آینده نگری؟ پس بجای 4.5G باید به فکر 5G باشی
آینده نگری؟ پس بجای 4.5G باید به فکر 5G باشی
همراه اول شورش رو درآورده
IPV6 که بر خلاف ایرانسل و رایتل فعال نیست
1.1.1.1 هم چند ماهه از کار افتاده
با سلام
دوستان من اکثر دانلود هام با شبانه همراه اول هستش
5 تا سیم کارت گرفتم
ولی 500 گیگ دانلود شبانه با سرعت مناسب ندارم از سرورو های خارجی
فکر میکنم دزدی داره میکنه همراه
خداییش خیلی نامردی هست
الکی اسمش رو گزاشتن ناحدود 100 گیگ والا من 100 گیگ نمیتونم دانلود داشته باشم از سایت های خارجی با سرعت مناسب
شاید نزدیک 50 گیگ هم نباشه برای هر سیم کارت
نوشته شده توسط mInI_ClockEr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟
500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)
- - - Updated - - -
نوشته شده توسط mInI_ClockEr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 تا سیمکارتتون با یک کد ملی و یک imei هست؟
500 گیگ پرسرعت نیست اگر 5 تا بسته بخرید باید حداقل 250 گیگ بدون محدودیت سرعت بده بهتون (50 گیگ اول پرسرعته بعدا محدود میشه تا 100 گیگ 8 مگ میشه که بازم بد نیست)
ببین چه جوری ملت رو میچاپن. اول سرعت رو محدود کردن حالا مجبور میکنن چند تا سیمکارت و بسته بخرن!نوشته شده توسط mInI_ClockEr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GHAGHALEELEE; 14-05-2024 at 16:39.
البته دقت کنید فقط تو این مورد نیست تو هر چی که شدنی باشه دارن مردم رو میچاپن. تو تهران اگه رانندگی کنید کامل متوجه میشی که همه چی ول شده هست همه جا موتور رد میشه خلاف تو اتوبان و همه جا ماشین پارک شده چرا ؟ فقط جریمه میکنن چون پول توشه اگه کاری کنن جلو خلاف کردن رو کلا بگیرن یا برای ملت بدبخت پارکینگ درست کنن که دیگه پول توش نیست به همین شیکی دو طرف هم انگار راضی هستن. بالاخره قدرت اول منطقه بودن خرج داره.نوشته شده توسط GHAGHALEELEE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blackbird; 16-05-2024 at 09:26.
آیا راهی وجود داره که اپراتور یک منطقه رو براش زودتر پوشش 5g ایجاد کنه ؟! (زیر ساخت سایت مورد نظر فیبر است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)