این رو بصورت عکس میزارم که سیوش کنید و بعدا بخونیدش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این رو بصورت عکس میزارم که سیوش کنید و بعدا بخونیدش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم نوکیا اوله البته قابل پیش بینی بود
دوست عزيز وقتي ميبيني عكستون سايزش بزرگتر از قالب فرومه چرا لينك نميزاري ؟ كه اينطور قالب بهم نخوره ؟!
زیاد قالبش بهم نخورده خیلی کمه
مهیار جان دستت درد نکنه جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه چیزاش جالب تر این بود که رشد سال به سال سامسونگ خیلی کمتر از سونی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر کنم تا سال دیگه سونی بشه سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی آقای ووکمن اولا قالب سایت که بهم نخورده ثانیا این جایه تشکرته سوما چرا مثل مدیرا حرف میزنی (مگه قراره ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تایید می شه :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
ولش کنید بزارید گیر بده من خوشم میاد
در ضمن این که سونی به سامسونگ برسه در صدش زیاده
ولي سامسونگ جان به نظرمن ساله ديگه نوكيا مياد پايين
چون هر شركتي يه تاريخ مصرف دار
تازه موتورولا خيلي خوب پيشرفت كرده
وقتی کسی میتونه ککاری را بهتر انجام بده دلیلی نداره دیگران بهش نگن چون مدیر نیستننقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
وقتی عکسی قالبو به هم می زنه اعضا می خوان ببیینن ،نه فقط مدیرا
يكي اون آقايون متال رو صدا كنه بيان اينجا رو ببينن .
نوكيا رقيب نداره .
سلام
با اینکه خودم طرفدار نوکیا هستم ولی این رده بندی براساس تولید هست و میتونه بر اساس معیارهای مهم تری هم انجام بشه منجمله کیفیت گوشی های تولیدی,رضایت مشتریان و...
فکر میکنم اگه بر اساس اون معیارها باشه رده بندی ارزش بیشتری پیدا کنه.
به هر حال بازم نوکیا اول! ;)
خوب دارن گوله اين رو ميخورن كه آنتن دهي داره ولي هموشون يكي هستند درضمن اگه دقت كنيد گوشي انتن ميگيره تا اینکه بده پس نبايد واژه ی آنتن دهی رو براش به کار برد
خوب چیکار کنیم حالا این راس میگی مهیار حالا از منی که نوکیا دارم ببپرسین کو این آنتنی که میگید.این که مثل سامسونگ برادرم هستش از نظر آنتن که باهم فرقی ندارن.خوب اگه متال هم نباشه من هستم امری داشتین گرگنما جان.چاکریم.
من هم از روي تعصب نگفتم انواع گوشياي نوكيا رو حتي با گوشيه قبليم كه پن تك بود مقايسه كردم همشون يه شكل بودن يعني توي خونه يما كه انتن دهي ضعيفه نوكيا و سامسونگ و پن تك آخر مجبور شدن برن بيرون از خونه صحبت كنند
آره اصلا حواسم به تو نبود ... ببخشيد .نقل قول:
نوشته شده توسط rami_hemi
با گوشيت برو يه جايي كه يدونه آنتن بده , بعد سامسونگ رو هم ببر اونجا , بعد باهاشون صحبت كن تا متوجه قدرت نوكيا بشي .
خوب امتحان کردم دیگه که دارم میگم ؟ من گفتم حتی نوکیا هم مجبور شد بره بیرون صحبت کنه چون صدا قطع و وصل میشد