Nod32 از پشت به من خنجر زد!!!!
دوستان سلام
من چند روز پيش كل سيستمم رو با NOD32 اسكن كردم و الان متوجه شدم صفحات اينترنتي (اكثراً مربوط به المپيك) كه روي هارد ذخيره كرده بودم عكساش نيست؛
يادمه موقع اسكن هارد توسط NOD32 فايلهاي مربوط به اين صفحات رو بخاطر طولاني بودن نامشان يا هر دليل ديگر با رنگ آبي اعلام مي كرد؛ شايد
( error opening (File locked يا هر چيز ديگر، حتي با ACDSee هم نمي توانم عكسهاي اين صفحات رو ببينم.
توضيح اينكه صفحات Html موجود هستن فقط وقتي روشون كليك مي كني ديگه صفحه اي كه داخلش عكس در كنار نوشته ها باشه رو نشون نمي ده ! چون عكسهاي اين صفحات كه در پوشه هايي با همان نام ذخيره شدند ،همگي نامشون تغيير كرده و پسونداشون هم برداشته شده.
اونقدر برگردوندن اين عكسها وصفحات برام مهمه كه اگركل سيستمم ويروسي مي ماند( كه نبوده) ولي اين صفحات كار كنن خوشحالتر ميشم.
در اين مورد كه NOD32 در نقش دوستي خاله خرسه به من كمك كرده ؛ نازنين ميگي حالا من چه كنم .
من گفتم کار خودشه شماها باور نمی کردید
همه شما این اتهام رو از Nod32 مبرا می دونستند ؛ ولی به من ثابت شد که کار کار خود Nod32 هست
چون به دلایلی مجبور شدم Nod32 رو Unistall کنم که متوجه شدم تمام صفحاتی که Nod32 مسدود کرده بود مجدداً کار میکنن (عکس و متن در کنار هم):)
وقتی دوباره Nod32 رو نصب کردم و تنظیماتی که تو تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو Cracki توصیه کرده ؛ انجام دادم و یه بار هاردم رو اسکن کردم ؛
دیدم باز Nod32 اون صفحات رو مسدود کرد.:ohno:
پس مراقب باشید که
مخصوصاً مربوط به قسمت Archive رو اگه اعمال می کنید خدای نکرده به هر قیمتی واسطون تموم نشه!
خود Cracki تو
جمله خوبی رو اولش بکار می بره میگه
" اگر از آن دسته از افرادی هستید که امنیت بیشتر را به کندی سرعت ترجیح میدهید در آن صورت مطابق توضیحاتی که دادم عمل کرده و تنظیمات مربوط به این قسمت را نیز انجام دهید."
پس مراقب باشید که امنیت هم بهایی داره.