نقشه های توریستی تحت جاوا
سلام دوستان
چند تا نقشه توریستی پیدا کردم که دیدم بد نیست اونها رو به جاوا تبدیل کنم.البته خیلی هم بد نشد، چون تا حالا جایی مشابه شو ندیدم. سعی کردم تا جایی که میشد حجم فایلها شو کم کنم تا جایی که تو کیفیت خود نقشه تاثیری نداشته باشه.
نقشه های که تا حالا درست کردم شامل اینهاست که کم کم همشون یه جای خوب آپلود می کنم:
نقشه راههای ایران، نقشه توریستی استان گیلان، نقشه توریستی استان مازندران، نقشه توریستی کلاردشت، نقشه توریستی اصفهان، نقشه توریستی شیراز
فعلا اینها رو تونستم آپلود کنم ، تا بعد...لطفاً نظرتان را بگید ، ممنون میشم.موفق باشید.:blush:
نقشه توریستی استان گیلان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه توریستی استان مازندران :
ساختار برنامه هاي گوشي ها چيست؟
نقل قول:
سلام دوستان
چند تا نقشه توریستی پیدا کردم که دیدم بد نیست اونها رو به جاوا تبدیل کنم... سعی کردم تا جایی که میشد حجم فایلها شو کم کنم تا جایی که تو کیفیت خود نقشه تاثیری نداشته باشه.
نقشه های که تا حالا درست کردم شامل اینهاست که کم کم همشون یه جای خوب آپلود می کنم:
...
دوست عزيز چند تا سوال داشتم؛ ممنون مي شم اگه دقيق و كامل جوابمو بدي:
توضيح اينكه من آشنايي با سيستم كار موبايلها و نحوه نصب برنامه ها بر روي آنها ندارم. يعني اينكه نمي دونم چه برنامه هايي و با چه فرمتي رو بايد روي گوشي نصب كنم. و اينكه فرق گوشي هايي كه سيستم عامل (سيمبيان) دارن با اونايي كه ندارن چيه؟ (مگه رو اونايي كه سيستم عامل نداره نمي شه برنامه نصب كرد؟...).
در همين راستا:
* --> فايل هاي جاوا و نمونه هاي مشابه آن (مثل jar يا...) چي هستند؟
** --> آيا كاربردشون فقط در موبايل هست؟
*** --> چگونه مي توان اينگونه فايلها رو درست كرد؟ (مثل خود شما... و اينكه آيا هر برنامه و تصويري (مثل نقشه اي كه ميگيد) رو مي شه براي استفاده در گوشي به (مثلا) جاوا تبديل كرد؟)
**** --> نهايتا اگر توضيح اضافه بر آنچه كه من به ذهنم نرسيد، و لازم مي آيد كه ذكر كنيد، در توضيحاتتون قيد بفرماييد.
با تشكر
نقشه ایران و برنامه قرآن قفل شکسته و بدون تایم
با دریافت و unzip کردن این برنامه که تحت ویندوز ایکس پی است میتوانید از هرنوع صوت خروجی زنگ mid
بسازید - منوی برنامه فارسی است و توسط من کرک شده است و رایگان میباشد آدرس لینک برنامه :
آدرس سایت من برای دانلود سایر برنامه های رایگان :
در ضمن چند برنامه موبایل جاوا کرک شده توشط بنده شامل : نقشه ایران بدون قفل - قرآن - 90 اس ام اس جدید(love.txt)بار کد خوان- شطرنج جدید با آموزش- بازی پازل فکری و... در این لینک موجود است میتوانید دانلود کنید :