تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 58 از 58

نام تاپيک: مانیتور کدام برند بهترین کیفیت رو داره؟

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز مقایسه LCD لپ تاپ های مختلف به این راحتی نیست، مگر اینکه مغازه دار باشی و یا تجربه کار با هر کدوم رو داشته باشی، البته سایت هایی مثل Anandtech.com هر از چند گاهی یک مقایسه بین contrast و black & white لپ تاپ های مختلف میذارن اما در حالت کلی باید نظر خریداران هر کدوم از مدلها رو مطالعه کنید تا یک معیار نسبی دستتون بیاد.
    درست.ولی حالا اگه کسی حسی تجربه داره هر چندتاشو که تونست تو کنتراست و کیفیت و ... مقایسه کنه

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

led full hd DELL 1558&
    led hp dv6-3061&
    vaio F series 1600x900&
    vaio F series full HD1920x1080
    دوست عزیز 1558 همچین چیزی که شما نوشتی نداره و این ساخته ذهن سایتهای ایرانیه..
    تفاوت در کیفیت بیشتر به پنل که عامل تعیین کننده ی کنتراست و زاویه دید و . . هست میشه و البته رزولوشن ( جز مهم) برمیگرده که در این بین سونی حرف اول رو میزنه و دل و اچ پی تقریبا مشابها که تجربه شخصی میگه HP کمی بهتره...
    به تریتیب:
    1-vaio 1080*...
    2-vaio 900*...
    3,4- اون دوتا

3. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز 1558 همچین چیزی که شما نوشتی نداره و این ساخته ذهن سایتهای ایرانیه..
    تفاوت در کیفیت بیشتر به پنل که عامل تعیین کننده ی کنتراست و زاویه دید و . . هست میشه و البته رزولوشن ( جز مهم) برمیگرده که در این بین سونی حرف اول رو میزنه و دل و اچ پی تقریبا مشابها که تجربه شخصی میگه HP کمی بهتره...
    به تریتیب:
    1-vaio 1080*...
    2-vaio 900*...
    3,4- اون دوتا
    ممنون از جوابتون .شما مطمئنی؟؟!,1558 فول اچ دی رایانه همراه زده بود.قیمتشم حدود 100 تومن بیشتر از 1558 معمولیش بود که اونم تو لیستش بود .اتفاقا 2 مدل full hd 1920 x 1080 داشت که قیمتاششم شاید50 تومن حدودا فرق میکرد
    من زنگم زدم.گفتن داریم
    فک کنم مهرگان ماشین اسیام داشتش قبلنا

حالا اگه بفرض باشه مقایسشون چطوریه؟؟
    چون معمولا led ها رنگارو پر تر وقشنگ تر نشون میدن.مگه نه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چون معمولا led ها رنگارو پر تر وقشنگ تر نشون میدن.مگه نه؟؟
    اصلا اینگونه نیست ...
    هیچ تفاوتی بین پنل های LCD , LED وجود نداره و در عمل یکی هستند ... تنها تفاوت در نور پس زمینه هستش که معیار انتخاب LED میشه..نور پس زمینه LCD ها CCFL هست و LED ها دوگونه دارند که گونه مرسومش WLED میشه، در مقایسه های انجام شده بین ایندو هم چنان تفاوتی نیست، پس در کل تفاوتی محسوس بین آنچه که میبینید نیست.
    البته در لپتاپ ها که عمر باتری امر مهمی از LED ( جدیدا ) استفاده میشه ، به خاطر بیشتر شارژ نگه داشتن.
    ممنون از جوابتون .شما مطمئنی؟؟!
    من نمیدونم فلان سایت چی آورده ولی در سایت اصلی این مدل همچین کانفیگی نیست .. اگه بود حق با شماست..
    در ضمن کاملا یادمه که سایتی رزولوشن 1340 رو زده بود 1080*1920 که دوستومن گرفت و دید حداکثر رزولوشین این مدل 800*1280 هستش..
    سعی کنید از منابع معتبر استفاده کنید..

6. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اصلا اینگونه نیست ...
    هیچ تفاوتی بین پنل های LCD , LED وجود نداره و در عمل یکی هستند ... تنها تفاوت در نور پس زمینه هستش که معیار انتخاب LED میشه..نور پس زمینه LCD ها CCFL هست و LED ها دوگونه دارند که گونه مرسومش WLED میشه، در مقایسه های انجام شده بین ایندو هم چنان تفاوتی نیست، پس در کل تفاوتی محسوس بین آنچه که میبینید نیست.
    البته در لپتاپ ها که عمر باتری امر مهمی از LED ( جدیدا ) استفاده میشه ، به خاطر بیشتر شارژ نگه داشتن.
    يعني كنتراست led هم بيشتر نيست؟؟؟
    اخه مغازه دارا هم ميگن بهتره ولي اونم هيچ زياد روش نميشه حسابي باز كرد دلايل علميم قبول ولی من که رفتم تو یه مغازه که f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 1600 x900داشت_البته از جلوهم ديدم.2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!حالا نمیدونم منظور دوستان از کیفیت چیه چون من تجربه زیادی تو این مورد ندارم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

من نمیدونم فلان سایت چی آورده ولی در سایت اصلی این مدل همچین کانفیگی نیست .. اگه بود حق با شماست..
    در ضمن کاملا یادمه که سایتی رزولوشن 1340 رو زده بود 1080*1920 که دوستومن گرفت و دید حداکثر رزولوشین این مدل 800*1280 هستش..
    سعی کنید از منابع معتبر استفاده کنید..
    من سليت معتبري پيدا نكردم كه ريويوي 1558 معمولي كه تو ايران هست داشته باشه.ميشهئ يه لينك معرفي كنيد؟؟

كلا نظرتون در مورد صفحه نمايش سري مولتي مدياي دل_studio1558_چيه؟؟

در مورد كيفيت ساخت 1558 چطور؟

خيــــــــــلي ممنـــــــــــــــــون
    Last edited by conjed; 08-09-2010 at 12:38.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!
    به خاطره TrueLife ه!
    f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 1600 x900داشت
    امکان نداره ..
    من سليت معتبري پيدا نكردم كه ريويوي 1558 معمولي كه تو ايران هست داشته باشه.ميشهئ يه لينك معرفي كنيد؟؟
    سایت خود دل که معتبره رزولوشین این مدل رو 768*1366 زده..
    در مورد كيفيت ساخت 1558 چطور؟
    به نظر من خوبه.
    ولی میتونی از بچه های امین فروم که این مدل رو دارن ( در تاپیک مربوطه) بپرسی.

در آغاز فعالیت IMABESTBOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

قطعا sony بهتره اما من از 2-3 نفر شنیدم برای کیفیت سونی خریدن اشتباهه.حالا میل خودته...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2024

پيش فرض

سلام به همه دوستان ������
    بحث جالبیه. واقعاً سلیقه‌ها و تجربه‌های مختلف باعث میشه بهتر بتونیم انتخاب کنیم. منم مثل خیلی از دوستان، هم با مانیتورهای Dell UltraSharp و هم HP Z22n و Z23n کار کردم. به‌خصوص دنبال مانیتوری بودم که هم زاویه دید خوب داشته باشه و هم توی کار طولانی چشممو اذیت نکنه.
    در تجربه من، مانیتورهای IPS برند HP از سری Z واقعاً کیفیت تصویر خوبی دارن، به‌خصوص اگه مدلی تمیز گیرتون بیاد. رنگ‌ها طبیعی‌ترن و تو زاویه دید هم کم نمیارن. یه مزیت دیگه‌شون اینه که پایه‌های کاملاً متحرک دارن و برای کسانی که دنبال راحتی ارگونومیک هستن، خیلی کاربردیه.
    اگه دنبال مدل‌های استوک تمیز اچ‌پی هستید، من این فروشگاه رو اتفاقی پیدا کردم، هم تنوعش خوب بود، هم اطلاعات دقیق داده بود:
    ������ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته همون‌طور که چند نفر گفتن، همیشه بهتره حضوری ببینید، ولی اگه مثل من دسترسی حضوری ندارید، دیدن عکس واقعی محصول قبل خرید خیلی کمک می‌کنه.
    موفق باشید ������

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •