با سلام
من یک سایت دارم و میخوام براش یک فرم نظر سنجی درست کنم تا هر کسی بتونه نظرشو توش بگه اما نمیدونم چه جوری باید این کار رو انجام بدم اگر کسی بلده لطفا بگه
((سایتی که من درست کردم تماما با فرانت پیج است :blush:
Printable View
با سلام
من یک سایت دارم و میخوام براش یک فرم نظر سنجی درست کنم تا هر کسی بتونه نظرشو توش بگه اما نمیدونم چه جوری باید این کار رو انجام بدم اگر کسی بلده لطفا بگه
((سایتی که من درست کردم تماما با فرانت پیج است :blush:
توي سايت وبگذر
ميتوني عضو بشي و يه فرم بسازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم درست گفتم
مي توني با زبون اي اس پي فرم نظرسنجي درست كني
دوست عزیز من هم به همین مشکل برخرد کردم اگه شما درست کردی میتونی به ما هم بدی خداییش کلی شرمنده میکنینقل قول:
مي توني با زبون اي اس پي فرم نظرسنجي درست كني
مي خواي فروم نظرسنجي چطوري باشه:
سوال جواب باشه؟
تستي؟
چندتا سوال مي خواي داشته باشه؟؟
درموردش توضيح بده.
من درست كردم اينطوري: چهارتاگزينه برا:عالي خوب متوسط ضعيف
بعد يه كادر براي نظر بصورت كتبي داره
همين
دوست عزیز همینش عالیه بعد ما میتونیم از طریق دریم ویور اونرو بصورتی که خودمون می خوایم درست کنیم
بانک اطلاعاتی هم باید داشته باشه درسته؟
آره ميشه من به زبون اي اس پي در فرانت پيج نوشتم
حالا تو ميتوني در دريم ويور بنويسي.
خب چطوري بفرستم ؟؟آي دي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
host بايد asp ساپورت كنه !
اگه نكنه ميشه از poll هاي مجاني استفاده كرد.
pollهاي مجاني!! ميشه در موردش توضيح بدينقل قول:
خب نگفتي چطوري بفرستم؟؟؟؟؟نقل قول:
تو خود سايت توضيحات كاملي ميدهکد:http://webgozar.com/
دوست عزیز شما فرم نظرسنجی میخواهید یا قسمت نظرات در سایت ؟نقل قول:
من دوست دارم یه جوری باشه که همه استفاده بکنن اخه خیلیا دنبالش بودننقل قول:
خب نگفتي چطوري بفرستم؟؟؟؟؟
این ادرس ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگرم خواستی واسه من بفرست من به اسم تو سایت قرار میدم
واقعا لطف کردی دوست عزیز میشه لطفا من و راهنمایی کنی که چطور میتونم برم تو کار مهندسی اینترنت تا مثل شما بتونم چنین کاری رو براحتی انجام بدم لطفا تو pm
نه عزیزم اینو که همه میدونن من می خواستم بدون استفاده از این سایتها و مدیریتای محتوا باشه که بنظرم خیلی در یادگیری ادم تاثیر دارهنقل قول:
تو خود سايت توضيحات كاملي ميده
mehraNz بايد دنبال هاست هايي باشي كه اسكريپ نويسي رو پشتيباني كنند ..
asp perl php يا حتي phyton هم ديدم
دوستان چند وقت پیش جناب halizadeh فرمی رو که درست کرده بودند برای من میل کردند فکر کنم به درد خیلیها بخوره این هم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من تا حالا نتونستم ازش استفاده کنم . مثل اینکه easy php و xampp و appserve زبان asp رو ساپورت نمی کنن من کار با iis هم خوب بلد نیستم خواهشا اگه کسی تونست ازش استفاده کنه یه راهنمایی بکنه
براي اجراي برنامه بايد IIS رو نصب كرد كه نصبشم كاري نداره:
از control panel/addremove program بعد از گزينه ي addremove windows component بعد از كادر باز شده internet information service (iis) رو انتخاب مي كني و.............
مراحلشو ميري بعد نصب ميشه.
خب بعد در كنترل پنل administrative tools رو انتخاب مي كني بعدInternet Information Services بعد در پنجره باز شده ساختار درختي رو باز مي كني رو default web site راست كليك پراپرتيز بعد برگ home directory جلوي local path مسير هوم دايركتوري رو مي نويسي اين مسير چيزه مسيري هستش كه مي خواي فايلهاي اي اس پي رو اجرا كني يني مثلا اگه فايل اي اس پي تو درG:\mehran هست يا G:\mehran\asp مي توني اين مسير رو بدي G:\mehran خب بعد اكي.
بعد برا اجرا فايل اي اس پي بايد بري توي iis ،default web site بعد نام پوشه يا فايل خودت رو پيدا كني و روش راست كليك كني و browse رو انتخاب كني
يا هم مي توني بعد از نصب و تنظيم هوم دايركتروي internet explorer رو با زكني و در نوار آدرس بنويسي مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اينجا من پوشه ي nazarasnji رو در آدرس home directory ام دارم و فايل موردنظرم هم vnazar.htm هستش
حالا اگه شما مثلا home directory تون G:\mehran هست پوشه nazarasnji هم در اين آدرس قرار بديد باز هم ميشه اين آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توي نوار آدرس اينترنت اكسپلورو بزاري جواب مي ده
خب موفق باشيد.
پس اون database چی؟ مگه نباید به iis معرفیش کنیم؟
نه لازم نيست در برنامه با بانك ارتباط برقرار شده و من برنامه رو از راه بدون ساخت dns نوشتم تا شما راحتتر باشي و احتياج به ساخت دي ان اس نداشته باشي.نقل قول:
halizadeh جان متاسفانه این پیام رو میده
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
--------------------------------------------------------------------------------
Please try the following:
Click the Refresh button, or try again later.
Open the localhost home page, and then look for links to the information you want.
HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error
Internet Information Services
--------------------------------------------------------------------------------
Technical Information (for support personnel)
Error Type:
Active Server Pages, ASP 0126 (0x80004005)
The include file '/adovbs.inc' was not found.
/nazar/addnazar.asp, line 2
Browser Type:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)
Page:
POST 9 bytes to /nazar/addnazar.asp
POST Data:
nazar=sgf
Time:
Tuesday, January 08, 2008, 5:35:10 PM
More information:
سلام
ببخشيد اون خطا از اينه كه فايل adovbs.inc بايد درمسيري كه home directory تون رو تعريف كرديد باشه يني اگه هوم دايركتري رو G:\mehran انتخاب كرديد بايد فايل adovbs.inc رو هم در اين مسير كپي كنيد.
فايل adovbs.inc در اين مسير هستشC:\Program Files\Common Files\SYSTEM\ADO شما به اين مسير برو فايل adovbs.inc رو پيدا كن كپي كن توي مسير هوم دايركتوري.
در مورد سايز نظرسنجي هم شما مي تونيد اونو هر جور دوست داريد در بياريد كلا قابل تعويض هستش و هر جو ر مايليد مي تونيد اونو درست طراحي كنيد.
اما خب برنامه ها توي طراحي هم هستش و شما خيلي بايد مواظب باشي كه برنامها دست كاري نشه .مثلااگه شما چيزي رو پاك كني برنامه هاي داخلش هم پاك ميشه.
اما خب اگه سايز رو تغيير بدي يا رنگهاشو عوض كني چيزي نميشه(با احتياط)
اگه شما خودتون يه خورده asp بلد باشيد مي تونيد اونوقت كلي طراحي رو عوض كنيد خب وگرنه ممكنه متوجه نشيد و دستورات رو جابجا كنيد و...
اميدوارم بتونيد از برنامه استفاده كنيد و موفق باشيد.
ممنون میرم ببینم چیکار میشه کرد