دوستان کسی برنامه ای نداره که بر اساس اطلاعات موجود بر روی سرور بی تی اس مکان موبایل رو به صورت گرافیکی نشون بده یه چیزی مثل جی پی اس
Printable View
دوستان کسی برنامه ای نداره که بر اساس اطلاعات موجود بر روی سرور بی تی اس مکان موبایل رو به صورت گرافیکی نشون بده یه چیزی مثل جی پی اس
من اين برنامه را دارم ولي فقط رو سوني اريكسون جواب مي ده :(
با تشکر از دوست عزیز دوستان اگه کسی این برنامه رو برای نوکیا یا سامسونگ یا دیگر گوشی ها داره لینکش رو با یه توضیح مختصر بزاره
با با یکی جواب بده ندارید چنین برنامه ای :?: :!: :twisted: :mrgreen: :arrow: :idea:
با سلام
اقاbandary
من قبلا توي انجمن موبايل مطلبي با همين موضوع ديدم اگه يه كم تو اين انجمن بگردي پيداش ميكني :wink:
اگه خودم زودتر پيداش كردم لينك اونو بهت ميدم
آقا Devils_san
بي زحمت همون رو لا اقل بزار :cry: :cry: :cry: .ممنون
مثله اينكه اين هم جزء تاپيك هاي متروكه شد :cry: :cry: :cry:
سلام اي كاش نرم افزار رو بالاخره معرفي مي كرديد آقا
اصلا كسي به ادم جواب نمي ده ...:oops: :oops: :oops: مخصوصا اقاي Devils_san :evil: :evil: ..اقا اگه براي سوني اريكسون داري خوب بذار ديگه!!!!!!!!!
جي پي اس نداريم
اما ميتونيم به صورت بي سيم با بلو توس تا 100 متر آهنگ و فيلم بريزيم....................1 :lol:
seyedsaeed جان سلام
منظورت چيه ؟
سوال تاپيك اصلا چيز ديگه اي بود و تاپيك به جاي ديگه رفت
كلا اين امكان فكر نمي كنم بشه به وسيله برنامه هايي ازش استفاده كرد و غير ممكن به نظر مياد
چون از نظر سخت افزاري امكان پذير به نظر نمياد
ِِDevil عزیز همون رو بگذار :wink:
من از اين نارحتم كه هنوز دنبال راديو براي گوشي 6600 مي گردم و هنوز نيافتم مافيا شما درست گفتي نيست گويا شكست رو بايد قبول كرد! :P
6600 تيونر راديو اف ام نداره پس دنبال برنامه راديو نباشيد. در ضمن يكسري برنامه راديو براي 6600 هست كه از طريق ديتا كار ميكنه كه سيستومش هنوز در ايران نيست.