تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 611 از 611 اولاول ... 111511561601607608609610611
نمايش نتايج 6,101 به 6,103 از 6103

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دو روز دیگه یکسالم تموم میشه ، الان میبینم فقط سه ماهه داره درسته ؟
    سرویس من تانوما استاندارد ۳۲۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۱۲ماهه- ۱۰۰Mb پس‌پرداخت بود ، دیگه نیست یا گرون شده ؟
    دیگ 12 ماهه نداره برای پس پرداخت
    معادل سرویس شما در حال حاظر 330 گیگ 3 ماهه 480 بدون مالیاته
    شما یه لطفی کن زنگ بزن به 2020 برات بکنن ftto 800 گیگ ماهیانه ک الان موجوده

800 گیگ ماهیانه 500 هزار تومن به همراه ایپی استاتیک
    سرعت 300 مگابیت

- - - Updated - - -

دو روز دیگه یکسالم تموم میشه ، الان میبینم فقط سه ماهه داره درسته ؟
    سرویس من تانوما استاندارد ۳۲۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۱۲ماهه- ۱۰۰Mb پس‌پرداخت بود ، دیگه نیست یا گرون شده ؟

سرعت 300 مگابیت

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    مودم روتر Gpon-ONT یوتل مدل G442
    که ایرانسل به اسم ftth b1 ارائه میکنه
    میشه باش اینترنت فیبر نوری مخابرات گرفت ؟ یا فقط برای اینترنت فیبر نوری ایرانسله؟

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سرعت 300 مگابیت

- - - Updated - - -

سرعت 300 مگابیت

سلام مجدد. من تازه ار مخابرات سرویس گرفتم تو همین سامانه جدیدشون.

مسئولش موقع ثبت نام گفت یه سرویس سبک اول بگیر تا ببینی کیفیت چطوره و اینا. یه سرویس 130 گیگ ماهیانه که 3 ماهه پس پرداخت هست رو برام اکی کرده.
    حالا موضوع اینه که اولا سرعت دانلود نهایتا روی 93 مگ ایناست و سرعت آپلود هم 25 نهایتا.
    سوالام ایناست:
    1. میخوام ببینیم این سرعت ها چه قدر طبیعیه یا غیر طبیعی؟ هم دانلود و هم آپلود؟ دانلودش رو زده تو سایت حداقل 100 و حداکثر 200. واقعا تا حداکثر سرعتی که نوشتن رو روی سرویسی میدن؟ و اینکه نباید آپلود هم حدودا نزدیک دانلود باشه؟ و received power هم روی -15dB ایناست که فکر کنم درسته. مودم هم خودشون گفتن گرفتم. fiberhome که البته با وای فای اون سرعت به شدت کمتر میشد و به زور 50 مگ بود. اما به روتر خودم که روتر خیلی خوبیه و تا 300 مگ رو جواب میده وصل کردم اومد روی 93 مگی که گفتم.

2. آیا بسته های دیگه ای که حداکثر سرعت رو زده تا 1000 مگ بگیرم فرقی میکنه؟ کلا این حداقل و حداکثری که برای سرعت زده واقعا داره اعمال میشه یا نه؟ چیز صحبت کردنی یا شکایتی هست که پیگیری بشه؟

3. الان برای یک ماه که 130 گیگ بود نصف حجمم رفته. و قطعا زود تموم میشه. اگه تموم شه باید حجم بخرم حتما؟ ترافیک 3 ماه کلا اعمال نمیشه روی سرویس؟ کلا فرق 3 ماهه مثلا با 1 ماهه چیه؟ و پرداختش اینطوریه که آخر 3 ماه حساب میکنن یا ماه به ماهه؟

4. الان اگه تغییر سرویس رو بزنم محاسباتش چطوری میشه؟ بسته یه زمانی که الان از سرویسم گذشته میاد حساب و کتاب میکنه و تغییر میده؟ یا کل 3 ماه رو حساب میکنه و سرویس رو تغییر میده؟ و اصلا اساسا اگه سرویس رو تغییر یدم که نیازی نیست تا آخر این 3ماه صبر کنم؟

ببخشید سوالا طولانی شد. چون اولین باره سرویس فیبر گرفتم و با سیستم مخابرات هم اصلا آشنا نیست. هدفم اینه که یه سرویسی داشته باشم که حداقل همون 300 مگ رو بده. آپلودشم خوب باشه و حجم زیادی هم نیاز دارم. ماهی 500 گیگ حداقل.
    ممنون میشم راهنماییم کنی
    پیشاپیش ممنون از وقتی که میزاری و جواب میدی

- - - Updated - - -

سرعت 300 مگابیت

- - - Updated - - -

سرعت 300 مگابیت

سلام مجدد. من تازه ار مخابرات سرویس گرفتم تو همین سامانه جدیدشون.

مسئولش موقع ثبت نام گفت یه سرویس سبک اول بگیر تا ببینی کیفیت چطوره و اینا. یه سرویس 130 گیگ ماهیانه که 3 ماهه پس پرداخت هست رو برام اکی کرده.
    حالا موضوع اینه که اولا سرعت دانلود نهایتا روی 93 مگ ایناست و سرعت آپلود هم 25 نهایتا.
    سوالام ایناست:
    1. میخوام ببینیم این سرعت ها چه قدر طبیعیه یا غیر طبیعی؟ هم دانلود و هم آپلود؟ دانلودش رو زده تو سایت حداقل 100 و حداکثر 200. واقعا تا حداکثر سرعتی که نوشتن رو روی سرویسی میدن؟ و اینکه نباید آپلود هم حدودا نزدیک دانلود باشه؟ و received power هم روی -15dB ایناست که فکر کنم درسته. مودم هم خودشون گفتن گرفتم. fiberhome که البته با وای فای اون سرعت به شدت کمتر میشد و به زور 50 مگ بود. اما به روتر خودم که روتر خیلی خوبیه و تا 300 مگ رو جواب میده وصل کردم اومد روی 93 مگی که گفتم.

2. آیا بسته های دیگه ای که حداکثر سرعت رو زده تا 1000 مگ بگیرم فرقی میکنه؟ کلا این حداقل و حداکثری که برای سرعت زده واقعا داره اعمال میشه یا نه؟ چیز صحبت کردنی یا شکایتی هست که پیگیری بشه؟

3. الان برای یک ماه که 130 گیگ بود نصف حجمم رفته. و قطعا زود تموم میشه. اگه تموم شه باید حجم بخرم حتما؟ ترافیک 3 ماه کلا اعمال نمیشه روی سرویس؟ کلا فرق 3 ماهه مثلا با 1 ماهه چیه؟ و پرداختش اینطوریه که آخر 3 ماه حساب میکنن یا ماه به ماهه؟

4. الان اگه تغییر سرویس رو بزنم محاسباتش چطوری میشه؟ بسته یه زمانی که الان از سرویسم گذشته میاد حساب و کتاب میکنه و تغییر میده؟ یا کل 3 ماه رو حساب میکنه و سرویس رو تغییر میده؟ و اصلا اساسا اگه سرویس رو تغییر یدم که نیازی نیست تا آخر این 3ماه صبر کنم؟

ببخشید سوالا طولانی شد. چون اولین باره سرویس فیبر گرفتم و با سیستم مخابرات هم اصلا آشنا نیست. هدفم اینه که یه سرویسی داشته باشم که حداقل همون 300 مگ رو بده. آپلودشم خوب باشه و حجم زیادی هم نیاز دارم. ماهی 500 گیگ حداقل.
    ممنون میشم راهنماییم کنی
    پیشاپیش ممنون از وقتی که میزاری و جواب میدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •