(نسبتا فوری) لپ تاپ برای دانشجو مهندسی مکانیک - عکاسی و تدوین!
سلام
مدتی هست دنبال تهیه یه لپ تاپ جدید هستم. به نمونه ها و برند های مختلف گوشه چشم هایی داشتم! اما همچنان به نتیجه قطعی ای نرسیدم!
برندهایی که خوشم میاد بیشتر: دل - ایسوس - لنوو - اچ پی (کمی! چون بیشتر خوشکل هستن و آدم می ترسه کار زیاد بکشه ازشون عمرشون 2 روز باشه! :5:) هست! (از ایسر هم تعریف های متناقض شنیدم! شناختی ندارم!)
توی برند دل 5520 رو انتخاب کرده بودم که نسبتا هم ظاهرش خوشکل تر از 5510 شده بود و هم گرافیکش بهبود یافته بود اما دوستانی مشاوره دادن که رده اینسپایرون خیلی مطلوب نیست و....
بنده دانشجو مکانیک طراحی جامدات هستم و برنامه های کتیا - سالیدورکز و متلب و انسیس کار می کنم!
از طرفی علاقه به عکاسی دارم و عکاسی رو نسبتا پیگیر هستم. (فتوشاپ و لایت روم ادیت می کنم)
و در کنار همه این ها یکی از مهم ترین علاقه هام تدوین هست! برنامه ادیوس.
جلوه ویژه و... خیلی کار نمی کنم در حد متوسط با افتر افکت برام کارایی داره
اینترنت هم از نون شب برام واجب تره! یعنی بدون نت زندگی هرگز! :39:
حدود قیمت هم میتونم 1.6 تا 1.8 هزینه بکنم
برای مشخصاتی مثل : رم 8 گیگ
i7
گرافیک 1 - 2 گیگ
هارد هم 750 یا 1 ترا و...
اما از طرفی می گم که برم یه لپ تاپ ارزون تر بخرم! مگه می خوام باهاش چه کار بکنم!
مثلا یه رم 4 گیگ
i5
و.... که مثلا 1.2 بشه!
الان شک دارم چه کار بکنم؟!
و چه مدل و برندی انتخاب بکنم
حدودا تا 1 هفته - 10 روز آینده باید بخرم.
البته حداقل روزی 5 ساعت(حتی 10 ساعت حساب بفرمایید!) این بنده خدا باید کار کنه! :8: سخت جوون باشه! وگرنه خیلی دووم نمیاره!
البته بنده یه دسکتاپ هم دارم با مانیتور 22 اینچ و... ولی خب اگر مانیتورش هم نسبتا درجه 1 باشه چه بهتر ولی اگر پولم نمیرسه از کنارش محترمانه رد بشم! :31: