نیما جان چند وقته که گرون کردن جدید نیست. این کیفیت اینترنت با این همه مشکلات و محدودیت گرون تر از این هم میشه یعنی !![]()
نیما جان چند وقته که گرون کردن جدید نیست. این کیفیت اینترنت با این همه مشکلات و محدودیت گرون تر از این هم میشه یعنی !![]()
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برای ن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برایمن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید
احتمالا الان سرویستون از سرویس های تجاری هست مثل 800 گیگ با سرعت 300 یا مدل های دیگه که این سرویس پیش پرداخت رو نشون نمیده بهتون . زنگ بزنید 2020 قسمت فروش بعد قسمت تغییر سرویس براتون دو دقیقه ای درست میکنه
یک هفته هست واحد فروش جواب نمیده چه کار کنم
اون سرعت ۱۰۰تا ۱۰۰۰ داری شما تجاری نیستی؟چجوری تجاری نیستی و داری؟
اون سرعت ۱۰۰تا ۱۰۰۰ داری شما تجاری نیستی؟چجوری تجاری نیستی و داری؟
این سرویس تا 1000 مگ مخابرات جز سرویس های خانگی هست . برای اطلاعات بیشتر همین فروم رو از 40 یا 50 صفحه پیش بخونید تا با تجربه بقیه آشنا بشین. سرویس های تجاری مخابرات تا جایی که من میدونم ای پی ثابت دارند یا نامحدودند و تو پنلشون عبارت سرویس FTTO نوشته شده که اگه اینجوری باشه تو قسمت تغییر سرویس به پیش پرداخت هیچ سرویسی رو بهشون نشون نمیده . ولی پشتیبانی 2020 به راحتی میتونه مشکلتون رو حل کنه. تو تهران که تا ساعت 7 یا 8 شب هم 2020 بخش فروش مخابرات جواب تلفن رو میده ولی تو شهرهای دیگه رو نمیدونم
من کاربر خونگی هستم. از تابستون پارسال تا چند ماه پیش توی پنلم سرویس 100 تا 1000 مگابیت به صورت پیش پرداخت بود ولی بعدش دیگه حذف کردند. البته اون زمان هم که این سرویس بود سرعت حداکثر تا 500 مگابیت می داد. الان فقط سرویس 100 مگ می فروشه که تا 200 مگابیت هم سرعت می ره.
توی بروشورهای یک مرکز مخابراتی که چند وقت پیش رفته بودم دیدم که برای مشترکین جدید سرعت تا 300 مگابیت هم می ده. حالا اینکه برای ما مشترکین قدیمی هم فعال کنه یا نه، خبر ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)