اين اومده به بازار يا نه؟؟؟؟ما خيلي تو كفشيم..........اصفهان كه نيست فعلا :cry:
Printable View
اين اومده به بازار يا نه؟؟؟؟ما خيلي تو كفشيم..........اصفهان كه نيست فعلا :cry:
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط MAMAD_AMPLI
اين بازی خيلی وقته که اومده ولی هنوز کرکر هايه عزيز نتونستن اين بازی رو کرک کنن... :mrgreen:
به خاطر همين تو اصفهان که هيچی بلکه تو هيچ جای دنيا نسخه کرک شده اين بازی پيدا نميشه... :?
شما ميتونی سفارش بدی اورجينالش رو واست بيارن با قيمتی حدود 37 هزار تومان... :shock:
با آرزويه موفقيت برايه کرکر های گرامی...اميدواريم که به زودی يه فکری به حال اين بازی بکنن. :lol:
موردشور اين ubi soft رو ببرم.
همانطور که ساب زیرو جان گفت این بازی کرک نشده و فکر نکنم حالا حالا ها کرک بشه.نقل قول:
به امید روزی که بازی کرک بشه.
اما عجب بازی انصافا ته بازی
واقعا لنگش نيست............اميدوارم كركش كنن.... :? :?
با سلام
امروز یه کرک از بازی گیر اوردم گفتم دیگه این حتما کار میکنه خیلی دنبالش گشته بودم و خیلی امیدوار بودم که کار کنه ولی لا مسب باز هم کار نکرد مثل باقی کرک هایی که ازش داشتم.
ولی خداییش آدم اون دموی اول بازی رو میبنه کف میکنه چه برسه به خود بازی واقعا محشره
به بروبچ جك !!
آقا كجاي كارين !! البته تبليغ نشه !
هدف كاره خيره ! خدا منو ببخشه !
ميدان فاطمي ! پاساژ هديه ! پارادايس !
ميتونيد اي اينجا بگيريد البته با كركش ! من خودم دارم دارمم بازي ميكنم !!
خدا خدا خدا خدا !! خدا منو بخشه !
:wink:
اين بازي هنوز كرك نشده..........
تا چند وقته ديگه يه برنامه مياد كه استار فورس (سيستم امنيتي بازي) رو ساپورت ميكنه و با اووون ميشه بازي رو كپي كرد.
اسم برنامه: DAEMON TOOLS V.4
شما مطمئنی که اون splinter cell که گرفتی Chaos Theory هست.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
من که بعید میدونم
توجه کن ما داریم نسخه pc بازی رو میگیما
حجم نصب نشده اون 4 گیگا بایت هستش و حجم نصب شده اون 3.65 گیگا بایت
=========================================
امین جان آخرین کرکی که گرفتم همین کرکی که شما میگین بود ولی بازم اجرا نشد.نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
OMID_online@نقل قول:
امین جان آخرین کرکی که گرفتم همین کرکی که شما میگین بود ولی بازم اجرا نشد.
اما اين برنامه كه من ميگم هنور نيومده. اين سايتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OMID_online, بله عزيز - هيمنه ! اينجايي كه ميگم خودش بازي ها روو دانلود ميكنه ميزنه رو سي دي ! شك نكن!كه دارم بازي ميكنم !
امین جان من با این starforce کار کردم و باز هم جواب نداد و فکر نکنم با Starforce
Daemon هم جواب بده چون اینا همشون طرز کارشون یکیه حالا خدا کنه با این جواب بده.
اما مشكل اينه كه حتي اگه اوونجايي كه شما ميگي خودش بازيها رو دانلود كرده باشه بازم بازي كار نميكنه.سيستم امنيتي بازي به صورت يه برنامه عمل ميكنه كه هر دفعه يه جاي بازي فعال ميشه اوونم به صورت random. تا حالا كسي پيدا نشده كه بتونه اين برنامه رو بخونه.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
همش تقصير SONY(starforce) & Ubi soft
شايد اوووني كه شما بازي ميكنين اسپلينتر سل 2 باشه...
اگه واقعا اسپلينتر سل 3 باشه خب ما هم ميخوايم
پس مهدی جان یه شماره تلفنی چیزی از این فروشگاه اگه داری برام PM بزار.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
برين تو اين سايت نوشته چی کار بايد کرد من خودم ندارم اين بازيو چون خوشم نميداد به هر حال اين لينکه سايتش:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
من هم کرک بازی رو از این سایت برداشتم ولی کار نکرد.
=================================
بازم بچه ها هر کی کرک چیزی از این بازی داره بزاره اینجا دستتون درد نکنه.
خوب مثل اينکه بحث داره به يه جاهايی ميرسه....
دمتون گرم ببينم ميتونين برای اولين بار در جهان اين بازی رو ( البته نسخه کرک شدش )
رو پخش کنين....آخه ايرانی ها عادت دارن کار هايی که هيچکی نميتونه انجام بده رو انجام بدن...
ما رو بي خبر نذارين........................
منم لطفا میخوام
برای اینکه دلسرد نشین چند تا عکس از بازی میذارم که دهنتون اب بیفته . :laughing: :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين بازي كرك شد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟امروز يكم دي ماه و من هنوز منتظر
دوست عزیز فعلا برای این بازی کرکی نیومده و بعید میدونم بیادنقل قول:
ولی راه هایی برای اجرای بازی هست که شما با این راه ها میتونین بازی را اجرا کنید که آموزش اجرای این بازیها در تاپیک آموزش اجرای بازیهایی که قفل آنها starforce 3 هست موجود می باشد
من امروز رفتم نمايشگا كامپيوتر......اين بازي بودش....7 تا سيدي بود.....روي جلد اكيدا توصيه شده بود اگر از كاراي نرم افزاري كامپيوتر سر در نميارين نخريد!همچنين نوشته بود بازي فقط روي درايو هايي كه فرمت ntfsهستن نصب و اجرا ميشه...حالا اگر كسي اينو اينطوري بازي كرده يا اطلاعاتي داره خبر بده...من ترسيدم بگيرم ولي اجرا نشه...
سلامنقل قول:
اميد جان تو اين تاپيك روش اجراي بازيهايي كه از فقل استار فورس استفاده ميكنند رو نوشته :
بيش از 95% افرادي كه اين بازيها رو گرفتند تونستند بازي رو اجرا كنند
تعدادي از افراد هم (مثل خودم) بازيه POP3 رو كه از همين قفل استفاده ميكنه رو تونستند با دو روش سخت افزاري و نرم افزاري اجرا كنند
بلاخره بازی Ss3:ChaosTheory امد.
ولی من يک مشکل بزرگ دارم.
اگر مرا راهنمايی کنيد خيلی ممنون ميشم.
من بازی SplinterCell3:ChaoseTheory مال شرکت Modern را تهيه کردم.
البته Cpu من 64bit ميباشد و من نيازی به نصب برنامه های مخفی کننده برای اجرای
این بازی نداشتم. ولی وقتی که سريال بازی را وارد ميکنيم برای تست ديسک(Cheacking Disk)
مي گويد که بايد دوباره سريال را وارد کنم.
در ضمن من از هردو برنامه Daemon و Alcohol120% برای فراخوانی Image بازی استفاده کردم
ولی هيچ کدام جواب نداد.
من از این سه سريال استفاده کردم(که دومی و سومی را از اینترنت خودم پيدا کردم):
2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
ML6FC-L643W-DZF2X-QBUKY-CWTGM
GQAKD-SGHKD-XUYLE-M2A8G-7JMAw
ورجن Daemon من:4.00HE
البته قفل این بازی هم مثل Prince3 از نوع StarForce
می باشد,ولی نمي دانم چرا Prince3 نصب شد ولی این نصب نمي شه.
همه مساعل اين بود كه اجرا شدنش با مشكل بر ميخورد.....دوستان گفتن اگه خواستين بي دغدغه اجرا بشه كابلاي سيدي رم يا ديويدي يا ...... بكشيد و كامپيوتر رو بوت كنيد كه درايوارو نشناسه بعد اجرا كنيد.....بكن ببين ميشه يا نه
هیچ کرکی از این بازی نیست بابا خسته شدم.....
salam
baba shoma chera darin khodetoono mikoshin?!?!
man daram khaili rahat in bazi ro mikonam.albate tanha chize sakhtesh ine ke shoma cablhaye hameye dvd va cd rom ra bekeshid.driver ham bayad NTFS bashe bad khaili rahat bazi konid age moshkeli bood peygham bedid
bye azizan
مرتضی جان همون سریال اولی کاملا صحیح است.نقل قول:
نوشته شده توسط Morteza2020
مواقعی که موفق به رفتن داخل بازی نمیشود این ارور رو میدهد.
شما این فایلی که من میذارم دانلود کن بعد فایل رو اکستراک کن یک فایل به شما میدهد با نام SCCT.MDS این فایل رو به همونجا که ایمیج بازی هست کپی کن بعد فایل mds که اونجا هست را پاک کن (همون mds قبلی ) بعد فایلی که با پسوند MDF هست رو دقیقا به این نام تغییر بده به این صورت SCCT.MDF بعد فایل رو دوباره مونت کن و سعی مجدد برای اجرای بازی امیدوارم موفق بشی ;)
فایل ضمیمه را دانلود کن
بچه ها اين بازي با گرافيك
Gefoorce mx 440 (64) gainward
مياد
اين بازي ها رو قبلا اومده !
اسپلينتر قبليه - ماست وانتد - پرنس 3
بعد از يك سال و خورده اي اين بازي هم كرك شد :)
كرك بازي براي نسخه 1.05 هست و شما بايد بازي خودتون رو به اين ورژن تغيير بدين
براي اين كار هم پچ مربوطه موجود هست كه پچ رو هم براتون ميزارم
پچ بازي براي تغيير ورژن از 1.0 به 1.05
حجمش 115 مگ هست :blink:کد:http://3dgamers.iinet.net.au/pub/3dgamers/games/splintercell3/scct_1.00_to_1.05_euro.exe
اين هم كرك بازي
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus.rar
هر دو لينك كرك يكي هست يكيش رو دانلود كنيد كافيهکد:http://gbw.seedhost.com/files/SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus.rar
بعد از دانلود پچ و كرك ابتدا پچ رو نصب كرده بعد كرك بازي رو كپي ميكنيد و ديگه بريد زندگي كنيد
البته اونا كه نتونسته بودن بازي رو قبلا اجرا كنن :)
سلام
البه حجم كرك هم 17 مگابايت هستش كه بعد از unzzip كردن 65 مگابايت ميشه
كرك رو امتحان كردم خيلي راحت كار ميكنه
چقدر بازي كردن با كرك لذت بخشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اميدجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یعنی دیگه از اون Starforce لعنتی راحت میشیم ؟ من هر کاری کردم نتونستم بازی رو اجرا کنم !
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ramin-ahmadi
هر استارفورسي كه نه !!!! :ohno:
اما بازي Splinter Cell Chaos Theory رو خيلي راحت و بدون دردسر ميشه اجرا كرد
بدون نياز به نصب برنامههاي جانبي يا كشيدن كابل يا .....
فقط با اجراي پچ براي ارتقاي بازي از ورژن 1.0 به 1.5 و بعد كپي كردن كرك ....
دم کرکر گرم , عیضا شما :)
چقدر بازي كردن با كرك لذت بخشه :)
سلام یعنی چی ورژن تغییر بدیم چه جوری میشه تغییر دادنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
اين ديگه از اون سوالا بودا. خب اين Patch رو بايد بگيرين كه اميدجان گذاشتن:نقل قول:
نوشته شده توسط soltan_ali_parvin
وقتي نصب كنين ورژنش عوض ميشه.کد:http://3dgamers.iinet.net.au/pub/3dgamers/games/splintercell3/scct_1.00_to_1.05_euro.exe
خوب به سلامتی کرک شد. میشه بگید چه شرکتی بازی کرک شده اونو بیرون داده. اخه من هر کجا میرم میگن نداریم.
این فروشگاه پی سی ورلد هم که دی وی دی میده. و من هم ندارم دی وی دی رام. حالا چیکار کنم؟
اقا این chaos theory همونی هست که میگن اولش از تو زندان شروع میشه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
نه عزيز
اووون Splinter Cell Double Agent هستش كه هنوز منتشر نشده