كسي ميدونه چرا همه از گوشيهاي سامسونگ بدشون مياد . همه ميگند كه آنتن دهي بدي داره . من عاشق
D500 شدم ولي به هر كسي ميگم ميگه نكنه سامسونگ بگيري كه هر كي گرفته راضي نيست .
آيا اين حرفها صحت داره ؟
Printable View
كسي ميدونه چرا همه از گوشيهاي سامسونگ بدشون مياد . همه ميگند كه آنتن دهي بدي داره . من عاشق
D500 شدم ولي به هر كسي ميگم ميگه نكنه سامسونگ بگيري كه هر كي گرفته راضي نيست .
آيا اين حرفها صحت داره ؟
آنتن دهي و اينا هم همه كشكه همه چه نوكيا چه سوني و چه سامسونگ و پنتك و ... همه يكيند
الكي باب شده كه نوكيا بهتر آنتن ميده و سامسونگ.....
من كه خيلي از د600 خوشم مياد
ال سي دي د600 محشره
فيلم برداريش خدا
.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي قيمت D600 چنده ؟
من فكر نكنم پولم برسه D600 بگيرم . ميخوام D500 بگيرم . D500 چطور گوشيه ؟
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
و اما در مورد سامسونگ. شما یه نگاهی به همین انجمن موبایل اینجا بنداز. ببین اونایی که سامسونگ دارن نه میتونن بازی و برنامه بریزن رو گوشی هاشون (اینطور که خودشون میگن) و نه کسی هست که به سوال هاشون در مورد گوشی جواب بده. من کاری به آنتن دهی و بقیه مسائل ندارم. اما به نظر من بین نوکیا و سونی اریکسون انتخاب کن. اصلا دلیلت واسه انتخاب سامسونگ چیه؟
فقط و فقط ظاهر؟
قيمت D600 در حال حاضر 260 تومان استنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
D500 خيلي قديميه و در ضمن ايراداتي هم داره
در ضمن دی 500 هیچ ایرادی هم نداره
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
منظور شما چي بود؟نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
از بس آنتن دهي خوبي داره
منظور نميخواد ديگه همون رو بخون ميبيني كه دي 500 مطمئن ترين گوشيهنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
این عنوان تاپیک چه قدر غلط اندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه غلطي نديدم
مشگل این نیست که ملت از سامسونگ بدشون بیاد ، ملت از سونی اریکسون و نوکیا بیشتر خوششون میاد
خوب واقعا حقم دارن دیگه :happy:
به نظر من چون انتن دهي خوبي نداره.سيستم عاملاش مضخرفه.كار كرين باشون يه حاليه.و......
1-انتن دهيش بده.
2-سشستم عاملش مضخرفه.
3-كاركردن باش يه حاليه.
4-گوشياش خيلي ظريفند.
5-....
د500که یه اشغال به تمام معنی هست
مهیار تو هم نمیدونم این مجله های در پیتو از کجا گیر میاری.....
ولی جدیدا سامسونگ گوشی هاش خوب شده
ایراد اصلی سامسونگ اینکه که نمی خاد بازارشو خالی کنه واسه همین گوشی ات و اشغال هم زیاد میده بیرون
به همین دلیل هم اعتماد ملت روش کمه (مثال پ850و خیلی مدل های دیگش)
ولی خب تو مساییلی خیلی قوی هست
بفرض د600
کیفیت ال سی دی عکاسی فیلم برداری .اسپیکرو هدفونش از ن70 خیلی خیلی بهتره 1!!!!!!
ولی خب اون گوشی های مزخرف سامسونگ هم کارو خراب میکنه
آنتن دهی کشکه؟!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
بخاطر آنتن دهی بد سامسونگ n620رفتیم یه نوکیا 1100 خریدیدم
واقعا آنتن دهیش بده این سامسونگ
برنامه هاش هم کمه
آنتن دهیش فرقی نداره ( الکی حرف توی دهن ملت نندارید )
شما که خیلی عاشق برنامه نصب کردن هستی برو سیمبین بخر کی بهت گفته که بیای سامسونگ بگیری
بابا خودم ان 620 داره آنتن دهیش عالیه و میگه با هیچ گوشیی هم عوضش نمی کنم )پ( نگران نباشید پول گوشی خریدن رو داره)
سامسونگ به علت كوچكي زياد بسياري از عمليات را نمي تواند انجام دهد
در صورتي كه باتري خراب شود ديگر گوشي شكل و زيبايي خود را از دست مي دهد چون باتري و قاب به هم متصل هستند
اینم یادم رفت بگم سامسونگ یکی از محکم ترین گوشیاست من گوشیه خودم خیلی افتاده روی زمین که بدترینش رو هم براتون تعریف کردم ( افتاد روی کاشیهای کف خونه ) حالا اگه نوکیا بود که به دلیل وزن سنگینش یه جاش ترک بر میداشت و سونی هم قابش میشکست که این سونی رو دیدم این بلا به سرش اومده کا 300 هم بود از یه فاصله ی حدود 40 سانتی متری افتاد روی اسفالت
تایید میشه !!!!!!!!!!!
ولی انتن دهی گوشی های قدیمی سامسونگ خیلی خیلی بد بوده
من خودم ای 600 داشتم ذله شدم
تقریبا تائید میشه چون من با ان 620 مشکلی نداشتم
شما هر چی گوشی تو بازار میاد اول وزنش میکنی؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
مقایسه بازار فروش نوکیا و سامسونگ بزرگترین دلیله که گوشی های سامسونگ چقدر طرفدار داره!!!!
البته ورچوپه!!!!
یعنی برعکس
نه اصلا ربطی نداره
حرفتون کاملا بی پایه و اساس هست
چون بازار فروش اصلا کیفیت جنس رو مشخص نمیکنه
ولش كن بگه
معلومه كه حرفش بي پايه و اساس
آقا كيارش شما توي ايران ميبيني كه همه سوني ميخرن و اين سوني جاي سامسونگ رو گرفته اگه يه سر به فروم هاي خارجي بزني ميبيني كه همه ي گوشياشون سامسونگ و نوكياست و يا اگه حوصله ي گشتن دنبال فروم خارجي نداري يه سر به سايت جي اس ام آرنا بزن بعد امتيازي كه مردم به سامسونگ دادن رو ببين حدودا پايين صفحه هم هستش اولش نوكياست بعد سامسونگ و بعد سوني اريكسون
آقا هر برندی گوشی خوب داره گوشی بد هم داره
دلیل نمیشه با دیدن یک گوشی بد کل برند رو زیر سوال برد
به نظر من D600 و X700 سامسونگ از خیلی گوشی های هم رده خودش تو برند های دیگه بهتره (مثال)
بازم سلام .اونايي كه ميگن سامسونگ بده فكر كنم حتي يكي از گوشيهاي سامسونگ رو هم تو دستشون نگرفتن .بيشتر دليلاشون هم مذخرفه من كه خودم تا حالا حداقل با سه تا گوشي سامسونگ از جمله ان 620 تا دي 600 كار كردم گوشي سزيع روان و كار كردن باهشون خيلي آسون هستش برخلاف نو كيا كه 4 روز تمام وقتم گرفت تا بهش عادت كنم.
دقيقا درسته
من يادمه از وقتي كه اسم سامسونگ به عنوان اينكه آنتن دهي بدي داره از چشم افتاد
سلام
ميخواستم عكسهايي كه با e330 توي موبايلمه رو به كامپيوتر منتقل كنم .. كابل و برنامه مخصوصش رو هم از سايت سامسونگ تهيه كردم ولي اصلا گوشي رو نميشناسه ...
لطفا راهنمايي كنيد
اولا تو سایت gsmarena امتیاز رو مردم اول به شارپ دادن ... بعد سونی اریکسون و سامسونگ و نوکیا هم تو سه تایه اول نیستن...نقل قول:
اونی که شما میگی بازدید از صفحاته که نوکیا اوله سامسونگ دوم و سونی سوم ...
اما در مورد آنتن دهی ... حالا هی بیاین بگین فرقی نداره ! ولی همین گوشی d600 رو یکی از دوستام داره و اصلا از آنتن دهیش راضی نیست ... البته خوب قبول دارم که دوربینش چه تو عکس چه فیلم عالیه ولی آنتن دهی ...
اما یه مورد دیگه در مورد سامسونگ ... گوشی های سامسونگ اکثرا ظاهر زنونه ای دارن ( البته قبول دارم شیکترین گوشیا رو میزنه ) ...
در ضمن زیادی گوشیه تاشو میزنه ... خیلیا من جمله من از گوشی تاشو اصلا خوششون نمیاد ... !
البته تا جایی که میدونم سامسونگ خیلی تبلیغ میکنه ... برایه مثال کافیه مسابقات فوتبال لیگایه مختلف مثه انگلستان و... رو ببینید ...
یه مساله ی دیگه هم که هست سامسونگ روزی یه گوشی میده تو بازار :biggrin: ...
به هر حال بازاره ایران که یه زمانی دستش بود ( به همراه نوکیا ) رو که از دست داده ... به زودی تو بازار جهانی هم از سونی عقب میفته .... :ohno:
شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :blink: :blink:
با اجازت باید بگم که هر کی به گوشیهای سامسونگ رای میده ( vote ) همشون جمع میشه و به برند سامسونگ اضافه میشه بخاطر همین هم دوم
در ضمن من ازش راضی هستم فرقی هم توی آنتن دهیش تا بحال با گوشیای دیگه ندیدم تنها مشکلش زود تموم شدن شارژش هست :tongue: :tongue: :tongue:
اینم بگم که سامسونگ گوشیاش زنونه نیست سامسونگ برای خانمها هم گوشیهای جدا داره ( سری فلاور ) مثل ئی 500 و ئی 530 :blush: :blush: :blush:
البته در مورد فروش سامسونگ 99٪ فروشش برای تبلیغات روانی کنندش هست
تو توالت عمومی های شهر بیرمنگام تبلیغات کرده
در ثانی گوشی های سامسونگ واسه ادمای بالای 30 سال که فقط میخن باهاش حرف بزنند خوبه
ماها که عشق ور رفتن بازی ریختن و ام پی تری هستیم زیاد فایده نداره
در اخر بابا انتن دهی این 4تا برند معروف با هم تقریبا هیچ فرقی نداره
نوکیا .سونی .سامسونگ.موتورلا .همشون انتن دهی قابل قبولی دارند
عزیزم شما فرق hit و vote رو نمیدونی ؟ هیت یعنی بازدید از صفحات .... وت یعنی تعداد آرا !نقل قول:
سامسونگ تو vote یعنی رای مردم تو سه تایه اول نیست ! و سونی اریکسونم دومه .... !
تو بازدید از صفحات مربوط به برندهای مختلفه که سامسونگ دومه ... و سونی سوم
برای ارائه ی توضیحات کاملتر با اینجا مراجعه کنید : :biggrin:
البته یه نکته ی جالب مقاومت در برابر ضریه ی گوشی های سامسونگه ... با اینکه به ظاهر شیکشون نمیاد ولی ...:blink:
آره من حرف متال متال رو تائید میکنم ببخشید آقا بهزاد ولی دیگه کم لطفی نکنید حالا درسته که توی برنامه گرفتم کمی مشکل داره ولی ام پی تریش عالیه من که دی 600 رو 70 درصد برای ام پی تریش گرفتم چون میخواستم یه ام پی تری پلیر بگیرم دیدم گوشی بگیرم بهتره الان هم ازش راضی هستم مخصوص هدفونش که دیگه آخرشه .
وقنی هم میبینم که این سونی که سری واکمن هست و نمیتونه آهنگ رو بصورت استریو به بلوتوث( A2dp ) بفرسته احساس میکنم یه سر و گردن سامسونگ هنوز بالاتره
خداييش راست ميگي من X640دارم به هركي رو مندازم بلد نيست يه بازي در پيت روش نصب كنه آنتن دهيشم كه مزخرفه من نميدونم اين رئيس كارخونه سامسونگ موبايل چرا خجالت نمي كشه از اين آشغلايي كه به اسم موبايل توليد ميكنهنقل قول:
:cool:
عزيزم برنامه اي كه گرفتي به گوشيت نميخوره منم اين مشكل رو داشتم البته مدل من فرق داره با مال شمانقل قول:
نميدونم چه برنامه اي مناسب گوي شماست.براي اين كار گوشيتو خاموش كن بعد روشن كن توي به اصطلاح <<استارت آپش>> اسم برنامه بايد باشه.:cool:
من که با آشغال هاش حال میکنم کاشکی همیشه از این آشغال ها بزنه
دوستان لطفا نظرتون رو در مورد گوشي x700 بگيد و همينطور حدود قيمتش رو, خيلي ممنون.
x700 عالی ترین گوشی که میتونی با 170 تومن یا کمی بیشتر بخری
رم میخوره
بلوتوث
دوربین 1.3 مگا فلاش نداره
رادیو اف ام
صفحه نمایشگر بزرگ و با کبفبت
فقط یادت باشه پارس قائم بخری تا امکانات فارسی و منشی هم داشته باشی
samsung_d600 بابت راهنماييت ممنون.
چند تا سوال ديگه هم برام پيش اومده يكيش اينكه ميشه رو اين گوشي برنامه ريخت؟
فكر كنم سيستم عاملش java باشه , اين java با جاوايي كه روي گوشي هاي سوني اريكسون هست فرق داره؟ يعني مثلا ميشه برنامه ها و بازي هاي گوشي سوني اريكسون رو اين گوشي ريخت؟
لطفا در مورد امكانات پخش فايل هاي صوتي و تصويري در اين گوشي هم توضيح بدهيد.
جاواش فرقی نداره یعنی برنامه های سونی هم روش نصب میشه ولی باید نصبش رو بلدباشی چون کمی پردردسر
امکانات پخش فایل تصویری و صوتیش هم خوبه یعنی شما با شماره ی 1 فول اسگرینش میکنی
برای فایل های موسقی میتونی شماره ی7 رو یکبار فشار بدی و بعد از چندثانیه ( یا به مقدار دلخواه ) دوباره فشار بدی همون قسمت از آهنگ رو برات تکرار میکنه امکاناتی مثل تکرار یک آهنگ و یا به انتخاب گوشی و ... داره