کدام مجله بازی را ترجیح میدهید؟
من خودم همه مجله ها رو می خونم ولی بازی رایانه یه چیز دیگس.
Printable View
کدام مجله بازی را ترجیح میدهید؟
من خودم همه مجله ها رو می خونم ولی بازی رایانه یه چیز دیگس.
سلام
بابا من خیلی دلم میخواد مجله ها رو گیرم ولی گیرم نمیاد
آیا میشه اشتراک گرف و هر ماه برامون بفرستند؟
نمیشه آنلاین خرید؟
من بازی رایانه رو از یکی از دوستام گرفتم جالب بود
ولی قبلش یعنی چند ماه پیش یه مجله به نام بازی نما گرفتم که یه DVD هم باهاش بود خیلی باحال بود تمام صفحه ها رنگ بود نمیدونم دیگه منتشر میشه یا نه؟
خیلی دلم میخواد بگیرمش ولی نیست :sad:
من تو اهواز از سرزمین رایانه می خرم تو هم میتونی از سرزمین رایانه اصفهان بخری.
راستی از اواتارید خوشم اومد اسمش لوهان نیست؟
فهرست تعدادی از مجلات بازی به این شرح است :
1.بازی رایانه :رنگی-گلاسه-همراه با Cdوکارت انترنت 1ساعته و دفترچه کد تقلب : 2200تومان
2.دنیای بازی :رنگی-گلاسه: 1450 تومان
3.بازی نما :رنگی-گلاسه-همراه با Dvd: 2900 تومان -(بدون Dvd 1900 تومان)
4.بازی کده :رنگی- همراه با Dvd :1700 تومان-(بدون Dvd 900 تومان)
5.بازی گیمر:رنگی-گلاسه :850 تومان
6.مجله الکترونیکی بازی های کامپیوتری(cgem) :در قالب یک Cd و دفترچه کد تقلب :1550 تومان
سلام نه Lindsay Lohan نیستش ایشون Hilary duff هستند :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط sam fisher 07
خوب من چمیدونم کجاست :sad:نقل قول:
من تو اهواز از سرزمین رایانه می خرم تو هم میتونی از سرزمین رایانه اصفهان بخری.
خوب حداقل ميخواي بگيد كدوم رو ميپسنديم يه نظز سنجي ميذاشتي ..!!
نقل قول:
آقا ایول قشنگ فهرست بندی کردی. من هم فقط با مورد ششم حال میکنم و لاغیر
فقط بازی رایانه
منم یه زمانی همشو می خریدم ولی دیدم جای این کار می تونم پولشو بدم بازی بخرم بهتره الان فقط بازی رایانه می خرم !
خوب کاری میکنی.نقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
خوب کاری میکنی.نقل قول:
شرمنده باز دو بارشد تقصیر من نبود... :blush:
به من گفتن نگو چون تبلیغ میشه!!!....نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
مجله بازی رایانه یک مصاحبه اختصاصی با تهیه کننده Fifa07 داشته . پیشنهاد میکنم یه نگاهی بش بندازین (در شماره مهر ماه )
ايول
بازي رايانه از همش بهتره
مخصوصاَ اون پوستر هاش
من از ماله پرنس خيلي خوشم اومد
سام فیشر
به نظر تو ایرانیا اونجا چیکار می کردن ؟!
هر کاری میکردن باز دستشون درد نکنه که میرن تا اطلاع رسانی جامع تری بکنن.نقل قول:
نوشته شده توسط sgh5000
شماره جدید بازی نما منتشر شد. عکس روی جلدش هم Mgs 4 ره با این تیتر : پایان یک اسطوره !
1-یه پوستر با حال توی با زی نما زده که دو طرفه هم هست.
2- گفته میشه ممکنه Cgem - مجله الکترونیکی رو میگم - در اینده به صورت Dvd منتشر بشه.
مجله بازی رایانه توی نمایشگاه لایپزیک معرفی شده و حسابی خودی نشون داده!!!!!
سایت بازی رایانه : www. bazyrayaneh.com
سایت بازی نما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت مجله الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا سایتهای چند مجله بازی بودن حتما یه سری بهشون بزنین و بعد نظرتون رو بهم بگین.
با تشکر sam fisher 07 .
شمار 14 مجله الکترونیکی بازیهای کامپیوتر منتشر شده.
این شماره حاوی یک CD و دفترچه کد است که در CD می تونین دمو /والپیپر/save game/trainer و خود مجله رو که در قالب فایل pdf هستش رو ببینین.
نقل قول:
البته نا گفته نمونه كه سايت مجله بازي نما يه دو سالي هست قراره راه اندازي بشه !!!!!
من خیلی از بازیکده خوشم میاد...به نظر من بهترین مجله هستش...
قراره دو ماه دیگه اساسی راه بیفته.نقل قول:
من فقط به يكي دو تا محدود دسترسي دارم و از همشون بهتر بازي رايانه است ... خيــــــــــــــلــــــــ ــــــي باحاله!!!
ولي از سال 84 تا حالا موفق به خريد 3 نسخه ا ش شدم.... نمي دونم اشتراك دارن؟؟
من دنياي بازي رو خيلي دوست دارم و مجله الكترونيكي cgemag
سم فيشر جان والا من كه هر ماه تو مجلشون ديدم گفتن قراره يكي دو ماه ديگه سايتمون اساسي راه بيافته مگه دارن چي مي سازن اينقدر طول كشيده
سلام
آقا این بازینما در اصفهان از کجامیشه گرفت میشه آنلاین سفارش داد؟
بله عزیزم اشتراک دیرن .نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
*من تعجب میکنم چطور گیر نمیارین. من خودم بازی رایانه و بازی نما وcgemag رو از بازار کامپیوتر شهرمون می خرم . دنیای بازی و بازی گیمر رو هم از کیوسک های روزنامه فروشی(البته بیشتر مرکز شهریا میارن من هم از اونا میگیرم)
ولی بیشتر از همه از بازی رایانه خوشم میاد چون هم بیشتر راجع به PC مینویسه هم تخصصی ترو با کلاستر . تازشم مقاله های در مورد بازیهاش وتقعگرایانه ترن.
حالا شما بذار سایتشون بیاد بعد سفارش آنلاین بدید !نقل قول:
سلام
آقا این بازینما در اصفهان از کجامیشه گرفت میشه آنلاین سفارش داد؟
موافقم به نظر من بازی رایانه بیشتر خواننده هاشو بزرگ سال ها تشکیل می دن واسه همین خیلی مقاله هاش جالب تره و تخصصی تر ولی بازی نما به نظرم برای کودکان منتشر می شه واسه همین خیلی ساده نوشته مطالبشو!! به طرفداران مجله بازی نما بر نخوره ها به هر حال هر کسی نظری داره ....نقل قول:
ولی بیشتر از همه از بازی رایانه خوشم میاد چون هم بیشتر راجع به Pc مینویسه هم تخصصی ترو با کلاستر . تازشم مقاله های در مورد بازیهاش وتقعگرایانه ترن.
بذار یه جور دیگه بحث رو باز کنم. بیبینین عزیزان من لازم نیست مثل من همه رو بخرین بلکه باید ابتدا نیازتون رو تشخیص بدین بعد یکیرو انتخاب کنین. مثلا کسانی که با PC گیم میزنن بهتر بازی رایانه بخرن ولی اگه دوست ندارن 2500 تومان پول پای مجله بدن بهتر دنیای بازی رو بخرن. اگه با PS2 حال می کنن بهتر بازی نما بخرن. واگه با کاغذ ماغذ حال نمیکنن و دوست ندارن ورق بزنن و بیشتر دمو و والپیپر و کد براشون مهمه بهتر برن CGEMAG بخرن.نقل قول:
یافتم یافتم یافتم !!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
بالاخره پیداش کردم.
اصفهان :
توحید میانی مجتمع میلاد سرزمین رایانه
قابل توجه باقی دوستان میگم که از این مراکز میتونین بعضی از مجلات رو بخرین.
تهران :
* مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه همکف تدارک نرم افزار88779361
خ ولیعصر بازار رضا مدیا
خ ولیعصر بازار رضا پاکچین رایانه
خ ولیعصر بازار رضا پارسا رایانه
خيابان ولي عصر - نوين پندار
شيراز :
* خيابان ملاصدرا - نبش خليلي - مجتمع آناهيتا - پلاك ۱۳ - پارگام نرمافزار
تو تهران همه روزنامه فروشي ها دارن يافتن نمي خواست !!!!! راستي سم فيشر عزيز من هم با پي اس دو حال مي كنم هم با پي سي پي سي فقط استراتژيك البته !
1پس چرا هی میگین نیست نیست ؟نقل قول:
2(فقط استراتژيك البته ) ایول. این حرفت نشون میده آدم پخته و کار درستی هستی. ازت خوشم اومد.
(دنیا star craft و act of war و age of empires )
فقط بازي رايانه تنها مشكلي كه داره بعضي جاها غلط املايي داره يا صفحه هاش اشتباه ميشه .
اینو که تقریبا همه مجلات دارن. من تقریبا همه مطالبش رو می خونم ولی غلط املایی خیلی کم توش دیدم.نقل قول:
نوشته شده توسط hellboy_hp
تو تهران بهترینش بازینماست . :happy:
فهرست تعدادی از مجلات بازی به این شرح است :
1.بازی رایانه :رنگی-گلاسه-همراه با CD(شامل دمو و مصاحبه با زیرنویس) و کارت ایترنت 1ساعته و دفترچه کد تقلب و پوستر جدا(130 صفحه) : 2500 تومان (تخصصی. نمایش داده شده در نمایشگاه لایپزیک2006 )
2.دنیای بازی :رنگی-گلاسه (60 صفحه) 1450 تومان (اولین ماهنامه رسمی بازیهای رایانه ای)
3.بازی نما :رنگی-گلاسه-همراه با DVD (dvd انتخابی.ps2 یا pc) و پوستر جدا2900 تومان (104 صفحه) (بدون DVD 1900تومان) (عشق PS2 و تعصبی)
4.بازی کده :رنگی- همراه با DVD (30 صفحه)1700 تومان (بدون DVD 900 تومان) (آخرین شمارشو پارسال خریدم)
5.بازی گیمر :رنگی-گلاسه (69 صفحه) 850 تومان (تازه وارده.هنوز جاداره تا راه بیفته)
6.مجله الکترونیکی بازی های کامپیوتری(cgemag):در قالب یک CD(شامل مجله pdf. والپیپر. دمو.saveوtrainer ) و دفترچه کد تقلب :1750 تومان(درکل خوبه بد نیست)
نقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
به نظر من که هیچی رو دست CGEMAG نیست و نمیاد. فقط اگر تواریخ توزیعشون منظم باشه هیچ کم و کسری نداره.