دوستاني كه درخواست برنامه اي رو دارن كه در اين انجمن و تا به حال معرفي نشده مي توانند اسم برنامه و يا كاربرد اون رو اعلام تا دوستاني كه مي توانند اون رو براي دانلود قرار بدن
پيشاپيش از توجهي كه داريد سپاس فراوان
Printable View
دوستاني كه درخواست برنامه اي رو دارن كه در اين انجمن و تا به حال معرفي نشده مي توانند اسم برنامه و يا كاربرد اون رو اعلام تا دوستاني كه مي توانند اون رو براي دانلود قرار بدن
پيشاپيش از توجهي كه داريد سپاس فراوان
سلام من برنامه mobiquran (كاملترين قرآن صوتي) رو دارم و روي گوشيم هم نصب كردم يادمه كه اجرا هم شد ولي الان وقتي دوباره اجراش مي كنم پيغام كد اكتيو مي ده و يه كد 15 رقمي مي خواد !! (با 15 تا صفر هم اكتيو نميشه ) اگه ممكنه لينك كي جن برنامه يا لينك يه نسخه فول يا اگه نه كه يه برنامه در حد همين برنامه رو معرفي كنيد
سلام . .
مهران جان . .من هم تا جايي كه بتونم به دوستان در جواب دادن كمك ميكنم . .
اگه هر كي برنامه اي ميخواد . .حتما نام گوشي خودش رو ذكر كنه . . !
موفق باشيد . .
80% اون تاپیک رو شما حمید جان جواب دادین که واقعا جای تشکر دارهنقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
امیدوارم یه روزی بشه جبران کنم
آقا من گوشي دبليو 810 دارم كه فزمت wav رو ساپورت نميكنه اگه يه برنامه دارين لطفا معزفي كنين با پشتيبانيه جاوا
عزت مزيد
يه برنامه معرفي كنيد كه بتونم رو فايل يا آهنگها قفل بزارم يا پنهان كنم براي 6630
بعد يه برنامه براي تبديل فايلهاي تصويري به 3gp میخواستم
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط khore mobile
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
با برنامه jetAudio راحت ميتوني اين كار رو كني . . اگه هم برنامه ي ديگري خواستي بگو تا برات لينك بزارم . .
موفق باشي . .
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
دوست گرامي . . از برنامه best crypto60 استفاده كن . . كار كردن با اون خيلي راحته . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . . :) :blush:
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
Xilisoft Video Converter نرم افزاریست برای تبدیل فایل های تصویری به 3gp برای موبایل
اين هم سريالش :
Name: BRD
Serial: BRD-MVV3ULFW5UH4912-F034-B567-90A4-29F6
موفق باشي . . :)
كسي از اين برنامه ها كه عكس رو كج و كوله مي كنه نداره؟ يك اسمي كه شنيدم اينه: Lenz البته اسپلينگش شايد اشتباه باشه. آخرش يه برنامه خوب براي ضبط مكالمات پيدا نكردم كه بوق نزنه و از اولش صدارو ضبط كنه.كسي نداره؟ اين برنامه ها رو براي S60 مي خوام.
سلام
دوستان خوبم من چند تا درخواست از شما داشتم .
1- يك پلير خوب
2- منشي
3-اگه بود فارسي ساز .
هر 3 براي گوشي نوكيا 6270.البته اين گوشي جاواست.
ممنونم قربونتون برم.
در تاپيك قبلي بهم پاسخ دادن ولي پسوند فايل هاشون Sis بود.
مرسي حميد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميگم اين برنامه كرك نداره چون موبايل رو خاموش كردم دوباره روشن كردم اين برنامه كار نميكنه و بايد رجيستر بشهنقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
دوست گرامي . . من كيجان اين برنامه رو دارم . . اما كا نميكنم . .
البته روي گوشي من الان 4 . . 5 ماهه داره كار ميكنه . .
نميدونم براي شما چرا اينجوريه .. :sad:
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط mehdizadeh62
دوست گرامي . . براي تغيرات بر روي عكس و كج و كوله كردن عكس از برنامه . . PhotoRiteSP استفاده كن . .
موفق باشي . .
كسي شماره سريال mobexplorer را نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
حميد جان، پيرو اون درخواستي كه داده بودم(فرستادن اس ام اس بدون اينكه شمارتون روي گوشي دوستتون بيوفته) و اينكه شما پرسيديد گوشي من و دوستم چيه : گوشي من 6630 و گوشي اون دوستم كه برنامه رو داره 6270 هست.
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero
دوست گرامي . . من فكر كردم گوشي شما از مدل هاي سامسونگ يا قديمي نوكياست . .
چون اگه گوشي سامسونگ و . . . باشه . . وقتي اس ام اس رو بصورت فلش بفرستي . . اس ام اس خود به خود باز ميشه . . . و شما نميتوني شماره موبايل طرف مقابل رو ببيني . .
در ضمن آيا دوست شما جلوي خودتون اينطوري اس ام اس ميزنه . . ؟ چون با اينترنت ميشه اس ام اس زد . . بدوني كه شماره موبايل بيفته . . و ميشه هر اسمي كه خواستي بجاي شماره بيفته . . .
موفق باشي ..
با سلام
"برنامه ای برای uninstall کردن برنامه موجود در گوشی"
من وقتي ميخوام برنامه اي رو پاک کنم باید به قسمت manage برم تا بصورت کامل پاک بشه
حالا مشکل من اینه که وقتی این گزینه رو اجرا میکنم اول چند ثانیه باز میشه ولی قبل از اینکه اسم برنامه های نصب شده رو لیست کنه خود به خود بسته میشه
حالا من میخوام ببینم چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
اگه میتونید یه راهی بگید که این مشکل رو حل کنم
در ضمن من اطلاعاتم در مورد گوشی خیلی کم هست
رفتم پرسیدم گفتن باید گوشی رو ببرم فلش نصب کنن(یا یه همچین چیزایی) که 5000 تومان میشه
منم گفتم شاید مثل کامپیوتر برنامه دیگه ای هم برای uninstall کردن برنامه ها وجود داشته باشه. برای همین این تاپیک رو زدم
با تشکر.
برنامه اي ميخوام براي اينكه بتونم امكان نوشتن زبان فارسي را به گوشي كا 800 اضافه كنم . با تشكر فراوان ...
میتونی از اسمارت گارد استفاده کنی:نقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
با سلام
من در تاپيك قبلي هم درخواست داده بودم ولي بازم ميگم لطفا" اگه همچين برنامه اي نيست بگين كه من خيالم راحت بشه
1.من يه برنامه ميخام كه صدا رو به صورت ام پي تري ضبط كنه
براي دبليو 800
2. يه برنامه كه عكس روربين رو تبديل به عكس اس ام اس كنه
براي دبليو 800
با تشكر
سلام ...
در مورد سوال دوم دوست قبلی باید بگم که برنامه photo sms عکس را به عکس اس ام اس تبدیل میکنه ولی لینک این برنامرو ندارم .
و اما سوال خودم اینه که برنامه ایی هست که بشه sms هارو از روی موبایل به روی کامپیوتر ریخت و بعد دباره به روی موبایل برگرداند ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط ferri
اگه گوشیتون نوکیا باشه با Nokia Pc suite می تونی از گوشیتون back up بگیرید رو اس ام اس هم جواب می ده و بعد دوباره روی گوشی برگردونی برای گوشیهای دیگه هم اگه این برنامه جواب نده حتما تو سی دی همراه موبایل یه برنامه هست که این کار رو بکنه .
و اما سوال خودم که اولین سوال این تاپیک هم هست : اگه کسی برنامه mobiquran رو داره و می دونه کد اکتیو کردنش رو از کجا بیارم یه کمکی به من بکنه . :sad:
آقا متشكر.لظف كردين.ميتوني يه mp3 پلیر برام بذاری که بتونه فرمت wav رو بخونه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
ممنون ميشم.
عزت مزيد
با سلام اين سريال نامبرش كار نميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
ميشه اصلاحش كنيد !!!
آره راست ميگه نميشه :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط only_perspolis
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط khore mobile
دوست گرامي . . خوبه خودت هم ميگي يه MP3 Player . . .
MP3 Player كه از اسمش معلومه فقط فايل MP3 رو ميخونه . .
دوست گرامي .. پيشنهادي كه براي تبديل فايل بهتون دادم . . براتون كارايي نداره . . ؟
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط only_perspolis
براي من هم سريالش كار نيمكرد . . . اما خود برنامه بدون سريالش كار ميكنه . .
اينطور نيست . .؟
حميد جان شما سوال همه رو جواب ميدي لطف كن اينو هم يه كاريش كن...!نقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
دوست عزيز . .
راستش من همه ي برنامه هاي موبايل رو ندارم . .
اگه شما اين برنامه رو براي سري 60 ميخواستي برنامه اش رو داشتم . .اما براي گوشي شما نه متاسفانه . .
سلام
اين حرف رو ميزنم دعوا نكنيدا
رهياب همراه يا همراه رهياب چيه 85 رو ميخواستم ممنون!!!
نرم افزاري براي كالري ايدي تمام صفحه ميخواستم ايا براي سوني اريكسون هم هست يا همس مال نوكيا اگه هركي داره بزار براي هر كدوم هم فرقي نداره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط morteza_k
دوستان كسي نبود بداد من برسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه ميشه برنامه
bt Master
رو بذاريد
نقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
میشه اشم کاملش رو بگی؟
من یه برنامه دارم با این اسم
BB5 Master code Calculator
منظورت این که نیست؟
آخرش كسي يه برنامه براي ضبط مكالمات كه بوق نزنه از اول مكالمه رو هم ضبط كنه معرفي نكرد!!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط Hamid110
راستش نه...جلوي من اين كار رو نكرد..جدي ميگي؟ يعني سر كارم گذاشته؟ مي كشمش!!! :angry:
ميشه لطف كني روشش رو بگي؟! نكنه sms irane؟
برنامه اي كه تمام دعاها را به طور كامل و نوشتني هست نه صوتي و برنامهاي براي مفاتيح مثل دعا ها است