کسی از شما خوبا یا دوستانتون این سیم کارتهای جدید ایرانسل رو خریده.اگه خریده بگه کیفیتش چطوریه.کلا هر چی تست کرده بگه.
قربان همه شما
Printable View
کسی از شما خوبا یا دوستانتون این سیم کارتهای جدید ایرانسل رو خریده.اگه خریده بگه کیفیتش چطوریه.کلا هر چی تست کرده بگه.
قربان همه شما
توي شهر ما كه نيومده
ولي مطمعن باشين به درد نميخوره
آره باباي من خريده واقعآ تعجب آوره چون خط ما كه چند ساله داره كار ميكنه اينقدر سريع نميگيره ولي اين خط اگر توي مناطقي باشه كه پشتيباني ميشه اولين زنگ ميگيره باباي من كه خيلي خيلي راضيه.
ولی میگن که سرعت مخابراتی شون بالاست و امکاناتش بیشتر خواهد شد از جمله mms
به نظر شما واقعا ارزشش رو داره، شاید هم بعدا مثل تالیا بشه...
هم در جواب دوست عزیز و همه بچه ها
فعلا که ترافیکی روش نیست ! صبر کنید زیاد بشه
بعدا ببینمیم چی می شه
ولی خیلی بده ! مخابرات این همه پول گرفته بعدش این بیاد جلو بزنه باید یک مزیتی اقلا داشته باشه دلمون خوش شه !
سلام
من خريدم . خوبه فقط بعضي مواقع در بعضي جا ها انتن نمي ده .
ولي بعضي وقت ها هم خيلي سرعت بالايي در اتصال داره.
به هرحال به سيم كارتهاي خودمون نميرسه.........
پيش شماره اين سيم كارتها چنده ؟؟؟ همون 0912 هست يا ...؟
0935 شنیدم یعنی یه چیزی اطراف تالیا !
ولی بچه ها تالیا هم می گن روزای اول خوب بود طوری بدبخت شد که مخابرات به دادش رسید !
اینم اولشه
شاهنامه آخرش خوشه
به جاي كل كل كردن سر سيم كارت !!! يه كم از مشخصاتش بگيد . فرقش با بقيه چيه ؟ نحوه ي پرداخت ؟ مكالمه اش دقيقه اي چند در مياد؟
نحوه پرداخت 20 هزار تومان در ماه
و پول فكر نكنم به مخا برات بدهيد
مکالمش دقیقه ای 499 ریالنقل قول:
نوشته شده توسط whoami
البته هنوز تهران کامل نشده وبه گفته خودشون تا 2 3 هفته دیگه تهران کامل میشه و تو کرج هم آنتن میده
پرداختشم به صورت قبض که میاد در خونه
من میخوام بدونم فرقش با سیم کارتای معمولی چیه که اینقدر ارزونتره...اگه مثله تالیا اعتباری باشه که نمیدونم به من بگد؟؟؟
سری اول این سیمکارتها قبضی هست ولی مثل اینکه قراره سری دومش مثل تالیا بشه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط shabhay_paris
یکی خصوصیاتش به غیر از سرعتش گفتن
1- تا آخر سال پوششون کل کشور رو میگیره
2- سرویس اینترنت هم فعال میشه
بعد قبضش هر ماه به ماه میاد
فکر کنم هر SMS چیزی حدود 14 تومان میفته
منکه راضیم
ارزونیشم فکر کنم به خاطر پیش شمارش باشه
یا اول کارشونه میخوان زودتر فروش بره بعد یک دفعه قیمتش رو ببرن بالا
زنگ بزن پشتیبانیشون خوب :biggrin:
sms
16
تومان
salam keyfeyat iran sil dar mashhad chetore?khobe ya na? bakharam ya na?
تموم شعارهایی که تالیا میداد،اینا هم میدن.دیدیم تالیا کارش به کجا کشید.حالا ما که نفهمیدیم خلاصه اعتباریه یا نه.ولی حتما باید اعتباری باشه،چون ممکنه بیشتر از 150000 تومن صحبت کنی بعد سیم کارت رو بندازی دور!!!!
عزيز تاليا پيمانكاره اما ايرانسل اپراتور
ماهي 70 Bts نصب مي كنند
در ضمن با اون سيم كارت قبضي نمي توني
بيش از حد مجاز صحبت كني
اينجوري نست كه 150 حرف مي زني بعد بندازي دور
من که توی روزنامه دیدم نوشته باید شارژ بشه که همین باعث تقاضای کم این سیم کارت شده
من كه گرفتم بدرد نميخورد رفتم از همين معموليا خريدم
فعلا ارزش خرید نداره چون تو بیشتر جاهای تهران انتن نمیده وقتی هم که سرویسش کامل بشه حتما قیمتش دوبرابر میشه . یکی نیست بگه اول شبکه رو کامل کنید (حد اقل تو تهران) بعد این همه تبلیغ کنید
من هم از این سیمکارتهای 150تومانی ایرانسل گرفتم مزایا:1-قیمت آن یک سوم قیمت سیمکارتهای کد 4 است!!! 2-هر کجای تهران که می روم نام خیابان بر روی صفحه نمایش گوشی نوشته میشود!!! 3-مموری سیمکارت 10برابر سیمکارتهای دیگر ظرفیت دارد(توانائی ذخیره 500 شماره تلفن و...)!!!
سيمكارتهاي معمولي كه 250 تا ذخيره ميكنند....نقل قول:
نوشته شده توسط مایکل
پس اين سيمكارتها 2 برابر ذخيره ميكنند نه 10 برابر............
دوست گرامی
ظرفیت این سیم کارت ها 64 است یعنی 8 برابر سیم کارتهای اپراتور اول و هزینه تماس از تلفن ثابت با اونها دقیقه ای 47/7 تومن هست از هر جای ایران که خیلی به صرفه است فقط تنها مشکل ایرانسل عدم پوشش کامل در تهران است و گرنه در بقیه موارد عالی است . البته هزینه مکالمش یه 5 تومنی گرونتره ولی هزینه جابجائی نداره.
من یه چیزی بگم من اطلاعیه ای دم یکی از مغازه ها بود رو خوندم نوشته بود تا 20 هزار تومان می شه حرف زد . که قبض بیاد در خونه یعنی بیشتر از ا 20 هزار تومان نمی شه حرف زد اگه حرف بزنی باید بری تصفیه حساب کنی
اين سيمكارتهاي اپراتور اول 250 تا شماره ذخيره ميكنند...
اگر ايرانسل هم 64 تا ذخيره كنه چهار برابر كمتر است نه 8 برابر بيشتر....
سلام من خريدم سيمكارت هاي خوبيه جديدا محدوديت 20000 تومنيشم برداشته شد تا يك سال ديگه هم پوشش تو ايران كامل ميشه در ضمن نسل 2.75 هست كه الان گوشيهاي ارتباطات سيار يا همون0912 نسل 2 و 2.5 هست
من سه تامورد (اپراتور ) رو دارم از همه بهتر فقط ايران سل ( تنها مشكلش هم پوشش هست كه قول دادند در مدت زماني كوتاه تر از دو اپراتور ديگر درست بشه)
امكاناتش هم بيشتر از دو تا اپراتور ديگه هست و قراره چندين برابر هم بشه چون نسلش بالاتره
قيمت ارزونش هم براي نيمه خصوصي بودنش هست و رقابت
نقل قول:
نوشته شده توسط مایکل
لطفا شماره 2 رو توضيح بده چون نميدونم چطور فعالش كنم
دوست عزيز اسم خيابان رو نشون نميده بلكه پيش شماره تلفن ان منطقه رو نشون مي ده
مثلا 2883 ديده ميشه
از همين جا به همتون پيشنهاد ميكنم كه نخرين....
جواب قانع کننده بده تا بگم چشم
مفتش گرونه
براي رد كردن و يا تاييد دوستان لطفا دليل بيارن نه بي دليل
منم موافقم مطمئنا هر اپراتوري اولش امكاناتش كامل نيست ولي به مرور بهتر ميشه در ضمن تاليا يه پيمانكاره ولي ايرانسل اپراتوره قابل توجه دوستاني كه اين دوتارو با هم مقايسه ميكنن
با سلام مي خواستم اطلاعاتي بدم
1- سايت ايران سل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-هزينه جا به جايي نداره
3-تماس با هر شهر و موبايل داخل ايران همان مبلغ(49 تومان)است
4-20000تومان محدوديت يا شارژ اوليه هست كه اونم واسه اين هستش كه فرد زياد نتونه بين شهري مكالمه داشته باشه و بعد از پرداخت به موقع قبض ها اين محدوديت 20000 تومان زياد ميشه
5-امكاناتش خيلي بيشتر از سيم كار تهاي اپراتور اول هست
6-تا آخر سال 85 كل نقاط كور ايران پوشش دهي مي شه
7-با سيم كارت تاليا هم غير قابل مقايسه هست به نظر من ..چون من كه تو مشهدم با تاليا اصلا نشد درست كار كنم اما ايران سل حتي بهتر از سيم كارتاي معمولي با انتن دهي خيلي بهتر حتي و تا 60 كيلومتري مشهد راحت آنتن ميده حتي تا آخر شانديز
با تشكر از keyميخواستم بگم كه محدوديت 200000 تومني ايرانسل هم چند روزي ميشه كه برداشته شده
يه بديش اينه كه تا ميخواد تو كل كشور فعال بشه كلي طول ميكشه ............بنابراين اگه كسي فعلا اينو بخره فقط ميتونه تو شهر خودش و شهرايي كه پشتيباني ميشن ازش استفاده كنه.......به نظر منم تا جا نيفتاده نخرين بهتره............