سلام دوستان خوبم
تا جايي كه من ميدونم براي اين كه نشه توسط iso buster فايل هاي يك CD رو استخراج نكرد ؛ تنها راه سوپر هايدن كردن هست
راه ديگري هم هست كه بشه از استخراج توسط ISO BUSTER جلوگيري كرد ؟؟
Printable View
سلام دوستان خوبم
تا جايي كه من ميدونم براي اين كه نشه توسط iso buster فايل هاي يك CD رو استخراج نكرد ؛ تنها راه سوپر هايدن كردن هست
راه ديگري هم هست كه بشه از استخراج توسط ISO BUSTER جلوگيري كرد ؟؟
من که اون راهی رو هم گفتی بلد نیستم ولی ازت ممنون میشم اگه روششو بذاری تا ما هم یاد بگیریم.
marmolak عزيز سوپر هايدن كردن يه مقاله داره كه Isaaac نوشته و Mehdi_7070 آپلود كرده (( كمي گنگ
هست و منم خودم خيلي سر در نياوردم ))
اين مقاله رو ميتوني در تاپيك (( خراب كردن Iso )) پيدا كني
لينك مقاله ISAAAC كه در تاپيك (( خراب كردن ISO )) هم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست من ، نگاش میکنم اگه چیزی ازش سر در اوردم یه ندایی میدم بهت.
خيلي ممنون ميشم عزيز
ايشالا همه به هم كمك كنن
ما همچنان منتظر ياري سبزتان هستيم دوستان :big grin:
راحته دیگه
پوشه ای رو می خوایی از دید ایزو باستر مخفی کنید مثل آموزش برید دستکاری کنید.
SCC جان نه به اين راحتي كه شما ميگي
مشكل اينه كه اگه srctor هاش 0 بشه اطلاعات ميپره و قابل خوندن نيست ديگه
مثلا اگه يك عكس رو با WinHex ؛ sector هاش رو 0 كنيد ديگه خونده نميشه
__________________________________________________ ______________
راه حل ديگه اي براي مقابله با Iso Buster كسي سراغ داره ؟؟
دوستان شما اساتيد قفل گذار و قفل شكن يه كمكي بكنين لطفا
راه حل بدين براي اينكه Iso buster نتونه داخل CD رو بخونه و استخراج كنه
سلام دوست دو راه بلدم كه مي توني ا ز دست ايزوباستر خلاص بشي راه اول اينه كه ايزو باستر نمي تونه داخل سي دي را نشون بده راه دوم خيلي حرفه اي هست كه حتي ايزو باستر هم با نشون دادن فايل ها و پوشه ها بازم نميتونه كاري بكنه .و امكان كپي شدن هيچ فايلي وجود نداره
سلامنقل قول:
خوب شما که بلدی آموزش را این جا قرار بده تا همه استفاده کنند ممنون
بای
آره دوست عزيز
من هم مي خواهم يك قفل بگذارم كه نتونند ازش كپي كنند
مي خواهم مثل همون كه گفتيد سوپر هيدن كنم تا پوشه ديتاي منو نتونند ببينند.
ممنون مي شوم.
اما يك سئوال :
اونوقت دستگاه هاي دوپليكيتور هم نمي تونند از روش رايت كنند؟
ممنون و متشكر
دوست عزیز هیچ قفلی غیر قابل کپی نیست !!! ؟؟
سلامنقل قول:
منم با شما موافق هستم اما شرکت های بی کاری مثل نسل جوان هر روز یک قفل جدید می دهند
بیرون که بعضی مواقع آدم رو کلافه میکنه
بای
Yashar8000 عزيز منتظريم براي اين 2 راهي كه ميگي
سلام راه اول را دارم واستون به صورت فيلم آماده مي كنم . راه دوم قفل گذاري حرفه است با امنيت فوق العاده بالا
سلامنقل قول:
شما فعلا آموزش اولت را بزار تا دومی;) فقط سعی کن حجمش کم باشه
ممنون
بای
بله منم موافقمنقل قول:
سلام
شما فعلا آموزش اولت را بزار تا دومی
دوستان من كه نگفتم با زور بيا ئد بخريد . بابا ايول
نه بابا به زور چيه ؟؟
لطف كن ياشار جان :wink:
منتظرم عزيز
سلام اينم لينك آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كربستال پلير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من لينك مربوط به كريستال پلير رو درست كن
ممنون
Yashar8000 عزيز لينك اشتباه بودنقل قول:
دوست من لينك مربوط به كريستال پلير رو درست كن
سلام دوست عزيز يه سرچ كوچولو تو گوگل بزني پيدا ميشه
راستي نظر يادتون نره يه روش تازه ي ديگه اي هم پيدا كردم اگه خوشتون نيومد اونم ميگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاشار جان دستت درد نکنه بابت آموزش. خیلی باحالی:biggrin:
من از همون ساعتی که آموزش رو آپ کردی گرفتمش و تا امروز عصر هم داشتم امتحان میزدم ولی جواب نداد و ایزو باستر مثل باقلوا میخوندش. من روش شما در بیشتر از 10 حالت تست زدم.
start multi session+start multi session
start multi session+continue multi session
TAO--DAO--DAO96 با حالت های مختلف filaize cd و سرعتهای متفاوت ولی کار نداد. لطفا نگارش های copy killer و wtm ی را که استفاده کردی بیان کن شاید دلیلش تفاوت همین نگارش های برنامه های به کار رفته من با مال شما باشدمثلا wtm من اون فایلی را که پسوند bat داشت در درون فولدر imp هایش ندارد.البته اینو مطمئنم که فایلهای wtm در این روشی که به صورت فیلم بود گذاشتید هیچ تائیری ندارد چون شما engine برنامه را روی آن اعمال نکردید. این فایلهای imp فقط موقعی اررور گذلری میشوند که ایمیج از نوع raw باشد. یه چیزه دیگه...
در فیلم شما برای اینکه نشان بدید این قفل در برابر کلون مقاومت دارد پروفایل دیتا را انتخاب کردید و بعد از چند ثانیه هم cancel کردین که به کل کار اشتباهی است. بایدلا اقل پروفایل protected pc game را انتخاب کنید و گاها تا 1-2 ساعت صبر کنید چون شما سر سی دی بد سکتور ریختین و این باعث میشه کلون دقایق اول دچار مشکل باشه.
......................
امیدوارم قفل شما چیزی بیش از این باشد:)
در صورت امکان روش دوم مقابله با ایزو باستر را آموزش دهید.:)
آقا به نظر من امكان نداره كه راهي براي (( پنهان كردن از ديد Iso Buster )) وجود نداشته باشه
خيلي از CD هاي تو بازار هم تونستن فايل ها رو از ديد Iso Buster مخفي نگه دارن يا اينكه نميشه فايل ها رو استخراج كرد
از نظر منطقي هم نميشه يك راه براي اين كار وجود داشته باشه
پس بگرديم و پيداش كنيم تا از شر اين مزاحم راحت بشيم
ياشار جان ممنون از بابت آموزش ، من خودم هنوز تست نكردم اما همين كه لطف كردي و زحمت كشيدي بازم ممنون
===========
آقا يك مسلمون باخدا و با تقوا و كه وابسته به جناح چپ و راست نباشه و بخواد دعاي خير من و مادر بزرگم رو پشت سرش داشته باشه اين فايل آموزش رو يه جاي ديگه آپلود كنه ؛ من تا حالا 3 بار دانلود كردم اما تا 99% ميره و بعد تكون نميخوره
3 مگابايت بيشتر نيست يجاي ديگه آپلود كنيد همه از شر اين رپيد راحت شيم
دوست عزيز اين فايل ها بايد حجمشون 100 مگ باشه اگه به فيلم دقت كنيد حجم بد سكتور ها حدودا 100 مگ بود تازه فايل هاي wtm با copy killer اصلا فرقي نداره .من خودم مي تونم از اين فايل ها درست كنم. تازه اگه اين راه را نپسنديديد دو تا روش ديگه مونده كه از روش دوم مطمئنا خيلي خوشتون خواهد اومد چون صد در صد عملي است و كار مي كنه .تا فردا آپش مي كنم. دوستان توجه كنند كه روش اول امنيتش تا 20 در صد است و اينو بگم كه اگه من مي خواستم موقع ايميج برداري 2 ساعت صبر كنم كه فيلم بايد دي وي دي مي شد . فقط خواستم نشون بدم كلون با زحمت ايميج ور مي داره . چون نتونستيد نتيجه خوب از فيلم بگيريد خيلي بهم بر خورد پس منتظر راه دوم باشيد . وببينيد كه چطور ايزو باستر را با خاك مي نشونم .روش دوم يكم حرفه اي تو آموزش خودم مرحله به مرحله توضيح دادم.
یعنی میگید اگه 101 مگ یا 99 مگ بشه کار نمیده؟جلل خالق:ohno: برم بازم تست کنم شایداینبار باشه.لطفا نکات کنکوری را در آموزشهایتان بگین .در ضمن شمادر مورد فیلم و نتیجه گیری از آن ناراحت نشو ما دوست داریم:) بهتر اینه که log کلون سی دی را ضمیمه پست کنید. برای الکول و غیرهم به همین منوال! اینجوری میشه کاملا به صحت و قدرت روش مطمئن شد.نقل قول:
مثلا این لاگ محافظت در برابر blindwrite رو نشون میده و دلایل مستند است
شدیدآ منتظر روش آموزش بعدی مقابله با ایزو باستر شما هستم. ممنون
آقا یکی این مواردی که توسط دوست عزیزمون آموزش داده شده را بنویسه . چون من نمی تونم فیلم ها را دانلود کنم .
ممنون :)
دوست عزیز! میشه اسم چتد تا از اون سیدی ها را به همراه عنوان-نام شرکت و نوع قفل بگید .من تا به الان چنبن چیزی را ندیده بودمنقل قول:
.....................
مهدی جان اموزش های یاشار از نوع مجازه:) شوخی کردم. در مورد مقابله با ایزو باستره که crash کنه
Silvester جان من تو خط قفل شكني نيستم ؛ اما گاهي به پست هايي بر ميخورم كه دوستان مشكل دارن با بعضي CD هانقل قول:
دوست عزیز! میشه اسم چتد تا از اون سیدی ها را به همراه عنوان-نام شرکت و نوع قفل بگید .من تا به الان چنبن چیزی را ندیده بودم
در ضمن منم مثل مهدي مشكل دانلود اين آموزش ها رو دارم ، كسي ميتونه اينا رو جاي ديگه آپلود كنه ؟؟؟
سلام دوست عزیز من کی گفتم 100 یا 101 مگ یا 99 یا هر چی دیگه این آموزش خیلی ساده بود و شما هم که نتونستید ابهام پیدا می کنید . بابا باید خیلی کم یا زیاد نباشه .حدودا 100 مگ . یه طوری حرف میزنی انگار من هیچ چیز حالیم نیست و ما اینجا نمیخواهیم در مورد ایمیج برداری از سی دی صحبت کنیم هدف مقابله با ایزو باستر است در فیلم من مختصرا میگم گفتم که باید دو تا تراک روی سی دی بزاریم تراک اولی باید بد سکتور باشه و چون ایزو باستر در خواندن تراک اولی مشکل ÷یدا می کنه سیستم هنگ می کنه ولی شما صد تا چیز دیگه استنباط کردی تازه اصلا ببین از آموزش دوم که یکم ÷یجیده است چیزی متوجه می شی یا نه
روش اول به من جواب نداد. دوباره تست زدم.
یاشار جان ضریب هوش من در حد شما نیست ولی شما محبت کنید آموزش دوم را بزار شاید خدا فرجی کرد چیزی ازش فهمیدیمنقل قول:
آقايو خواهشا اين فايل آموزشي رو جاي ديگه آپلود كنيد ، در پرشين گيگ يا 4shared يا همون رپيد شير اما (( يك بار ديگه ))
مگه 3 مگابايت آپلود كردن خيلي سخته ؟؟؟؟؟
يه لطفي كنين و بذارين منم ببينم :lol: در ضمن مهد هم نتونسته دانلود كنه واسه مهدي هم كه شده آپلود كنين
آقا جان من اين فايل رو دانلود كردم با روش گفته شده هم امتحان كردم . اصلا جواب نميده . دنبالش نرين
یاشار خان پس کجایی! روش دوم مقابله با ایزو باسترو از ما دریغ نکنی یه وقت! یه چیزه دیگه اینکه روش اول شما کاملا بسته به نوع درایو داره. من امروز شانسی اون سی دی rw رو که به روش شما رایت کرده بودم گذاشتم تو یه رایتر gigabyte حدود 2 دقیقه طول کشید ولی ایزو باستر بازش نکرد منم خواستم cancel کنم سیستم هنگ کرد. ولی انواع دیگه درایو سی دی مثل asus وplextor مثل باقلوا اونو باز میکنه
SILWESTER جان ياشار و ناراحتش كردي ديگه
از زبون شما هيچ كس آسايش نداره ، حد اقل اين فايل آموزشي رو يه جا آپلود ميكردي همه ببينيم چيه ؟؟
========
يعني فقط ياشار مقابله با Iso Buster رو بلده ؟؟؟؟؟
persiankitty جان !نقل قول:
نوشته شده توسط sooshiyanet
این هم مهندسی اجتماعی هست دیگه ؟!!
ایشون اگه روش کاملا عملی برای مقابله با ایزو باستر داشته باشه نمیاد مفت و مسلم بده من و شما. خیلی دلتو خوش نکن! ری آپلود کرده مقالات و لینکها با مدیر و همکاران انجمن است.نقل قول:
به نظرم كسي كه ميخواد با isobuster مقابله كنه نه با ساختار سيدي آشنايي داره نه با نحوه ذخيره اطلاعات روي سيدي (قابل توجه برخي از شركت هاي به اصطلاح قفلگذار در ميهن عزيز اسلامي)
باز هم اساتيد بزرگتر كه اطلاعات خيلي بيشتري دارن ميتونن راهنماييتون كنن.