کدام شرکتخها در تهران ای دی اس ال مجانی میدند.
گرچه شنیدم که از دیال آپ بهتر نیست ولی یک ضربالمثل هست که میگه مفت باشه کوفت باشه.
اگر کسی تجربه کرده نظرشو بگه و اگر از این شرکتها میشناسید اسم و تلفن شرکت را لزف کنید.
با تشکر: مصطفی عشقی
Printable View
کدام شرکتخها در تهران ای دی اس ال مجانی میدند.
گرچه شنیدم که از دیال آپ بهتر نیست ولی یک ضربالمثل هست که میگه مفت باشه کوفت باشه.
اگر کسی تجربه کرده نظرشو بگه و اگر از این شرکتها میشناسید اسم و تلفن شرکت را لزف کنید.
با تشکر: مصطفی عشقی
مجانی؟؟ فکر نکنم؟؟
شركت پارس ان لاين تا عيد فطر بصورت ازمايشي اي دي اس ال ميدهد . داتك تو نمايشگاه پارسال تا مدتي مجاني خط ميداد
تا جایی که من شنیدم بعضی از شرکت ها میگن برامون یک مشتری بیار یک ماه مجانی حالشو ببر
سلام
من از اسیاتک یک ماه مجانی گرفتم. البته تو نمایشگاه فرم پرکرده بودم. نمیدونم همین جوری هم میده یا نه.
AsiaTech
فقط با یک تلفن کوچولو! (من خودم اینجوری ثبت نام کردم)
سرعت 128kbps عالی مجانی!
AsiaTech.ir
قيمت 256 پارس انلاين چنده؟
40 هزار تومن در ماه .نقل قول:
نوشته شده توسط Behzad.master
ليست تمامي قيمت هاي پارس انلاين :
واقعا رايگان؟نقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
تا چه مدت ؟؟
راضي هستي؟ :ohno:
یا هستنقل قول:
نوشته شده توسط venlo
یا نیست
حد وسط نداره
یا داری 2 کیلو سند داری یا یوهو تا 35 هم میره
سلام venlo عزیز.
بله، من کاملا راضیم.
مدتش هم که انشاء ا... تموم نشه ولی فعلا مجانیه.
(اگه چشم نزنم!!!...)
مرسينقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
سرعتش كم و زياد نميشه؟
ممنون آقا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
یه ضرب المثل را یادت باشه.
مفت باشه کوفت باشه :laughing:
آره، ولی هر مفتی که کوفت نیست! :tongue: ;) :happy: :cool: :) :rolleye: :biggrin: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
والا منم از آسيا تك مجاني گرفتم از كوفت هم برام بدتر هست. سرعتش هنوزم از دايال آپ كمتره. ( 100 بار زنگ زدم شكايت كردم)
دوستمم كه هم محل ما هست همين مشكل رو داره ولي نمي دونم FEiZ هم كه تقريبا هم محل هستيم چطور براش انقدر خوب در اومده.
بالاخره مجانيه ديگه نمي ياد كه بهترين سرويس دهي رو براي كاربراش بذاره....!!!نقل قول:
از كوفت هم برام بدتر هست
مجاني بودنش درست ولي فقط افرادي كه از مركز تلفن نهري هستن اين مشكل رو دارند و بقيه دارن كيف ميكنن.نقل قول:
نوشته شده توسط venlo
آره من نهری هستم یکم بده ولی کلا خوبه.
سه ماه دارم مجانی استفاده میکنم
یکبار زنگ زدم گفتم چه وضعشه قطعی داره میخام پس بدم.
یارو گفت مجانی استفاده کن وقتی سرویس کاملا پایدار شد همینقد که استفاده کردی (تا الان 3 ماه) دوباره بت مجانی میدیم. :blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
خب كوفت نباشه كه بيشتر ميارزه :laughing:
به هر حال ممکنه که با منطقه ی ما سازگاری داشته باشه و یه حال اساسی بده. خدا شانس بده.
این مركز تلفن نهري اصلا کلا اینقدر کاربر داره تو داتک هم اینگار بعضی ها مشکل دارن
فکر می کنم اصلا دیگه داتک جا نداره اونجا و یوزر نمی ده( یادم نیست دقیق)
اما کلا مركز تلفن نهري خیلی معروف شده تو مشکلات
سلام...مي خواستم از كسايي كه از آسياتك رايگان استفاده مي كنن هنوز هم رايگانه كه من اقدام كنم بگيرم...؟!
يعني هيچ وقت پولش رو نمي گيره؟
يهو بعد از يك سال نياد بگه 200 تومن بده مثلا....هان؟چه جوريه؟
متشكر ... منتظر جوابتونم
چرا كسي جواب منو نمي ده ؟ چون كه تازه واردم..؟! لطفا راهنمايي كنيد
درسته عضو جديدم ولي يه كم تحويل بگيرين
نقل قول:
نوشته شده توسط daydunnomi
اصلا توی این فوروم ما بین بچه ها هیچ تفاوتی نمیگذاریم وابدا بحث تحویل کاربر تازهکار و از این حرفها نیست.
مشکل اینه که یا کسی جواب سوالتون را نمیدونه و یا اینکه کلا کسی به موضوع تاپیک اهمیتی نمیده و وارد این تاپیک نمیشه.
دوستان سلام خوبید؟ منم خوبم...
بهترین خدمات Adsl تو کرج رو چه شرکتی داره (سرعت -پشتیبانی/قیمت ) چیه؟تلفن نمایندگی؟
ممنون از جوابتون...
آقا چي شد چرا جواب اين بنده خدا رو نميديد بالاخره آسياتك مجاني ميده يا نه ؟حداقل تلفن شركتش رو اينجا بذاريد
بابا خوش به حالتون كه تهرانيد غم كه ندارين دارين بين مفت يا كوفت بودنش بحث ميكنين .
والا من بندرعباسم بعد كلي دوندگي به شركت پيدا كرديم كه 256k رو میده 190 هزرا تومان . بقیه هم که ارزونترن محدودیت حجمی دارن . به درد دانلود نمیخورن باید باهاش چت کرد .
دعا کنین ما هم صاحب adsl مفت هم نه قیمت معقول بشیم .
شرمنده بحث رو منحرف کردم .
بابا خوش به حالتون كه تهرانيد غم كه ندارين دارين بين مفت يا كوفت بودنش بحث ميكنين .
والا من بندرعباسم بعد كلي دوندگي به شركت پيدا كرديم كه 256k رو میده 190 هزرا تومان . بقیه هم که ارزونترن محدودیت حجمی دارن . به درد دانلود نمیخورن باید باهاش چت کرد .
دعا کنین ما هم صاحب adsl مفت هم نه قیمت معقول بشیم .
شرمنده بحث رو منحرف کردم .
زنگ بزن بپرس مجاني ميده يا نه آسياتك
88523545
88523522
مجاني كه فكر نكنم
اون سري هم كه دا براي تبليغات و جايزه بود
ولي از من به شما نصيحت
شاتل رو از دست ندهيد
عاليه
ببخشید مشیه واضح تر بگی؟نقل قول:
یعنی یه ماه مجانیه ؟:18::18:
چطوری؟.راضی هستی؟
ممنون
نزدی نزدی نزدی نزدی ، یه پست زدی ، اون هم چه پستی ....
آسیاتک جوونیاش رایگان می داد ، نه حالا دیگه .
*** نمی دونم ، با این که اون تیکه هست برای تایپک های زیر خاکی ، پس چزا این جوری می شه ؟
یه جاهایی آدم کم میاره دیگه خدایی !!!
تاپیک تا این حد قدیمی ندیده بودم بیارند بالا که اونهم آوردند ....
(آخوند جان نام کاربری طرف یه مشابهت ها و شایعاتی در ذهن میاره ها :دی )
یه تاپیک خفن قدیمی بالا اومده ولی بدک نیست ادامش داد!
الان تقریبا دیگه مرد اون زمان که کسی ADSL رایگان می داد ولی چیزی که وجود داره اینه که بعضی ISP ها دانلود شبانه رایگان دارن. بدک هم نیست سرویسشون.
اي بابا !نقل قول:
ما كه داريم هر ماه پياده ميشيم وضعمون اينه واي به حال مجانياش.