سلام
هركي مي خواد sms مجاني بفرسته بدون اينكه شناخته بشه ايميلشو بده تا واسش دعوتنامه بفرستم البته بايد موبايل داشته باشه چون موقع ثبت نام يك كدي رو بايد وارد كني كه اين كد به صورت SMS به موبايل فرستاده ميشه.... :cool:
Printable View
سلام
هركي مي خواد sms مجاني بفرسته بدون اينكه شناخته بشه ايميلشو بده تا واسش دعوتنامه بفرستم البته بايد موبايل داشته باشه چون موقع ثبت نام يك كدي رو بايد وارد كني كه اين كد به صورت SMS به موبايل فرستاده ميشه.... :cool:
send2me please
vahid.tehranifar{(AT)}yahoo.com
vahid_tehrani_f dar
چندين تاپيک در مورد اين موضوع هست فکر مي کنم همه هم از يک سايت استفاده مي کنننقل قول:
نوشته شده توسط mehran_beloved
منم همین فکر رو میکنم مسکا جان !
راستی دوستان واقعا کار میکنه ؟!؟! هر کسی امتحان کرد به من هم یه خبری بده !
بله 100 % کار می کنه و خیلی بدرده سر کار گذاشتن می گذاره
فکر کنید تا چند وقت پیش که جای تل شما اون بالا (رو گوشی) +983000 می نوشت اما جدیدا +98300900 می نویسد و هیچ ردپایی هم از شما نمی گذارد
کار میکنه ولی اگر حدس من درست باشه و دوستمون دوباره از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنند شما فقط 5 SMS به صورت مجانی بفرستید و اگر باز هم بخواید SMS مجانی بفرستید باید یک تاپیک مثل این دوستمون بزنید و دعوت نامه برای دیگران بفرستید تا کردیتتون زیاد بشه...
موفق باشید
100% كار مي كنه بدون شماره تلفن فقط به درد مردم آزاري مي خوره
سلام لطفا براي من هم دعوت نامه بدهيد ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا براي من هم بفرستيد
یکی هم به ما بده( آقا وایسا تو صف)خیلی ازت ممنون (مگه مریضی هل میدی)میشم (بابا به همه میرسه) :angry:
براي همتون فرستادم فقط كافيه ايميلاتون رو چك كنين
از همتون ممنونم
hi,age smsiran nist bara manam befrestin plz
هر کی دعوتنامه اس ام اس رایگان می خواد ایمیل و اسمشو برام به صورت pm بفرسته چه off چه on.ضمنا این اس ام اس رایگان نه اس ام اس ایران است و نه این سایت های درپیت.یک سایت کاملا فارسی است.نظر یادتون نره.
(ID یاهو مسنجر زیر آواتارم می باشد)
ّبرای من بفرست ممنون
اينو ببين
نيازي به دعوتنامه نداره
سلام دوستان
به سايت زير بريد و ثبت نام كنيد و هر روز 10 اس ام اس مجاني به هر شماره موبايلي كه در جهان هست بفرستيد :
شدنی هست که این شمار کوته پیام(sms) رو بیشتر از روزانه 10 تا کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
آیا واقعا رایگان هست؟ از کجا میشه اینو فهمید؟
هیچ کدوم از این سایتها رایگان نیستند ، اون سایتهایی که از شما شماره موبایلتونو میخوان، در آخر ماه حتما یه حالی
به قبض موبایلتون میدن.
من این سایتو امتحان کردم ولی رایگان نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب!!!نقل قول:
نوشته شده توسط شیدا
پس سرراست دارن فریب کاری میکنند و دروغ میگن!
کسی هم جلوشون رو نمیگیره! جایی هست که شماره موبایل نخواد؟
صد درصد تاييد ميشه چون از قديم گفتن : هيچ گربه اي در راه خدا موش نمي گيرهنقل قول:
نوشته شده توسط شیدا
اين سايتها هم يا از شركتهاي خصوصي زير نظر مخابرات هستن يا اينكه سر ورهاي خود مخابرات هست و وقتي شما شماره تلفن جهت ثبت نام مي دي اونا يه حساب كوچولو برات باز مي كنن وو قتي ميخواد فيش حساب بشه در قسمت sms يا پيام كوتاه اضافه ميشه و آب از آب هم تكون نمي خوره :happy:
دعوتنامه ات را برايم بفرست. ممنون
خب هر زمان قبض همراه من اومد همه چیز معلوم میشه. تا سعی میکنم تماسی نگیرم با این خط تا دست همه ی این تارنماها(سایتها) رو بشه!نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
لطفا براي من هم دعوتنامه بفرست مرسي
ميشه رفت و از مخابرات هم پرسيد . . . !
براتون فرستادم.موفق باشید.اگه مشکلی داشتید در میان بگذارید.
برابچزی که براتون فرستادم گوش کنن: یه پیغام براتون میاد که عنوانش مجید جوادی نیا هست.ضمنا اگه یاهو میل استفاده می کنید نامه به بخشbulk نمیرود.
اگر براستی کلک و نیرنگی در کار باشه چیزی نمیگن!نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
اس ام اس کن که مجانی نیست
اگه ممکنه طریقه تست کردنتونو برام بفرستید
داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته استفاده از sms مجاني ( روزي 10 تا ) اگه اينجوري بود ميگفتند هر چقدر كه ميخواي sms بزن .
درسته.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
این هم حرف درستی هست!
اما نمیتونه دلیلی برای رایگان بودنش هم باشه!
صفحه اول سايت نوشته كاملا رايگان
مخابرات انقدر درامد داره
كه نيازي به اين كارها نداره
سلام من دنبال یک سایتی می گردم که اس ام اس رایگان باشه و شماره فرستنده پیام رو نمایش نده البته یک سایت خارجی بود که واسه هر شماره 4 تا اس ام اس رایگان میداد ولی بعدش پولی میشه کمکم کنید ممنون
شما فقط اومدین و دوستان را گمراه کردید!!!نقل قول:
نوشته شده توسط شیدا
دوستان مطمئن باشید که 100% رایگان است و به حساب شما چیزی اضافه نمیشه
حتمآ میگید از کجا اینقدر مطمئنم!!! ----> من دوبی زندگی میکنم اینجا اول موبایل را شارژ میکنی بعد هر چی استفاده کنی ازش کم میشه...یعنی مثلآ من یک کارت را به مبلغ 40 درهم میخرم و توسط شماره ای که روی این کارت نوشته شده سیم کارتم را 40 درهم شارژ میکنم...حالا من میتونم چک کنم که چقدر پول تو موبایلم مونده...
خوب من چک کردم 5.44 درهم داشتم ... بعد شروع کردم با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیغام فرستادم...
و بعد دوباره موبایلم را چک کردم و همون مقدار پول داشتم پس مطمئن باشید که کاملآ مجانی است...
نکته: برای موبایل من هیچ قبضی نمیاد که بگید حالا صبر کن سره ماه معلوم میشه...
برام بفرستbehzaddj222@gmail.com