اینم نتیجه:ohno:
قبل از عمل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از عمل
Printable View
اینم نتیجه:ohno:
قبل از عمل
بعد از عمل
سلام
پلاگینش کــــو ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر داری بزار که طرفدار زیاد داره - من ندارم و اگر نه آپلود می کردم .
قربانت : شاهین
من خودم برای عکاسیمون 50.000 تومن پولشو دادم
ولی بخاطر shahin جان میزارم
password=133613
:cool: :cool: :cool: :cool:
در ضمن این برنامه باید در پوشه plugin فتو شاب نصب شود
farid ejay مرسی از لطفتون
پلاگین جالبیه
ولی این نسخه ریجستر نشده درسته ؟
موفق باشی
سلامنقل قول:
قربون محبتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر شاهین چرا ؟ لطف کردی به همه ی کاربران علاقه مند .
تشــــــــکر
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اعضای با مرامی پیدا میشن
نرم افزار به طور کامل رجیستری شده است :cool:
شما باید دفترچه ای که بعد از نصب در دسکتاب ایجاد مشود را باز کنید و سریال را در برنامه بزنید تا برنامه به صورت کامل رجیستر شود
قربان شما rezaxpنقل قول:
با سلام فريد جان طريقه نصب پلاگين رتوش را برام توضيح بده چون گفتي بايد بره تو پلاگين فتو شاپ ولي خودش مستقيم نرفت و موقع نصب هم آدرسي از ما نخواست من هم خيلي به اين پلاگين علاقه مند شدم اگه مقدور مي باشد برام ايميل بزن .ممنوننقل قول:
با سلام فريد جان طريقه نصب پلاگين رتوش را برام توضيح بده چون گفتي بايد بره تو پلاگين فتو شاپ ولي خودش مستقيم نرفت و موقع نصب هم آدرسي از ما نخواست من هم خيلي به اين پلاگين علاقه مند شدم اگه مقدور مي باشد برام ايميل بزن .
برای نصب plugin رتوش باید اول ان را setup کنیم
در پنجره اول next را کلیک میکنید
در پنجره دوم سریال برنامه رو وارد میکنید(133613)
و در اخر هم از setup خارج میشوید
در اخر یک ادرس باز میشود که ادرس فایل اصلی ماست
که ما باید دو فایل اصلی برنامه رو به نامهای ASFROC.8bf و DigitalAIRPRO.8bf را کپی کنیم و در پوشه plugin فتوشاپ نصب کنیم
مثال : D:\Adobe\Plug-Ins;)
سلام عزيز ، اين که راحت توي اينترنت پيدا ميشه گلپسر ، تازه نسخه 2 رو هم ميتوني بگيري با کرکش ، اگر هم با اينترنت نميخواي خب توي بازار همه جور پلاگین فتوشاپ هست 1 سي دي و 2 سي دي ، تازه اگه 2 سي دي رو ميگرفتي 2000 برات تموم ميشد ، اين رو فقط دستکاريش کردن عزيزم با اسم فارسي ، ناراحت شدم که اين همه براي چيزي که ميشد رايگان بدستش بياري پول دادي
سلام - اگه میشه بگید چطور میشه این پلاگین رو دانلود کرد از این سایت من که هرچی می گرد همچین فایلی در سایت نمی بینم برای دانلود - اگه هم نسخه بالاترش همراه با کرکش هست لطفا لینک دانلود برنامه رو بزارید ممنون میشم
سلام - اگه میشه بگید چطور میشه این پلاگین رو دانلود کرد از این سایت من که هرچی می گرد همچین فایلی در سایت نمی بینم برای دانلود - اگه هم نسخه بالاترش همراه با کرکش هست لطفا لینک دانلود برنامه رو بزارید ممنون میشم:)
اولا که من در ابتدای ورود این plugin اونو خریدم نه امروزنقل قول:
ثانیا شما اگر جدیدشو داری بزار تا دیگران هم استفاده کنند
با تشکر:happy:
آقا فريد ناراحت نشو ، قصدم از حرفام اصلاً اين نبوده گلپسر ، همون اولشم ميتونستي رايگان بدستش بياري مثل اون آدم زرنگي که گرفت و با يه اسم فارسي و به بهاي گزاف فروخت.
جناب ممد سفيد اگه نتونستي پيداش کني بايد بگم که... ، جناب فريد خان که براي دانلود لينکش رو گذاشته عزيز ، آپلودش کردم و لينکش رو با اينکه فريد خان هم گذاشتن ما هم ميذاريم ، البته نه نسخه 2 ، همون 1.1 براي شما کافيه.
لينک دانلود:
مرسی رجیسترش هم کردم دستت درد نکنه
آقا بازم دانلود نشد اگه میشه یکی تو persiangig.com آپلودش کنه و لینکشو بزاره - ممنون میشم
سلام
لينك ورژن 2:
اين هم توضيحاتش:
Automatically Smoothes and Renews Skin Surfaces.
The DIGITAL GEM Airbrush Professional Plug-In gives users a quick and powerful way of smoothing skin surfaces without blurring or affecting the detail of important facial features.
This plug-in enables users to achieve meticulous airbrush effects, automatically, without tedious, time-consuming masking and manual softening. The DIGITAL GEM Airbrush Professional Plug-In smoothes surfaces in digital images by reducing harsh shadows and highlights, minimizing the imperfections of skin and other surfaces, while fully preserving details like hair, eyelashes, eyebrows, and the true character of a subject’s face.
جناب ممد سفيد غير ممکنه نشه ، احتمالاً شما نميدوني چطور از اون سايت دانلود ميکنننقل قول:
سلام - آقا من بلدم خنگ نیستم که - :biggrin: - ارور میده
سلام
من این پلاگینو دانلود کردم ولی وقتی می خام فایل زیپ
رو اجرا کنم ارور میده
کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟
برای دانلود 4 پلاگین جدید Kodak به همراه سریالش ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیایید.
نقل قول:
سلام - آقا من بلدم خنگ نیستم که - - ارور میده
دوستان درست میگن فایل مشکل داره.نقل قول:
برای دانلود 4 پلاگین جدید Kodak به همراه سریالش ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیایید.
سلامنقل قول:
فايل مشكلي نداره بگو كدام ورژن را نصب كرده اي تا راهنمايي كنيم. براي ورژن 2 همانگونه كه در متن همراه فايل نوشته بايد عمل كني. براي ورژن 1.1 هم كه توضيح داده اند.
دستت درد نکنه فرید جان
:cool: :cool: :cool: :cool:
عالی بود خیلی هم کاربردیه ممنون
بابا خراب جان تو من الان امتحانش کرد مثل اینکه لینکش خراب آقای عزیز تو رو خدا تعمیرش کن دوماً این برنامه های گرافیکی که تو بازار هستش خیلی گرون می دن من خودم یه برنامه به نام Portrait Professional Max 6 و Portraiture Plug-in دانلود کردم آخر دنیای روتوش بخدانقل قول:
چون خودم هم عکاس هستم وقتی دیدم برنامه به راحتی از اینترنت دانلود می شه دیگه غلط کردم برم برنامه ای که 1 کیلوبایت بیشتر نیست برم 40 هزارتومان بخرم اینا از برنامه 40 هزارتومونی عکاسیم بخدا بهتر هست اسم عکاسیم آرام تو استان بوشهر شهر کاکی هست
سلام من نمیتونم دانلود کنم لطفا توضیح دهید این صفحه خارجیه چیه میاد؟
نمیتونید چون این تاپیک مال 2 سال پیش بوده و لینک های دانلود از کار افتادننقل قول:
سلام من نمیتونم دانلود کنم لطفا توضیح دهید این صفحه خارجیه چیه میاد؟
سلام منم نمیتونم دان کنم لینک مستقیمشو ندارید؟
نقل قول:
سلام منم نمیتونم دان کنم لینک مستقیمشو ندارید؟
اینم لینک از دپوزینقل قول:
کد:http://depositfiles.com/en/files/328166
سلام
پلاگین Rotush 9 رو از قسمت ضمیمه ها دانلود کنید . ↓
password=133613
قربان شما
شاهین :10:
سلام ببخشید کد رجیستر کردنشو میشه به من بدید؟
تو فایلی که نصب میشه نوشته
1
2
aqct2qjf84-n98r4f
رنگهاي قديمي
scotch
rocw10-scot1-88502
اون وقت کدوم از اینا رو تو اون پلاگینه باید بنویسیم؟
ببخشید شما که برنامه یPortrait Professional Max 6رو دانلود کردی تو قسمت اکتیو چی باید بنویسیم؟ لطفا ریع بگو بدجوری تو کفشم
aqct2qjf84-n98r4fنقل قول:
ولی من تو اون قسمتهای مربوط به کد نوشتن اینارو نوشتم
1
2
aqct2qjf84-n98r4f
شماره یک و دو را هم نوشتم شد