سلام
چون تاپيك قبلي خيلي شلوغ شده بود و بيشتر بحث راجع به ريليز شدن بازي بود تا خود بازي، اين تاپيك رو باز كردم كه اينجا دنبال بشه.
Printable View
سلام
چون تاپيك قبلي خيلي شلوغ شده بود و بيشتر بحث راجع به ريليز شدن بازي بود تا خود بازي، اين تاپيك رو باز كردم كه اينجا دنبال بشه.
این مساله چطور ممکنه اخه این بازی رو که امتیازش روubisoftخریده بود چطور ممکنه EAهم این بازی رو پخش کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اونجايي كه من توي سايتها خوندم شركت EA Taiwan امتياز پخش بازي Biohazard 4 ( و نه Resident Evil ) رو از Capcom گرفته. اطلاعات دقيق تر موجود نيست چون همه سايتهاشون به زبان تايواني نوشته شده و نميشه خوند.نقل قول:
اگه كسي تسلط داره به اينجور زبانها ترجمه كنه:
کد:http://www.ea.com.tw/Products/Products_Info.aspx?ID=628
تاریخ عرضه بازی تو آمریکای شمالی باز هم به تعویق افتاده و شده 2 آپریل .
حالا این که پخش شده واقعا معلون نیست که چیه یا چه جوریه .
Biohazard 4 دیگه چه صیغه ای است .!!؟؟؟
والا فکر کنم بروبکس تایوان و اون ورا این بازیو به اسم Biohazard 4 میشناسن !نقل قول:
در جواب آقا Amin تو تاپیک قبلی هم بگم که درسته گرافیکش زیاد بالا نیست اما وقتی بازی میکنی اینقدر بازی قشنگه که اصلا به گرافیک هیچ توجهی نمی کنی :)
مگه میشه یه بازی تو هر کشور یه اسم داشته باشه بعد با یه اسم بازی روبفروشن به UBIوبا یه اسم بهEAنقل قول:
فعلا که این کارو کردن بازی تا اونجای که من بازی کردم با re4 هیچ فرقی نداره
اصلا خودش هست حالا قضیه اسمش چیه من نمیدونم
مثل Onimusha 3 Demon Siege که اول تبدیلی اومد بعدا ubi دادش بیرون تفاوتشم حدود 3 ماهی شود
مهدي: لينك برداشته شد!
سلام
من دارم میرم فردا بازی evil4 رو بخرم
خیلی ذوق دارم
جالبه فکر کنم مدرن این فروم رو کرده منبعی برای دانلود بازیهای جدید و تلبیغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا این بازی رو که مدرن تو 5 سی دی زده همان نسخه پورت شده Ps2 هستش یا نسخه Ubisoft ؟
چون ارزشش رو نداره که بعد از یک سال و نیم انتظار بخواهیم نسخه پورت شده Ps2 رو بازی کنیم...اگه اینطور باشه من منتظر میشم تا همان نسخه Ubisoft بیاد....
این بازی کاملا تبدیل شده و هیچ مشکلی هم نداره و ارزش خریدن داره
چون میشه گفت گل بازیهای امسال خواهد بود
و طرف دارای زیادی هم داره
البته راجب اسمشم من تا اونجای که یادم هست re1 هم به این اسم بود
1 dvd فکر کنم ارزش ریسک داشته باشده تازه اگه بهش یشه گفت ریسکنقل قول:
اين نسخه مال يوبي سافت نيست. شركت SourceNext پورت كرده، EA Taiwan پخش كرده. اوني كه قراره يوبي سافت بده هم SourceNext پورت مي كنه و يوبي سافت پخش مي كنه. يعني در واقع اون نسخه هم پورت شده PS2 هست. البته خود بازي PS2 هم يه جورايي پورت شده نسخه GameCube بود. البته چون اون توسط خود Capcom پورت شده بود خيلي بهتر از آب در اومده بود. اما به هر حال هيچ نسخه اي از RE4 مثل نسخه GameCube نيست.نقل قول:
این بازی که اومده دمو هست و برای این اومده چون صدای همه دراومده برای کاهش این اعتراضات این نسخه دمو عرضه شده که برای یک بار امتحان کردن اونهم تو ایران مفت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از این همه بحث در باره این نسخه تازه میگی دمو اه ؟ بابا بخدا کامله کامله من بازی کردم که دارم اینو میگم.نقل قول:
مهـــدی جان بیا یه توضیح دیگه بده من که دیگه خسته شدم اینقدر گفتم کامله کامله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما منبعتون چي هست براي اين خبري كه دادي؟ سايت EA رو كه قبول داري؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي فقط اجازه پخش توي تايوان رو داشته كه الان لينكش همه جا پيدا ميشه. نسخه دموي بازي حجمش ميشه فوقش 1 گيگ نه 3.5 گيگ!
:wac: :wac: :wac: :wac: :wac: :wac: :wac:نقل قول:
در ضمن اگه عکسی از نخسه ی pc دارید بذارید خوب .!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين هم يه فيلم فلش كه توي يه سايت گذاشتع بودن از گيم پلي بازي:
البته خودش گفته كه نورش رو زياد كرده تا واضح تر بشه.کد:http://mb2.extel.sk/re4.swf
توی اون لینکی که دادی رفتم ولی همش ف ی ل ت ر است !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبعم درست حسابی نیست ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما من نفهمیدم چی شد یکی کامل توضیح میده این بازی EA هست یا uBISOFT ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازي رو شركت SourceNext پورت كرده از PS2 روي كامپيوتر. قرار بود و هست كه يوبي سافت بازي رو تو كل دنيا پخش كنه كه فعلا اين كار رو نكرده. اما شركت EA تايوان، امتياز پخش اين بازي رو براي تايوان از Capcom گرفته و اون رو توي تايوان پخش كرده. بازي اي كه يوبي سافت پخش مي كنه احتمالا 2 آپريل مياد.نقل قول:
قبلا قرار بر اين بود كه تغييراتي توي نسخه PC بازي رخ بده كه مثل اينكه SourceNext عرضه نداشته و نتونسته تغييري توي بازي بده و همون نسخه PS2 رو براي PC پورت كرده. تغييراتي كه قرار بود داده بشه در مورد لباسهاي اضافي براي Leon - چند تا اسلحه اضافي - چند مرحله اضافي براي Ada و ... بود كه هيچ كدوم رو به نظر انجام نداده!
آقا ما این بازی رو گرفتیم نصب کردیم .
گرافیکش که اصلا جالب نیست یعنی مثل نسخه Ps 2 نیست. بازی هم فقط با کیبرد هست که واسه خودش مصیبتیه پس موقه ای که این بازی رو گرفتید یه جوی استیک هم همراش بگیرید تا بخواد دستتون روان بشه کلی کار میبره که حداقل من یکی حوصلشو ندارم.
یه چیز جالب دیگه هم که به چشمم خورد دموهای بازی بودش که از کیفیت پایینی بر خوردار بودن چون همه دموها رو فرمت Mpg بودن.
فعلا همینا رو متوجه شدم چون بازی رو 10 - 15 دقیقیه بیشتر بازی نکردم.
Biohazard اسم تایوانی و ژاپنی بازی تو اون کشور ها بازی به این نام شناخته می شه و این خیلی طبیعیه بازی اینجوری زیاد داریم دو اسمی !! در ضمن من بازی رو پلی استیشن دو تموم کردم بازی چیز سختی نداره که بخواید گیر کنید که تاپیک مشکلات زدید !!! در ضمن این بازی نه مال یوبی سافته نه مال EA بازی مال کاپ کامه !!! اینا فقط نقش پخش کننده رو دارن و تقریبا می شه گفت به نوعی نقش هویجو در تولید بازی داشتن !!! راستی نسخه پلی استیشن دو مراحل اضافه و برای ای دا داشت اگه این نسخه ایمپورت شده از پلی استیشن دو باشه باید اون مراحلم توش باشه !
موفق و پیروز باشید
من بازی رو توی نسخه ی PS2 دیده و بازی کردم اما تمومش نکردم
تا اونجایی هم که یادمه مراحل بازی با ADA در قسمت بازمانده ی بازی باید اضافه بشه که اینطور که معلومه اضافه نشده
برای لباس های جدیدش هم که توی نخسه ی PS2 که فکر کنم سه تا هسش یکیش که لباس Leon توی re2 هستش یکی دیگش هم یه کد و شلوار باید باشه با یه کلاه سومیش هم یادم نمیاد !!!
درضمن اگه از ps2 به pc پورت شده باشه باید همین لباساش هم باشه دیگه
بابا عنقدر سخت نگیرید بازی خوبی هست
اینم تراینر بازی
جوی استیک برای چی ؟؟؟نقل قول:
اگه کنترلش بازی مثل بازی هم سبکش COLD FEAR باشه که بازی با کیبورد فوق العادست
اما اگه بخواد مثل نخسه ی Devil may cry 3 pc با دکمه Z عقب . جلو بره حق با شماست !!!
چيزهايي كه قرار بود به نسخه PS2 اضافه بشه نسبت به نسخه Gamecube
چيزهايي كه قرار بود به نسخه PC اضافه بشه نسبت به نسخه PS2
خوب دوستان عزیز چیزی که الان متوجه شدم اینه که کنترل بازی مثل بازی Obscure میمونه یعنی برای شلیک کردن
باید shift رو بگیرید با enter شلیک کنید البته بازم درست نمی دونم شاید واسه ی نخسه ی Biohazard اینجوری باشه
والا نمی دونم چون نه کولد فیر رو بازی کردم نه DMC رو درست حسابی ولی خوب دو چند دقیقه ای که بازی کردم اصلا" حال نکردم با گیم پلی .حالا این دیگه بستگی سلیقه افراد داره من ترجیح می دادم با موس بتونم شلیک کنم با کیبرد هم حرکات کاراکتر رو انجام بدم یه چیزی تو مایه هایی Splinter Cell DA .نقل قول:
جوی استیک برای چی ؟؟؟
اگه کنترلش بازی مثل بازی هم سبکش COLD FEAR باشه که بازی با کیبورد فوق العادست
اما اگه بخواد مثل نخسه ی Devil may cry 3 pc با دکمه Z عقب . جلو بره حق با شماست !!!
آقا حمید مگه این بازی اومده که شما داری در مورد کنترلش صحبت میکنی ؟
حالا که صحبت در مورد کنترل بازی شد حدس میزنم که مثل Cold Fear باشه .
undercover بازی Cold Fear دقیقاً همونی هست که شما میخوای. با کلیک راست هدف میگیری و با کلیک چپ شلیک میکنی.
فاشیست اگه میشه آدرس سایت رو بده تا یه سری بزنیم ببینیم چه خبره ...................
ولی من شک دارم که اومده باشه . تاریخ انتشارش به 2 آپریل منتقل شده .
دست شما درد نكنه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما دو روزه داريم داستان رستم و سهراب تعريف مي كنيم شما مياي ميگي مورچه چند تا دندون داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا باور كنين اومده. اگه نيومده بود من با اين سرعت مضخرف نمي نشستم بازي 3 گيگي رو داونلود كنم كه. نصفش تموم شده تقريبا!
دوست عزیز این بازی الان موجوده میتونی بری تهیه کنی و لذت ببری :sad: البته از طرف یوبی هنوز منتشر نشده.اونی که شما می گی تاریخ انتشار از طرف یوبی سافته.نقل قول:
ولی من شک دارم که اومده باشه . تاریخ انتشارش به 2 آپریل منتقل شده .
بابا ول کون دانلودو برو بخر تمومش کوننقل قول:
حوسله داریها
آقا من شروع کردم به بازی والا گرافیکشم اینطوری که میگن بد نیست ! رو عکس های بازی هیچ وقت نباید نظر داد.
فقط مشکلی که هست لیون زود تیر تموم میکنه :( یه ترینر هم برای بازی اومده که ویروس داره چیکار کنیم ؟ :دی
من الان دارم ینو بازی می کنم قبلا هم ps2 رو یه خورده بازی کرده بودم فرقی نداره
بدم اوبل 3 هم با موس تبود
اصلا سبک اویل ایتجوری هست
فکر نکنید تسخه یوبی با موس کار می کنه اگه این جور فکر می کمید پیشنهاد میدم برید نسخه 3 یوبی رو بگیرید
دوستانی که تو کف هستن برن همینو بگیرن فعلا" .حالا کو تا نسخه یوبی بیاد معلوم نیست که زندس که مرده.
دوستانی هم که با کیبرد مشکل دارن و نمی تونن باش درست حسابی کار کنن باید این کارو بکنن :
1- یه جوی استیک درست حسابی بگیرید. 2-روی آیکون بازی کلیک کنید تا منوهاش بیاد بعد برید تو قسمت Set Up (تو عکسی که گزاشتم بود). 3- روی آیکون "Game PAD" کلیک کنید و دسته رو به راحتی تنظیم کنید و حالشو ببرید .اما اگه نمی دونید دسته رو چه جوری تنظیم کنید که تو بازی راحت باشید من این تنظیمو پیشنهاد می کنم چون خودمم همین کارو کردم ومشکلی ندارم .
1 (Cross): Action/Confirm
2 (Square): Run/Cancel
3 (Circle): Map
4 (Triangle): Command Ashley
5 (L1): Ready Knife
6 (R1): Ready Weapon
9 (Select): Status
10 (Start): Options/Skip Movies