن ولی خب تعدادش کم بود مابقی رو هنوز تحویل ندادن.

یادمه نمیدونم وزیر ارتباطات بود اومد گفت ما توی اینقدر زمان کم چندین کیلومتر فیبرنوری کشیدیم ولی کشوری مثل اسپانیا سالهاست داره کار میکنه ولی نتونسته اونقدر فیبرنوری بکشه.
    پیاده روی زیاد میرم.چشمم میفته به کابل کشی فیبرنوری مخابرات دیدم که چرا اینقدر زود کابل میکشن و میگن این محله و اون محله و فلان شهر همش کابل کشیدیم.
    همش سمبل شده روی دیوار و دزدگیر حیاط و... کابل های فیبرنوری رو از کنار همون کابل مسی رد کردن هر چند وقت یک بار دزد میاد میزنه همه رو با هم قطع میکنه میبره کابل فیبرنوری رو پرت میکنه و سیم مسی رو میبره میفروشه.
    نمیدونم چرا درس نمیگیرن و هی این اشتباه رو تکرار میکنن؟
    حالا خوبه محله ما آسیاتک (و کل شهر و استان رو) زیرزمینی کشید و مخابرات هم تازگی که داره میکشه زیرزمینی هست.
    چون بیان زیر زمین پای شهرداری و ... میاد وسط داستان درست میکنه. سر همین انقد تا حالا کند پیش رفته. از همین تیرای برق استفاده میکردن بهتر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (3 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

1. omidtb,
  2. essien,
  3. hamed_korn

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •