می خواهم ای دی اس ال بگیرم
64 کیلو بیت
ماهی 9800 تومان
به نظر شما ارزش داره؟
ممنون
بهروز
Printable View
می خواهم ای دی اس ال بگیرم
64 کیلو بیت
ماهی 9800 تومان
به نظر شما ارزش داره؟
ممنون
بهروز
اگه منطقه ی ما اومده بود که من 100 % میگرفتم
در مورد اشتراکش و محدودیت دانلودش چی ؟ چیزی میدونی ؟
نقل قول:
سلام
64سرعتش 1 مقدار از دیال اپ E1بیشتره به نظر من میصرفه و خیلی خوبه اگر هم محدودیت حجم نداشته باشه که عالیه شما 50 ساعت کارت بخری 10 چوق واست اب میخوره دیگه هزینه تلفن داری دیسکانکت شدنای ت....ی داری و هزار و1 درد سر ولی ADSL این چیزا رو نداری
اگه واسه کارا معمولی میخوای 64 کافیه
خوش وخرم باشید
اگه فقط بخواي آنلاين باشي و چت كني و ... ميصرفه
اما براي دانلود و آپلود نه نميصرفه ... چون هم سرعتش فرق چنداني با ديالاپ نداره هم اينكه به احتمال زياد محدوديت حجم داره
من تو مشهد هستم و دارم از سرويس 64 استفاده ميكنم و براي هر سه ماه 20000 تومان ميدم و ترافيك من توي اين 3 ماه 5 گيگ هست و بسيار هم رازي هستم و خيلي با اينترنت معمولي فرق داره حد اقل مشهد كه اينطوريه و الان ميتونم بگم كه تقريبا حتي نميتونم كاركردن با معمولي را تجسم كنم شما هم به نظر من بخر پشيمون هم نميشي بهت قول ميدم
سلام يه تبليغ ديدم
128 كيلو ماهانه 10 هزار تومان
غير از سرعت چه چيزاي ديگه اي رو بايد مد نظر قرار داد؟
ممنون
آهای غرب زده ها
عشق است Dial Up
بهروز جان حرفه امين جان 100 درصد درسته اگه ميخوای وبگردی بکنی و چت و فکر دانلود
و آپلود نيستی همينو بگير چون به نظر قابل صرفست
دوسته عزيز اون حتما محدوديت حجمی دارهنقل قول:
اونو گمون کنم محدوديتش بيشتر از 2 گيگ نباشه
نقل قول:
با سلام
فرق که داره مهمترین فرقش اینه که حداقل میدونی که دیگه دی سی نمیشی یه سرعت 50 60 کیلویی دائمی داری و واسه کسیکه تا دیروز داشته دیال اپ استفاده میکرده 1 نعمته ;)
مگه تا 4 5 سال پیش انالوگ نبود (البته الانم 1 جاهایی استفاده میشه:laughing: )
نه E1 در کار بود نه ADSLو نه WIRELESS ما هم دلمون خوش بود که 1 اینترنت نفتی داریم
الانم دولت محترم تصویب کرده که بالای 128 به یوزر خونگی ندن هرچند که کسی اینو اجرا نمیکنه
ولی نشون میده که چقدر مخالف پهنای باند بالا واسه کاربرا هستن
حالا که بحث به اینجا کشیده شد( خودم کشیدم:laughing: ) من 1 جایی میخوندم که امریکا با ماهانه
19 دلار میتونید اشتراک ADSL با سرعت 2.5 مگ :ohno: بگیرید که توی ایران فکر کنم ISP ها هم
چنین پهنایی رو نداشته باشن:laughing: (اینجا باید گریه:sad: میکردم به وضع خوشگل مملکتمون)
1 مگ رو فکر کنم پارس انلاین بده 450 هزار تومن :ohno: من ریاضیم خوب نیست خودتون بقیش رو حساب کنید
نقل قول:
سلام
سرعت مهمه ولی مهمتر اون ISP که واسه اارائه خدمات انتخاب میکنی
که ساپورت درستی داشته باشن - دزد نباشن (پهنای باند رو بیشتر از تعدا د مجاز SHARE نکن که اگه این کار و بکنن
بحث سرعت خنده داره ) و مشتری مدار باشن نه پول مدار:laughing: (دقیقا مثل ایران;) )
باید حتما ispکه ما میخواهیم ازش اشتراک بگیریم تو شهر خودمون باشه
و سرعت شما و محدودیت دانلود شما چقدره
با تشکر از راهنمایی های دوستان .
رفتم بگیرمش
آقا بهروز کدوم شرکت به این قیمت داره میده ؟نقل قول:
من 256 از این حسابگر لعنتی میگیرم 56 تومان :sad:
اينو داشته باشين
دايل آپ ماهي 5000 تومان نا محدود با سرعت k/b E1 56
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اگر نامحدود 256 میخواهی از داتک بگیر ماهی 28000 تومان
اون قیمتی که گفتم واسه کرمانشاه بود اگه تهران بود که دیگه هیچ غمی نداشتم :sad:نقل قول:
دوسته عزيز من بهت پيشنهاد ميکنم هيچ وقت از داتک نگيری چون خودم بد جوری پشيمون شدمنقل قول:
;) ;) ;) ;) ;)
من تهران نیستم ولی داتک ! دوستم می گفت که پشتیبانی جالبی نداره و نصف شب ها هم دیسکانکت می کنند و یا سرعت خیلی خیلی خیلی پایین میاد
نقل قول:
:blink: :blink:
دیل اپ :blink: .. نامحدود:laughing: :laughing:
کسیکه اشتراک بخواد میره ADSL میگیره مگه خ......ر ک............ش گ.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing: این نکته ظریف اخرو بخاطر اینکه فروم از طرف دولت فیلتر نشه رمزی نوشتم :laughing:
سلام
اینکه میگن حجم ترافیکیش 2 گیگه یعنی چه ؟
یعنی فقط میتونه 2 گیگ دانلود کنه ؟
آره فقط 2 گیگ
که البته در ماه زیاده ! یعنی 70 مگ در روز که برای کاربر خانگی کافیه
128 kb بدون محدوديت متوسط چند در مي ياد ماهانه هزينه تلفن نداره adsl نه؟ فقط آبونمان مخابرات هستش ؟
با هزينه نصب اوليه؟
با اين محدوديت 2 گيگ چقدر ميشه؟
سلامنقل قول:
یعنی شما تا 2 گیگا بایت میتونید اطلاعات از اینترنت دریافت کنید و دانلود هم قسمتی از دریافت اطلاعات هست
شما وقتی به 1 سایت میرید یا به رادیو از طریق اینترنت گوش میدید یا دارید چت میکنید هم در حال لود کردن
و دریافت اطلاعات هستید:) و وقتی اون محدودیت که اینجا 2 گیگ رو مثال زدید تموم بشه
باید دوباره شارز کنید که فک میکنم هر گیگ ترافیک دورو بر 3 الی 4 هزار تومن بشه;)
این چرا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بید
آوردم این بخش
تاپیک ADSL داریم به خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون nestor جان به خاطر راهنماییتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL
256
ماهی 10000 تومان !!
مودم 45000 تومان
تبلیغش هم در حاشیه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
البته ازش نگرفتم ها. باید سنت ها رو حفظ کرد. حیف نیست دایل آپ رو ول کنی بری ADSL بگیری.
سرعتش که افتضاحه، تلفن هم که اشغال میشه، داونلود هم که نمیشه کرد، آپلود رو هم که حرفش رو نزن، ویس چت و وب کم رو هم که بی خیال شو، وسط چت درپیتی هم که دی سی می شی. دایل آپ رو عشق است.
ضمناً من منتظرم (ADSL 2+) ماهی هزار تومن بشه با مودم ده هزار تومنی تا بگیرم. احتمالاً 7-8 سال باید صبر کنم.
عزيزم شک نکن ماهی 10000 تومان محدوديت داره اونم چه محدوديتهنقل قول:
که نميتونی دانلود کنی نه آپلود
نه بابا عليرضا جون من دوستم با 128 روزی نيست که 700 مگ يا بيشتر فيلم يا نرم افزار از تورنتنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نکنه شب ميزاره دانلود شه ساعت 12 صبح که بيدار ميشه دانلود شده
يه جا رو ميشناسم 256 ماهيانه ميده 9800 محدوديت 2gb براي روز داره ولي استفاده ي شبانش نامحدود!:blink: كيفيتش هم توپه!
کلا با سرع 128 و ترافیک حجمش هم 2 تا 4 گیگ باشه و مال شرکت واقعا خوب باشه به غیر از مودمش چند هست؟
هزینه نصبش چنده؟
ایا مودم امانی میده؟ چند؟
نقل قول:
اگه محدوديت روزانش 2 گيگ باشه که خيلی ها ميرن ميگيرن گمون نکنم همچين چيزی
باشه
;)
دوسته عزيز بری اينجا زود تر بچه ها راهنمايی ميکنندنقل قول:
;) ;) ;) ;) ;)
مهدي جان خودت ميتوني بري ببيني: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم ميخواستم بگيرم كه تو آخرين مراحل فهميدم كه كابلهاي محله ما رو فيبر نوري كردن و چون تجهيزاتش رو مركز مخابراتمون نداشت نميتونستن رو فيبر نوري سرويس بدن.من كه نتونستم بگيرم شماها اگر تونستيد بريد بگيريد حالشو ببريد.
بله عزیزم ماهی 3 گیگنقل قول:
دوسته عزيز همن طوری که من حدس ميزدم ماهيانه محدود داره نه روزانهنقل قول:
يعنی تو يه ماه بيشتر از 2 گيگ نميتونی دانلود کنی
;) ;) ;) ;) ;)
صبانت ماهی 2 گیگ محدودیت داره
نقل قول:
:laughing: :laughing: :laughing:
کاملا درسته یقه اونی که این تاپیکو زده بچسب ولشم نکن:laughing:
خودم دارمت
خوب مافیا راست میگه بابا اول 1 سرچ بزن بعد هرجا عشقت کشید شرو کن:laughing:
مخلصم;)
منم همونو گفتم مهدي هيرو ولي انگار جمله ام يه مقدار چند پهلو شده!
همونشم چيزه خوبيه! روزا ميري لينك ها رو جمع ميكني شبا ميذاري تا دانلود بشن! البته واسه ما كه تا حالا چند تا قبض تلفون نجومي اومده (به خاطر اين اينترنت هوشمند لعنتي!) همونشم چيزه خوبيه!(copy -->paste!)
در موردADSL و قیمت ومحدودیتش و اینکه چه شرکتی کجاها رو تحت پوشش داره
به سایت ISPها مراجعه کنید
و لی زیاد دنبال قیمت کم نباشید چون با این کم کردن قیمت محدودیت ترافیک و سرعت رو اجرا میکنن
اینم ادرس 1 سریشون فقط برای اطلاع :goatee: :goatee: