با عرض سلام.لطفا اگر کسی میداند روش حل کردن معمای پیانو را در سایلنت هیل یک به من توضیح دهد.
با تشکر.
Printable View
با عرض سلام.لطفا اگر کسی میداند روش حل کردن معمای پیانو را در سایلنت هیل یک به من توضیح دهد.
با تشکر.
اگر اشتباه نکنم این معما توی سایلنت هیل 1 بود.
میتونید راهنمای انگلیسی این بازی رو در لینک زیر ببینید.
آقا من تو آپارتمان گیر کردم...جایی که یه دستگاه هست با 3 تا سکه..2 تا دیگه میخواد ولی میگردم نیست....همه جا رفتم...خواهشا ککککممممککککک
toro khodaaaaaaa baba yani hich kas silent hill 2 bazi nakarde inja?!?!?!
با سلام برو تو سایت دارینوس حتما جوابتو میگیری.
من اینقدر این بازی رو تا آخر رفتم همه جاشو حفظ شدم ...
من هم اول فکر میکردم 2 تا سکه کمه ولی در اصل باید همون سه تا رو جوری بچینی که کمد باز بشه
و یه کلید اتاقی که روی درش یه پیغامه رو بهت بده ....
ترتیب چیدنش رو Normal اینجوریه : (xxxx ها خونه های خالیه )
xxxxx, Old Man, Prisoner, xxxxx, Snake
اینجا از اونجا سریع تر جواب میگیری ...:20:نقل قول:
با سلام برو تو سایت دارینوس حتما جوابتو میگیری.
احتمالا شما سكه هاي Old Man و Snake رو هنوز نگرفتي .
براي به دست آوردن Old Man بايد در طبقه دوم جايي كه يه كانال برا دفع زباله هست بري و يكي از اون جعبه ها به اسم Canned Juice رو استفاده كني تا سكه كه داخل كانال گير كرده پايين بره و شما در طبقه اول از در اصلي خارج و در كوچه بقلي داخل آشغالها سكه رو بردار.
براي به دست آوردن Snake بايد Courtyard Key رو كه قبلا به دست آوردي در طبقه اول روي در قفل استفاده كني و در داخل محوطه حياط در داخل استخر و توي كالسكه بچه سكه رو بر داري .
حالا شما 3 تا سكه داري كه بايد در روي اون كشو استفاده كني . ترتيبش در هر حالت سختي بازي فرق داره . اگه خواستي من جواب هر 3 حالت رو بهت ميگم.
موفق باشي.
ایشون نوشته بودن :
چون اون کشو جای 5 تا سکه داره من هم اول فکر کردم باید 5 تا سکه پیدا کنیم ولی بعدا فهمیدم باید دو تاشون خالی بمونه .نقل قول:
2 تا دیگه میخواد ولی میگردم نیست
فکر کنم ایشون هم منظورشون همین بود .
اوهوک برادر تازه اول راهی ... من یه خورده که از این رفتم جلو تر دیگه قاطی کردم در حد تیم ملی ...
رفتم راهنمای زبان اصلیش رو گرفتم مو به مو از روی اون رفتم ! شما هم همین کارو بکن !
البته آخرشم نفهمیدن موضوع بازی چی بود اصلن!
داستان کامل بازی به صورت فارسی توی همین فروم هست .نقل قول:
البته آخرشم نفهمیدن موضوع بازی چی بود اصلن!
....موفق باشی....
دوست عزیز منم تو اینجا گیر کردم و 2 تا سکه ای که گفتی را پیدا کردم لطفا جای سکه ی دیگه و کمد را به من بگوییدنقل قول:
سکه Prisoner تو اتاق 109 همون جايي که آنجلا با يه چاقو هست . (+ يه آينه بزرگ )نقل قول:
دوست عزيز منم تو اينجا گير کردم و 2 تا سکه اي که گفتي را پيدا کردم لطفا جاي سکه ي ديگه و کمد را به من بگويي
کمد هم توي اتاق 105
....موفق باشي...
دوست عزیز اتاق 109 نداره و در اتاق 105 هم قفله و کلید هم جواب نمیده انجلا هم وجود ندارد و فقط یک مرد خیکی تو اتاق 101 هستش که داره بالا میاره سه تا عکس طبقه های خونه و یکدانه عکس از کلید و 2تا سکه ها رو برات گذاشتم لطفا کمک کننقل قول:
..... تو هم موفق باشی.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان نداره اتاق 109 وجود نداشته باشه ...... الان رفتم يه walktrought از اينترنت گرفتم توي اون هم نوشته بودنقل قول:
دوست عزيز اتاق 109 نداره و در اتاق 105 هم قفله و کليد هم جواب نميده انجلا هم وجود ندارد و فقط يک مرد خيکي تو اتاق 101 هستش که داره بالا مياره سه تا عکس طبقه هاي خونه و يکدانه عکس از کليد و 2تا سکه ها رو برات گذاشتم لطفا کمک کن
..... تو هم موفق باشي.....
که بايد بري اتاق 109 ..... فکر کنم طبقشو اشتباه کردي....
يه نقل قول از اون Walktrought :
( اگه حوصله نداري فقط پارگراف آخرشو بخون )
قشنگ يادمه وقتي وارد اتاق 109 ميشي يه آهنگ قشنگ ميزاره بعد بايد بري توي يه در سفيد که تو اتاقهنقل قول:
After you finish the safe combination puzzle, take the 4 boxes of HANDGUN
BULLETS inside the safe. Also take the HEALTH DRINK on the counter of the
kitchenette before leaving. Exit the room and to your left will be a
Patient Demon. Ignore it and head right, looking for the glowing "EXIT"
sign on the roof to locate the stairway door; enter the stairway. Get the
MAP OF THE WEST APT. BLDG on the floor by the door to the left. Go down to
1F and go through the door in front of you to the right.
The sound of a Giant Roach is heard - if it comes near you, shoot it. Move
left and go in the laundry room for a FIRST-AID KIT on a washing machine.
Then enter Room 109 down the hallway, ignoring the Mannequin ahead. If the
door won't open then you have missed something. If you haven't done so,
you need to see Eddie in Room 101 1F in the north building of Wood Side
Apartments.
When you're inside, find the couch and grab the HANDGUN BULLETS. Then go
through the white door and a video will play. James meets the dark-haired
woman again and finds out that her name is Angela. She gives James her
knife and leaves. If you check your inventory, you'll notice that you have
ANGELA'S KNIFE in there. You can examine it but if you ever do so during
the game, it may influence which ending you receive at the end of the game.
Examining the knife may lead to the sad ending so do as you wish. If you
don't know whether to examine it or not, you can read the Endings section
of this FAQ to figure out which ending you want to get. But I recommend
you do what you want.
Take the COIN [PRISONER] on the nightstand and exit this room and Room 109
itself. Enter Room 105 and examine the secretarial puzzle desk.
بعد از صحبت با آنجلا بهت يه چاقو ميده و روي يه کشو اون سکه که دنبالشي هست .....
بازم ميگم فکر کنم طبقه رو اشتباه کردي....
....موفق باشي....
نقل قول:از اینکه وقت میذاری ممنونم من به ساختمان دیگه نرسیده بودم ولی تو ساختمان بعدی همه ی چیزایی رو که گفته بودی رو انجام دادم حالا به غولش رسیدم میشه بگی چطور از شرش خلاص بشم ؟ ضمنا میشه بگی این walktrought رو از کجا میگیری و یا اینکه ایا راهنمای فارسی این بازی رو تو اینترنت دیدی ؟
نقل قول:
از اینکه وقت میذاری ممنونم من به ساختمان دیگه نرسیده بودم ولی تو ساختمان بعدی همه ی چیزایی رو که گفته بودی رو انجام دادم حالا به غولش رسیدم میشه بگی چطور از شرش خلاص بشم ؟
غولش خیلی آسونه .... کافیه فقط از دستش در بری ....... از این ور اتاق بری اون ور اتاق ....
خود به خود از شرش خلاص میشی ( نمیمیره !!)
مزه ی بازی به اینه که بدون راه نما بری .... راهنمای فارسی رو نمیدونم ( چون دنبالش نرفتم ) ...نقل قول:
ضمنا میشه بگی این walktrought رو از کجا میگیری و یا اینکه ایا راهنمای فارسی این بازی رو تو اینترنت دیدی ؟
ولی برای راهنمای انگلیسی کافیه تو گوگل اسم بازی رو بنویسی و یه Walkthrough بهش اضافه کنی... (املاش رو غلط نوشته بودم درستش اینه...)
دیروز این Walkthrough رو دیدم خیلی کامله .....
دمت گرم تو خودت بهترین راهنمایی اینWalkthrough که گفتی خیلی خوبهنقل قول:
با سلام
دوستان در بازی سایلنت هیل 2 در قسمت معمای اتاق سوسک ها گیر کردم.
یه فایل راهنما به زبان انگلیسی دارم که نوشته از 9 تا عدد 3 تا روشن تر از بقیه هست.باید یه عدد ترکیبی یعنی 2 تا عدد تکراری داره این رمز.
واسه من عدد های 1 و 4 و7 روشن هستند(درسته؟).و هر عدد ترکیبی از این اعداد که استفاده میکنم به جواب نمی رسم.
کسی از دوستان جواب این معما رو داره !
اگر کسی خواست لطف کنه کمک کنه میتونم فایل ذخیره بازی رو که 26 کیلو بایت هیت واسش میل کنم.
ممنون میشم کسی کمک کنه !
تو هیچ راهنایی این کد ذکر نشده !
کسی میتئنه کمک کنه که این بازی رو یه بار حد اقل تموم کرده باشه
یادمه که از هر کلید 3 تا شون روشن بود (با بقیه فرق داشت ) .... من هم فقط اون هارو عوض کردم ...نقل قول:
با سلام
دوستان در بازی سایلنت هیل 2 در قسمت معمای اتاق سوسک ها گیر کردم.
یه فایل راهنما به زبان انگلیسی دارم که نوشته از 9 تا عدد 3 تا روشن تر از بقیه هست.باید یه عدد ترکیبی یعنی 2 تا عدد تکراری داره این رمز.
واسه من عدد های 1 و 4 و7 روشن هستند(درسته؟).و هر عدد ترکیبی از این اعداد که استفاده میکنم به جواب نمی رسم.
کسی از دوستان جواب این معما رو داره !
اگر کسی خواست لطف کنه کمک کنه میتونم فایل ذخیره بازی رو که 26 کیلو بایت هیت واسش میل کنم.
ممنون میشم کسی کمک کنه !
تو هیچ راهنایی این کد ذکر نشده !
کسی میتئنه کمک کنه که این بازی رو یه بار حد اقل تموم کرده باشه
چون معماش آسون بود عددشو یادم نیست .... اگه نتونستی حلش کنی سیوت رو آپلود کن ....
راستی دنبال عدد معماش نگرد چون بیشتر معماهای بازی راندومه و هر بار فرق میکنه ...
...موفق باشی....
سلام من god of silent hill هستم و دفترچه های silent hill 1 2 3 را نوشتم حتی نکات ریزش رو به فارسی و همین طور تعریف داستان هم در دفتر چه هست همراه با عکس و کاملا کامل اگر کسی خواست باید آدرس خونشو برای من بفرسته تا براش پست کنم چون هجمش زیاده خط منم از این معمولیاست و نمیتونم uploadeshنقل قول:
نوشته شده توسط roohollah_resident [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنم تا حالا برای خیلی ها فرستادم در مقابلم هیچی نمی خواهم چون روی دفترچه ها خیلی زحمت کشیدم و خوشحال می شم silent hill دوستها هم یکی ازش داشته باشند
silent hill 4 رو هم دارم می نویسم .
:46:
این آقا کارش درسته روش حساب کنید خدای سایلنت هیله هر سوالی دارین ازش سوال کنید:10:نقل قول:
دوست عزیز اگر ممکنه یه ادرس ایمیل بده تا فایل ذخیره بازی رو ایمیل کنم.نقل قول:
خیلی ممنون
... ... ...
دوست عزیز ایمیل کردم ولی این پیغام رو داد.ایمیل رو صحیح تایپ کردی آقا ؟
failure notice
حالا یه بارم از یه ایمیل تو gmail امتحان میکنم.
آخه اولی ایمیل یاهو بود
یه باره دیگه میل کردم
اقا باز ارور داد.ممکنه یه ایمیل از یاهو لطف کنی بزاری
ممنووووووووووووووون
ایمیل رو درست نوشته بودم ...
خوب شما چرا اون رو آپلود نمی کنید.... بعد می تونید لینکش رو اینجا بزارید ... فکر کنم این جوری آسون تر باشه ..
یاهوم ... ... ...
مرسی اقا متین
سلام به همگی
یک اشکال در سایلنت هیل 2 دارم
در مراحل انتهایی در قسمت آپارتمان با Pyramid Head مواجه شدم چطوری آن را از بین ببرم
با تشکر
نقل قول:
اونا دو تا هستن و از بین هم نمیرن فقط آخر بازی که دوتاشون با هم میان اونجاست که باید با تیر دو تاشونو بزنی تا خودشونو بکشن حالا من نمیدونم تو دقیقا کوجا رو میگی . توضیح بیشتری بده
نه می گه مراحل انتهایی قسمت آپارتمان
ببین توی باید انقدر بهش تیر بزنی تا برگرده از پله ها بره پایین ( اول راه پله زیر آبه تو نمی تونی رد بشی) بعد که اون رفت حالا تو هم از همون در پایین پله ها خارج شو
دوستان با سلام
بالاخره موفق شدم pyramid head رو بفرستم خونه باباش (خروجی روبروی اتاق 208 رو میگم)
ولی به چه قیمتی
کلا 30 تا گلوله داشتم همشو مصرف کردم ولی باز نرفت
یهو اومد گلویم رو گرفت ولی کور خونده بود
4 تا ا ز5تا جعبه کمک های اولیه مصرف شده ، الان هم بخاطر این مصرف بالا وضعم بحرانیه این ترینری که برای silent hill 2 است کار نمیکنه چرا؟؟ بعضی اوقات از بازی خارج میشم (دکمه F2 رو فشار میدم)
در ضمن یه سوال بچه ها
sillent hill 1 نسخه PC داره یا نه
اگر ندارد دقیقا بگین با کدوم امولاتور روی PC بدون درد سر ( واقعا بدون درد سر )روی PC اجرا بشه
لینک دانلودش رو برام لطف میکنین
بازهم ممنون از شما
عزیز دل اونجا که آخرای بازی نیست ...شما تازه اول بازی هستی ....نقل قول:
سلام به همگی
یک اشکال در سایلنت هیل 2 دارم
در مراحل انتهایی در قسمت آپارتمان با Pyramid Head مواجه شدم چطوری آن را از بین ببرم
با تشکر
قبلا هم به این سوال تو همین تاپیک پاسخ دادم:
نقل قول:
غولش خیلی آسونه .... کافیه فقط از دستش در بری ....... از این ور اتاق بری اون ور اتاق ....
خود به خود از شرش خلاص میشی ( نمیمیره !!)
بهتره دوباره بازی رو لود کنی ( ار قبل از غوله)...و بدون تیر زدن اون رو بفرستی خونه ی باباش...:31:نقل قول:
دوستان با سلام
بالاخره موفق شدم pyramid head رو بفرستم خونه باباش (خروجی روبروی اتاق 208 رو میگم)
ولی به چه قیمتی
کلا 30 تا گلوله داشتم همشو مصرف کردم ولی باز نرفت
یهو اومد گلویم رو گرفت ولی کور خونده بود
4 تا ا ز5تا جعبه کمک های اولیه مصرف شده ، الان هم بخاطر این مصرف بالا وضعم بحرانیه این ترینری که برای silent hill 2 است کار نمیکنه چرا؟؟ بعضی اوقات از بازی خارج میشم (دکمه F2 رو فشار میدم)
....موفق باشی....:10:
ورژنه pc رو ندیدم تاحالا ولی خودم با تو تا امولاتور بازی کردمنقل قول:
به اسمهای
CVGS Plus+
و
EPSXE
با سلام مجدد
در بیمارستان ( تیمارستان خودم ) طبقه سوم و در قسمت shower room یه چیزی توی سورخ حموم گیر کرده با چی بیارمش بیرون لازم به ذکر است که من سعی کردم با Benet needle بیارمش بیرون که میگه کوتاهه
در ضمن من قفل جعبه در اتاق S14 همان طبقه را باز کردم اون به چه دردی میخوره
چاقوی آنجلا به چه دردی میخوره؟
درضمن آقای Silent hill میشه فقط متن آموزشو (بدون عکس برای کاهش حجم)کپی کنی و در فروم بزاری تا دیگران هم فیض ببرن
ذر ضمن این بگم که ماریا ( دوست من ) در در اتاقش هم استراحت میکنن و سلام هم میرسونن!!!!!!
برای بیرون آوردن چیزی که توی سوراخ حمامه باید از Benet needle همراه اون مویی که از توی جعبه در آوردی استفاده کنی
چاقوی آنجلا هم به این درد می خوره که اگه بخوای پایان ending water رو ببینی باید مدام چکش کنی و هی نگاش کنی !!!
نقل قول:
دوست من اون چیزی که از درون صندوق گرفتی یک تکه مو است . باید جلوی اون چاه باستی و درون آیتمت
مو و سنجاقی که از درون عروسک خرس در طبقه بالا پیدا کردی رو بوسیله گذینه cobmbine با هم مخلوط کنی سپس گذینه use رو استفاده کنی تا جیمز کلید رو از درون سوراخ در بیاره
سلام سلام سلام
جواب این سوالات رو میتونین بدین
1) ?what is the name of the amusement park in northern silent hill
1 - fantasy island
2 - silent hill amusement park
3 - lakeside amusement park
2) ?what is the name of the man who murdered two children A FEW YEARS BACK
1 - walter sullivan
2 - scott fairbanks
3 - eric gein
3) ?what is the name of the ONLY road leading to paleville
1 - bachman road
2 - menden street
3 - nathan avenue
البته فکر کنم جواب سوال 2 والتر سولیوان باشه!!!
این معما دل بخواه هست ...میتونی حلش نکنی ...اگه حلش کنی فکر کنم چند تا خون و تیر میده...
چون خودم حلش نکرده بودم جوابشو این پایین میزارم....:
1The name of Silent Hill's amusement park. Where could you find that?
Check your map and find the map of Silent Hill. Look at the top to the
right of Lake View Hotel to find the answer: Lakeside Amusement Park.
2. The killer of the two kids. Do you remember reading an article about
this? At the bottom of the Wood Side Apartments garbage shoot? Enter
your inventory and go to the memo section. The name of the memo is
"Article about murder incident". If you read the memo it gives you the
answer, which is Walter Sullivan.
3. The name of the road that goes from South Vale to Paleville. Check your
map again for the answer. Look at the road to the west of the map that
is in Paleville. It's called Sandford Street. But look where it
connects as it moves south. It connects to Nathan Avenue and goes south
all the way to South Vale and is your answer.
Now that you have the answers, you can solve the puzzle. On the top row,
press 3. On the middle row, press 1. And on the bottom row, press 3. The
box will open. You should be happy with the contents in the box.
...موفق باشی...