ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
سلام
دوستان با توجه به اینکه شرکت پارس آنلاین تاپیکهای مختلفی داره که در همشون متأسفانه به یه ویژگی خاص سرویسهای این شرکت پرداخته شده و تاپیک های مربوطه بعد از یه مدتی پایین رفته و قدیمی شدن این تاپیک رو به عنوان یک تاپیک کلی و جامع درباره سرویس های این شرکت ایجاد کردم تا همگی مباحث مورد نظرشون رو دربارۀ سرویس های این شرکت همینجا بیان کنند. :11:
یکی از دوستان از من درخواست کردن که این مطلبم اضافه کنم که اگر کسی تست سرعت می زاره ، شهر ، مرکز مخابراتی و همچنین اسم سرویسشم قید کنه که بقیه بتونن راجع به گرفتن سرویس از این شرکت تصمیم گیری دقیق تری داشته باشن.
ویرایش توسط مدیریت:
مطلب داخل SPOILER بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست و تنها به عنوان بایگانی حفظ می شود
دوستان عزیز amin_xboy و mahya78 و Ship Storm نکاتی در رابطه با دانلود شبانه تهیه کرده اند که برای کاربران عزیز قرار می دهم:
ساعت رایگان سرویس های حجمی
طبق مطلب درج شده در سایت پارس آنلاین در تمامی سرویس های حجمی از ساعت 1 نیمه شب تا 6 صبح محدودیت حجمی وجود ندارد و میتوانید در این ساعات بصورت رایگان دانلود و آپلود نمایید.
ترفند دانلود شبانه
چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
نکته1
بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)
نکته2
بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.
نکته 3
زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
توجه
گزارش دوستان حاکی از آن است که ساعات ترفند در بعضی از مناطق کشور رایگان نیست ولی در بسیاری از مناطق توسط کاربران تست شده و هیچ گونه مشکلی پیش نیامده به هرحال توصیه میشود درصورت استفاده از ترفند حتما به سایت پارس آنلاین مراجعه نمایید و گزارش دانلود شبانه ی خود را چک کنید.
با تشکر:11: