سلام به دوستان فعال و حرفه ای در امر موبایل....خیلی فوریه...با 200 تومن کدوم مدل نوکیا رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟؟؟؟....دوربینش کیفیتش خوب باشه...فیلم هم بگیره....خییییییییلیییییییی ی ممنون....فوری
Printable View
سلام به دوستان فعال و حرفه ای در امر موبایل....خیلی فوریه...با 200 تومن کدوم مدل نوکیا رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟؟؟؟....دوربینش کیفیتش خوب باشه...فیلم هم بگیره....خییییییییلیییییییی ی ممنون....فوری
اگه حتما نوکیا میخای بگر 6230ای بخر بدک نیست سیمبیان نداره
کیفیت دوربین و اسپیکر خوبی داره
یا نوکیا 3230
اگه هم سونی میخای و300
اسپیکر خوب و هدفون خیلی خلیل عالی
ساپورت مموری تا 1گیگ
بدون هنگ
دوربین 3. مگایی با کیفیت نسبتا خوب!!!!!!(وی جی ا)
انتن دهی عالی
كاملا" تاييد ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البت يه 30 تومن بذاره روش ميتونه ك750 بخره كه عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين 6630 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيييييلييييييييييي ممنون.....دستتون درد نكنه بابت راهنمايي سريع.... :rolleye:
حالا كدوم گرفتي؟
حالا حتما باید نوکیا باشه ؟؟
حالا ایکس 700 با اون همه امکاناتش 190 تومن بده ؟؟؟
خوب مهیار هم حق داره.دوربین 1.3 مگا با کارت حافظه قابلیت اتصال مستقیم به تلوزیون.و... که یادم نیست شیکتر از 6630 ولی اگه دوربین خوب میخوایی سونی کا750 بخر.
براي دوستم ميخواستم....مي خواست حتما نوكيا باشه...خوب نوكيا هم كلا بخواي در نظر بگيري از ساير گوشيها مطمئن تره...منم با توجه به راهنمايي دوستان 6230آي رو گفتم كه البته چند نفري رو مي شناختم كه اين گوشي رو داشتن و راضي بودن ...ديروز قرار بود بگيره....احتمالا الان حتما گرفته :happy:
6600 هم خوبه
آره 6600 هم گوشی بدی نیست تازه موقع فروش هم بهتر میخرن مثل پیکانه!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Behzad.master
دوستان توجه! توجه!
من میخام یه گوشی بخرم که مشحصات زیر رو داشته باشه:
_رم خور باشه.البته 512مگ کار منو راه میندازه.;) اگر هم کارت حافظه نمیخوره لااقل حافظه داخلیش بالا باشه.
_mp3 پخش کنه و بشه فایلهای mp3 رو به عنوان رینگتون انتخاب کرد.
_حتما بلوتوث داشته باشه. یا قابل اتصال به کامپیوتر باشه.
_داشتن یا نداشتن دوربین مهم نیست.اگرم داشت vga کافیه .
_از هر کمپانی باشه مهم نیست.
_بشه باهاش sms فارسی ارسال و دریافت کرد.
_منوش فارسی باشه.
من منتظر نظرات شما هستم.اگر گوشی غیر از این امکانات ولی با کارایی خوب هم سراغ داشتین در این حدود. معرفی کنید .
عزت مزید.
عنوان : موتورولا V3i
قيمت : 2250000 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه 7610 نوکیا بگیر عزیزم :rolleye:نقل قول: