تا انتخاب بهتری داشته باشم یعنی میخوام هنگ نکنه قاط نزنه منم سر کار نذاره!
Printable View
تا انتخاب بهتری داشته باشم یعنی میخوام هنگ نکنه قاط نزنه منم سر کار نذاره!
دوستان منم دقيقا همين سوال رو دارم لطفا سريع جواب بدين چون تا 2 روز ديگه بايد بخرم
درضمن يه سواله مهم هم دارم: ram 2 gig رويه n73 معمولي جواب ميده يا نه ؟ من شنيدم مارك kingston جواب ميده آيا اين درسته و سرعت گوشي پايين نمياد يا هنگ نميكنه بعدا؟؟؟
با تشكر.
نقل قول:
باید ورژن گوشی 3 به بالا باشه تا رم 2 گیگ ساپورت کنه .
اولا حواست باشه گوشي رجيستر شده باشه دوما كد *# 06# را وارد كن اين كد بايد با كد روي جعبه وپشت گوشي زير باطري يكي باشه. سوما ورژن اون 3 به بالا باشه. اگر 2.06 هم بود بد نيست بعد ميتوني به ورژن 3 آپديت كني. هندزفري استريو مشكي بايد داشته باشه. اگر هم خواستي براش رم بگيري 1 گيگ بگير من خودم رم 1 گيگ ex-byte mini sdگرفتم كه راضيم تا حالا كه هنگ نكرد. اگر خواستي بگيري با گارانتي ايراتل من قيمت گرفتم 490000 تومان بگير .
از كجا بفهميم گوشي دسته دوم نيست؟
نوکیا N73 دو Type داره موقع خرید دقت کنید که type rm 133 بخرید چون آنتن دهی خوبتری داره
برای این کار به پشت گوشی زیر باطری نگاه کنید باید نوشته باشه :
Type rm 133
خوب دوسته خوبم من بارها اين سوال رو كردم كه چطوري بفهمم كه ورژن گوشي 3 است و هيچكي جوابم رو نداده!!!نقل قول:
آخه گوشي كه اكبنده و اگه بازش كردي و تست كردي ديدي ورژن 2 هست ديگه نميتوني به اين بهانه پسش بدي و بايد حتما بخريش!!!!
تو رو خدا در مورد ورژن 3 زود راهنمائيم كنيد فردا بايد بخرم
مرسي
تنها راهش اينه كه با فروشنده شرط كني كه اگه ورژنش بالاي 3 باشه ميخواهي اونم اگر قبول كرد شما كد *#0000#را روي گوشي وارد كن كه ورژن گوشي را نشون ميده . وگرنه هيچ راهه ديگه اي جز باشرط طرفين راهه ديگه اي نميتوني پيدا كني . حالا اگر هم ورژن 2.06 هم بود بد نيست مال خودم 2.06 است مشكلي نداره. البته اگه توي تهران هستي در جمهوري آپديت انجام ميدند.
سلام Raminet جان خوبی؟ چرا اینقدر نگرانی بابا؟ ببین من گوشی N73 خودمو 2 روزه پیش گرفتم ورژن (فریمور) هم 3.9 بود یعنی اخرین ورژن اگه خواستی بگو ادرس یا تلفنش جایی رو که ازش خریدم بهت بدم یا pm بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام Rminet جان چرا اینفدر نگرانی بابا؟ من گوشی N73 خودمو 2 روزه پیش گرفتم ورژن (فریمور) هم 3.9 هست یعنی اخرین ورژن که تو بازاره و از طرف نوکیا معرفی شده. اگه خواستی بگو تا ادرس یا تلفنشو بهت بدم یا pm بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از جوابها یه سوال دیگه : ورژن 3 بودنش از کجاش معلومه؟
باید اینو بزنی : #0000#*
سامان جان ممنون ولي من اصفهان زندگي ميكنم و اگر تو اصفهان جائي رو سراغ داري بم بگونقل قول:
درضمن به نظر تو و ساير دوستان اگه من با فروشنده شرط كنم كه فقط ورژن 3 ميخرم قبول ميكنه ؟؟!!
به نظر خودم زيره بار نميرن
سلام واست پیغام خصوصی دادم برو بخون .......نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم گارانتی مورد نظر شما "ایران تل" باشه درسته؟؟؟؟نقل قول:
حق با شماست نیماجان با گارانتی اتصالات هفته پیش در تهران 640000 قیمت داده بودند. واقعا این قیمت است . چرا اینقدر تفاوت؟
با سلام
من سه هفته پیش گرفتم (( شیراز )) ورژن :
V 3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73 (08)
بود و فکر کنم جدیدش برای گوشی من این باشه : V 3.0649.0.0.1
اگر مغازه دار گوشی رو جدید آورده باشه حتما بالای ورژن 3 است (چون من 3 هفته پیش خردیم بالای ورژن 3 بود)
(( اگر تو انبار نداشته باش ))
كارت حافظه (mini sd) هم همراهش هست؟؟؟اگر هست حجمش چقدره (128و...)
نخیر کارت همراهش نیست باید خودت بخری :rolleye:نقل قول:
يعني اينجا اونو دودر ميكنن اخه مال من يه 128 داخلش بود من اينو پرسيدم (پست قبلي) چون فكر مي كردم حداقل بايد يه 512 داخلش باشه
فري جان ممنون از جوابت
نه کلا اصلا کارت روش نیست :blink: مال همه اینجوریه حالا شاید مال شما جایزه داشته :biggrin: شایدم فروشنده گذاشته روش ولی در کل کارت روش نیست من خودم یه 512 براش گرفتمنقل قول:
شاید ضمانتنامههای مختلف با هم فرق داشته باشند. یکیشون بذاره اون یکی نذاره!
N73 بخرم يا P990 ?
N73
خرید P990 با این قیمت مساویست با پشیمانی
یکی از دوستام خریده مث چی پشیمونه. از صداش که خیلی شاکی بود
نقل قول:
n73 بخر حالشو ببر!
موقع خرید N73 چه نرم افزارهائی روش نصب هستن ؟
اونائی که دارن، از نظر اندازه خیلی بزرگ نیست ؟
مخصوصا برا خانوما !!!
از نظر من اندازش مشکلی نداره حالا نمیدونم سلیقه یه خانوما چجوریه ولی فکر نمیکنم واسه خانما مشکلی باشهنقل قول:
به نظر من خیلی خوشدسته :rolleye: من خودم تقریبا لاغرم واسه همین میتونم خودمو جایه خانما بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسا برم تو حس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسشو گرفتم مشکلی نداره واسه خانما هم خوشدسته خیالت راحتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:laughing: چه خوب حس میگیریا .... :happy:
خب نگفتی چه برنامه هائی روش هست ؟
کمک کنید بابا .... پس فردا خطم میاد .......... گوشی نَــــــوَدارم :puke:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه منظورت از برنامه چیه ؟ شما بگو جه برنامه ای لازم داری
به خدا به پیر به پیغمبر گوشیه بیستیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دوستو دشمن اعتراف میکنن که ان73 بهترینه دیگه بسه تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:sad: بابا چرا میزنی ؟
بچه که زدن نداره
من اصلاً برنامه نمیخوام، میخوام بدونم این سیستم عاملش به چه درد میخوره
باشه قبول خوبه، مگه من میگم بده ؟؟
میخوام مطمئن شم، بعد برم k800 بخرم .... :tongue:
آخه هم دوربینش عالیه هم صداش عالیه هم فیلمبرداریش بیسته هم آنتن دهیش حرف نداره هم خوشگلو خوشدسته و ال سی دیش هم که بزرگه و کیفیتش عالیه هم سیمباین هستش هم ...........
دیگه از یه گوشی چی میخواین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا گردن ما از مو باریکتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی مارو نزنه ما کسیو نمیزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب سیستم عاملش واسه این به درد میخوره که میتونی روش کلی برنامه بریزی حالا دیگه بستگی به خودت داره که چه برنامه ای لازم داشته باشی
چیکارت دارم برو کا800 بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من واسه خودت گفتم که جوونیتو به پای کا800 هدر ندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
okنقل قول:
شما کی خریدی ؟
الان قیمت چنده ؟ من فردا میرم حتماً از نزدیک میبینمش و راجع بهش میپرسم
بعد میام میگم چی شد، باسد مطمئن شم که از k800 بهتره وگرنه بعد که بخرم پشیمون میشم :sad:
فعلاً شب بخیر :santa:
من دو ماه پیش گرفتم 560 تومن بدون گارانتی ولی الان قیمتش پایین اومده حولو حوشه 510 تومنهنقل قول:
مطمئن باش از کا800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب خوش
نقل قول:
فری جون میشه بگی خودت چه نرم افزارهایی روی گوشیت داری ؟؟؟
سلام قابل توجه Saragol :
Acrobat pdf - Quickoffice-Lifeblog-3Dringtone-Flash player-antivirus F-Secure
اینا برنامه های Default گوشی N73 هست لازمه یه چیزه دیگه هم بهتون بگم که تا حالا نشده انتنش از 5 تا کمتر بشه حتی جاهایی که N70 و N90 انتنشون 4 یا کمتر بود من که ازش راضیم ایشالا خدا هم ازش راضی باشه
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز از راهنمائی شما
اگه اطلاعات بیشتری راجع به بقیه نرم افزارهای کاربردی اون دارین حتماً بگید.
نقل قول:
خب آره ....
مگه چیه ؟؟ :tongue: