سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم به تاپیکم سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع تاپیک: مدرک ایزاایران خوبه یا نه؟
موفق باشید...
Printable View
سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم به تاپیکم سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع تاپیک: مدرک ایزاایران خوبه یا نه؟
موفق باشید...
:20:به نظر من کلاً مدرک چیز خوبی است. حال از هر کجا که باشد ولی کامپیوتر یک درس کاملاً عملی است و هر کجا که بروید ابتدا به صورت عملی از شما آزمون بعمل میآورند و سپس شما را جذب میکنند و آنها کاری ندارند که شما مدرکتتان را از کجا گرفتهاید. پس دروس کامپیوتر را بیشتر بصورت عملی یاد بگیر تا مدرکی، زیرا اگر چه مدرک فوق دکترای بینالمللی کامپیوتر از دانشگاههای آمریکا هم داشتهباشی ولی نتوانی یک تایپ ساده انجام دهی و یا نتوانی دروسی که آموزش دیدهای را در عمل پیاده کنی، مورد تمسخر افراد دیگر قرار میگیری و با مدرکت هم نمیتوانی کاری انجام دهی.
من خودم لیسانسم در رشتهی دیگری است. ولی از حدود 3 سال پیش به کامپیوتر علاقهمند شدم و شروع به آموختن کامپیوتر کردم و الان در کامپیوتر خیلی قویتر از رشته خودم عمل میکنم ولی باز بگویم که حتی در پارهای موارد نکات Winsows را فراموش میکنم و باید دومرتبه برگردم و به سختی آنها را یاد بگیرم. این همه داستان تعریف کردم که بدانی ...
سلام
برای سفارش نوشته های گرافیتی به وبلاگ زیر مراجعه کنید:
GRAFFITI2010.BLOGFA.COM
با سلام
می خواستم بدونم لوازم مورد نیاز در رشته گرافیک و ارتباط تصویری چیست؟دوستان کمک کنن ممنون میشم.دانشجو رشته گرافیک چه وسایلی لازم داره؟
درودنقل قول:
هر وسیله ای که نیاز باشه اساتید خودشون بهتون اعلام می کنن، برای ترم های پایین معمولا کاغذ آ3 و مداد برای طراحی کافیه :n02: ترم های وسط باید کلی وسیله ببرین اما ترم های آخر یه دونه لپ تاپ کافیه
کمک فوری نیاز دارم
دوستان من دیپلمم گرافیک بود ولی سال هاست که از این کار کلا بیرونم و تقریبا چیزی یادم نیست و این روزا یک نفر ازم خاست که یه برگه طراهی کنم برای خیریه که توست بازی فوتبال اجرا میشه. میشه لطفا کمکم کنین که چیکار کنم از کجا میتونم اکس گیر بیارم در این رابطه چجوری میتونم چیزی طراهی کنم که هم به فوتبال بخوره هم خیریه ؟ اگه نظری هم دارین بگین خیلی کمکم میکنه لطفا زود چون فرست کم دارم خیلی ممنون دوستان:n16:
داداش نیست کسیی؟