سلام
محلي براي عرضه و تقاضاي درايور هاي قطعات كامپيوتر .
Printable View
سلام
محلي براي عرضه و تقاضاي درايور هاي قطعات كامپيوتر .
آخرين درايور مودم جنيوس مدل sv92p را از كجا ميتونم بگيرم؟
عزيز اينو دانلود کنيد و نصب کنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جديد ترين درايورهاي Ati براي دانلود
دوستان جديد ترين درايورهاي اين 2 شركت براي دانلود گذاشته ميشه.
نكته:درايورها در كارت گرافيك همان راه اندازها هستند .هنگامي كه شما ويندوز خود رو دوباره نصب ميكنيد كارت گرافيك شما بايد توسط يك راه انداز كه درون cd مربوط به كارتتان ميباشد نصب شود .
شما با نصب كردن درايورهاي جديد كه شركت ها ارائه ميدهند كارايي كارت خود رو بالا ميبريد .حتما درايورهاي جديد رو دانلود كنيد متوجه ميشيد كه كارت شما كاراييش چقدر بالا ميره.
درايورها براي همه كارتها يكسان هستند و فرقي نميكند مدل كارتتان چي باشه.البته nvidai فرق ميكنه در بعضي موارد.
درايور ati در دو مدل ميباشد contorol panel و contorol center كه در كل به نام catalist شناخته ميشود.كه در پايين ميذارم و بعدشم درايورهاي nvidia
;كارايي درايور :
* اصلاح خطای بافر ها در کارتهای گرافک مدل ATI RADEON 8500 و RADEON 9100 هنگام انجام بازی در سیستم عامل ویندوز XP
* برطرف شدن ضعف کارتهای گرافیک سری X800 در ویندوز XP بگونه ای که در هنگام انجام بازی اگر کارکتر بازی بخواهد نمای تصویر را 180 درجه بچرخاند با خطوط نامشخصی در تصویر روبرو می شود .
* انجام بازی در ویندوز XP با کارت گرافیکهای مدل ATI RADEON™ 8500/9100/9200 دیگر باعث لرزش تصاویر نمی شود .
* فعال کردن تنظیمات Anti-aliasing در یک بازی دیگر باعث بروز لرزش و پرش در تصاویر نمی شود .
Control Panel Version
24.62 مگ
Control Center Version
32.68 مگ
جديد ترين درايورهاي Ati براي دانلود
دوستان جديد ترين درايورهاي اين 2 شركت براي دانلود گذاشته ميشه.
نكته:درايورها در كارت گرافيك همان راه اندازها هستند .هنگامي كه شما ويندوز خود رو دوباره نصب ميكنيد كارت گرافيك شما بايد توسط يك راه انداز كه درون cd مربوط به كارتتان ميباشد نصب شود .
شما با نصب كردن درايورهاي جديد كه شركت ها ارائه ميدهند كارايي كارت خود رو بالا ميبريد .حتما درايورهاي جديد رو دانلود كنيد متوجه ميشيد كه كارت شما كاراييش چقدر بالا ميره.
درايورها براي همه كارتها يكسان هستند و فرقي نميكند مدل كارتتان چي باشه.البته nvidai فرق ميكنه در بعضي موارد.
درايور ati در دو مدل ميباشد contorol panel و contorol center كه در كل به نام catalist شناخته ميشود.كه در پايين ميذارم و بعدشم درايورهاي nvidia
;كارايي درايور :
* اصلاح خطای بافر ها در کارتهای گرافک مدل ATI RADEON 8500 و RADEON 9100 هنگام انجام بازی در سیستم عامل ویندوز XP
* برطرف شدن ضعف کارتهای گرافیک سری X800 در ویندوز XP بگونه ای که در هنگام انجام بازی اگر کارکتر بازی بخواهد نمای تصویر را 180 درجه بچرخاند با خطوط نامشخصی در تصویر روبرو می شود .
* انجام بازی در ویندوز XP با کارت گرافیکهای مدل ATI RADEON™ 8500/9100/9200 دیگر باعث لرزش تصاویر نمی شود .
* فعال کردن تنظیمات Anti-aliasing در یک بازی دیگر باعث بروز لرزش و پرش در تصاویر نمی شود .
Control Panel Version
24.62 مگ
Control Center Version
32.68 مگ
دوستان می تونن درایور قطعاتشون برای نصب در ویندوز 64 بیت رو از این سایت بگیرن :
سلام خدمت دوستان
دنبال فایل اینستال مودم اکورپ میگردم که خودم نتونستم پیدا کنم(خیلی فوریه)
Acorp-56MS
external
نقل قول:
نوشته شده توسط soheil
برو به اين صفحه:
کد:http://193.194.159.73/acorp/MODEM.htm
آخرين درايور مودم rockwell smatHCF PCI v92 رو ميخواستم .در ضمن براي اينكه بفهمم اين مودم تقلبيه يا اصل چكار كنم؟
mehshad عزيز به اين صفحه بريد و Agree کنيد و دانلود کنيد با اسم smatHCF PCI Conexant :
ممنون دوست عزيز :D
دوستان عزيز چنانچه نياز به driver قطعه اي دارين مي تونين از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردارين.البته نباز به ثبت نام داره ولي اونهاپي كه احتياج به بانك درايور دارن مثل خود من واقعا لازمه كه سختي ثبت نام رو به تن بخرن و عضو بشن چون در مورد درايور هاي قديمي و جديد واقعا كامله.
سلام.
من درايور مودم Rockwell رو ميخوام.
Rockwell-56HCF ST0401101400
رو باركد اينو نوشته .
پشتش نوشته ST-M01 VER 2.0
ممنون ميشم اگه بتونين . :roll:
saeid_saeid عزيز به اين صفحه بريد و Agree کنيد و دانلود کنيد با اسم smatHCF PCI Conexant :
خيلي متشكرم.
كارمو را انداخت.
با سلام من ميخواستم كه بايوس سيستمم رو به روز كنم مدل مادربوردم اين هست :IWill P4SE/36290A ممنون
هادی دل پاک عزيز شما برای اين کار بايد از نرمفزار داخل سي-دي مادربورد خودتون استفاده کنيد و با اون و بوسيله ی اينترنت به روز کنيد چون هر Partner يک مدل Update Bios داره البته بگم اين کار خطرناکی هست اگه با اين کار آشنايی نداريد به متخصص بسپريد!
يه ادم باحال لطف كنه اخرين درايو اين مودم رو به من بده . :wink: :wink: :wink:
U.S. Robotics 56K Voice Host Int
اگه ممكنه ورژن درايور ها رو هم بنويسيد مرسي :arrow:
از اينجا دانلود کنيد :
با سلام
درايور براي مانيتور هانسول مدل 740DPro از كجا مي تونم گير بيارم؟ اينم بگم توي سي دي كه با مانيتور بود درايور همه مدلهاي هانسول وجود داره بجز اين كه براي خودش مي خوام.
دوست عزيز حتما نياز به درايور نيست چون من هر چي گشتم چيزي نتونستم گير بيارم.
با عرض سلام و خسته نباشيد
لطفا درايور آپديت اين كارت گرافيك رو براي من بگذاريد
چون از تو سايتش نتونستم دانلود كنم
nVIDIA GeFORCE Version 72.14
براي Windows XP Media Center Edition
حدود 23مگ يا 32مگ هستش دقيقا نميدونم
ممنون خدانگدار
براي دانلود به اين صفحه برو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور us robotics external
5633
برای وین ایکس پی 64
ghafar دوست عزيز شما حتماً به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سری بزنيد پيدا ميکنيد
30naa جان درايور 64 بيتی اش نيومده انشلا با Vista مياد
من lord هستم راجع به درايور كارت گرافيك
كمك خواستم ولي من به همون صفحه دانلود nvidia كه گذاشته ميرم و لي هر كدوم رو كه روش كليك ميكنم ميگه 14 كيلوبايت بيشتر نيست در ضمن با DAP دانلود ميكنم
لطفا راهنمايي كنين
متشكرم
با دانلود منیجر ویندوز دانلود کن
حمید جان مودم خوب چیه که درایور 64 بیتی داشته باشه
lord جان شما روش کليک راست کن و Save as target رو بزن بعد Save رو بزن حل ميشه اگه نشد مشکل از ويندوز شما هست و با Flashget دانلود کنيد
30naa جان والا تو ايران من سراغ ندارم البته يه سری مدم های گرون قيمت بودن که Dial up Modem نبودن و DSL و ... بودن که درايور 64 بيتی داشتن
با سلام
من درایور Gforce FX 5200 رو میخوام لطفا اگه میشه لینک دانلودش رو برام بذارین
چون من خودم می دونم کدوم صفحه است ولی نمیتونم دانلودش کنم
آخرین ورزنش هم 72.14 هستش
ممنون
lord از اينجا دانلود کنيد :
lord جان درسته که چیپ کارت گرافیک شما Nvidia است ولی بعضی مواقع شرکت سازنده بورد کارت گرافیک میاد و از آخرین ورژن درایور چیپ استفاده می کنه و یه چیزایی هم مربوط به بورد خودش بهش اضافه می کنه و اونوقت درایور رو ارایه می ده. پس ببین شرکتی که کارت گرافیکت رو ازش خریدی این درایور رو داده یا نه. اگر نه که از همون درایور Nvidia استفاده کن.
سلام شرکتی که من ازش گرفتم یعنی کارتم مال شرکت Sparkle هستش
ممنونم از راهنماییت و حمید جان دست شمام درد نکنه
راستی حمید جان این ورزنی که گذاشتی ویندوز م XP Media Center هستش درایورش فرقی نمیکنه؟
ممنون
lord جان خواهش ميکنم چرا فرق ميکنه!!!! اين برای Win XP هست برای WIN XP MEDIA CENTER رو از اينجا دانلود کن :
به اين صفحه برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با انتخاب اولين گزينه و انتخاب GeForce and TNT و انتخاب Win XP Media Center Edition دکمه ی Go رو بزن و در صفحه جديد درايور مورد نظر رو دانلود کن
بازم دستت درد نکنه حمید جان
با سلام
آقا ما ويندوز ايكس پي 64 بيتي نئصب كرديم همه چيزش درست نصب شد مگه چند قطعه سخت افزار يجانبي مثل مودم كارت تبديل چاپگر و ... بايد چكار كنم
مودم من زولتريكي مي باشد
با سلام من احتياج به درايور كارت صوتي كرتيو مدل1373/1371 wdm براي ويندوز 98 نسخه عربي دارم
حميد جان اگه زحمتي نيست براي منم درايور مودم U.S.Robotics seriall masage model usr995668b رو بزار.
پيشاپيش ممنونم.
میشه لینک دانلود درایور dna برای کارت ati 9550 رو بدید فقط قسمت disply driver کم حجم باشه
ممنون