-
2012_ پایان زندگی؟
آیا کسی این رو قبول داره که سال 2012 ،سال پایان زندگیه.
بیاین یک بحثی رو راه بندازیم. هرکی نظرشو ،عقایدشو ، اطلاعاتشو بگه .
من مطمئنم که 2012 پایان دنیاست. دقیقا روز 21 دسابر 2012 تمومه . الان ساعت 3 صبحه ، من الان کار دارم ولی تا ساعت 4 بعدازظهر مطالب جالبو میزنم. نظراتتونو بدین.
-
من یه سوال دارم. اگه سال 2012 دتیا تموم نشد چی میشه؟ چون توی سالهای گذشته چند بار این موضوع مطرح شده . مثل سال برگشت دنباله دار هالی ( که خودکشی دست جمعی در زمانش اتفاق افتاد و سال 2000 .
-
فرضیات خیلی خیلی الکی من:
مثلا فرض بگیریم که در سال 2012 همه سیاره های منظومه شمسی تو یه خط قرار بگیرن اون وقت به آخرین سیاره گرانش زیادی وارد میشه و این باعث میشه :دی این سیاره از محور گردشش خارج بشه بیاد به سمت زمین. اون یا با زمین برخورد میکنه یا میخوره به خورشید و داخلش فرو میره. اون وقت یه گرمای بی سابقه زمین رو فرا میگیره که این همون حرفیه که نوستر آداموس میگه (گرمای بیسابقه). چه راحت همه چی رو به همه چی ربط دادم.
مطمئنا از نظر من هیچ اتفاقی نمیفته. آخه کی گفته با تموم شدن یه تقویم اتفاقی قرار بیفته؟
-
من اصلا این حرفو قبول ندارم.2012 خیلی زوده واسه این وقایع.
-
فکر نمیکنم این اتفاق بیفته چون میزبانی جام جهانی 2014 هم واگذار شده :31:
-
بله اين روز دنيا تمام خواهد شد
چون طبق تحقيقات من قراره انفجارات عظيمي در خورشيد صورت بگيره و تشعشعات اين انفجارها و طوفان هاي خورشيدي كه ايجادشون هم قطعي شده باعث اختلال در سيستم هاي دفاعي روسيه خواهند شد و تمام بمب هاي هيدروژني روسيه منفجر خواهند شد ( ميدونيم كه مجموع قدرت بمب هاي هيدروژني روسيه حداقل 5000 مگاتن هست يعني چيزي 330 هزار برابر قويتر از انفجار هيروشيما ) و قطعا چنين انفجاري علاوه بر نابود كردن كامل كره زمين و كره ما قطعا صدمات جبران ناپذيري به اجرام آسماني منظومه شمسي خواهد زد
-
یادمه کارلوس روآ دروازه بان شماره 1 آرژانتین توی جام جهانی 98 مشابه این عقیده رو داشت(سال 2000 پایان جهان) و به همین راحتی فوتبال رو گذاشت کنار و بازنشسته شد.:13:
البته بعدا فهمید چه غلطی کرده به فوتبال برگشت ولی هرگز به تیم ملی دعوت نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خرافات و شایعات اینجور پخش میشن :
-
این مسئله که زندگی در سیاره زمین چطوری تمام میشه مورد بررسی قرار نگرفته
من احتمال خیلی کمی میدنم سیاره زمین به کل نابود شود
دقت کنیم تقویمی که مایاها داشتند دقیق بوده و در یک زمان معینی که دوستان اشاره هم کرده اند تمام میشود
من احساس میکنم یه تغییراتی در کهکشان ما و دیگر کهکشان های دور تر از ما پیش میاد و خساراتی را برای زمینیان میاورد اما اینکه چطوری نمیشه نظریه دارد
البته درسته فعالان این مسئله چگونگی ابعاد پاپانی را بررسی کرده اند اما بعضا یه کم غیر عقلانی است
نمیخواهم مسئله مذهب و علم رو مخلوط کنم
اما یه سوال برام پیش اومده که چطور با این همه بوق و کرنا و طبل کوبیدن بر نزدیک شدن به نابودی زمین چرا یک منجی بشریتی نیامده؟این سوالم رو بگذارید به حساب نادانیم جواب این سوال چیه؟
مسئله دیگه ممکنه این تغییراتی که اشاره شده باشد مثل چند بمب هسته ای باشد که یا توسط خود زمینی ها چیزی که بهش میگن هارپ زمین را به نابودی بکشانند
نظریه زیاد است اما واقعا نمیشه یه نظریه قطعی داد
-
من این نظریه تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنم