با سلام
يكي از امكانات نوكيا اينه كه يه صدا (مثل يه آهنگ ) رو مي شه براي پشت خطي پخش كرد . مي خوام ببينم چنين امكاني رو سوني كا750 داره يا نه اگه چطور مي شه اضافه كرد
Printable View
با سلام
يكي از امكانات نوكيا اينه كه يه صدا (مثل يه آهنگ ) رو مي شه براي پشت خطي پخش كرد . مي خوام ببينم چنين امكاني رو سوني كا750 داره يا نه اگه چطور مي شه اضافه كرد
مثل اينكه هيچكي خبر نداره
مگه براي سوني هم چنين امكاني هست؟
نه.سونی فقط میتونه مکالمه رو ضبط کنه.
خيلي ممنون
چجوري؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه.سونی فقط میتونه مکالمه رو ضبط کنه.
اينجوري
. :tongue:
نه عزيزم اين امكان روي گوشيهاي سوني نيستش دنبالش نگرد :)نقل قول:
نوشته شده توسط 1795
از اون حرفاس ها :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط hamed1297
خوب بگو چطوري ؟! :blink: :blink:
خوب اگه بلدي بيا بگو و اگر بلد نيستس يه حرفي نزن الكي
ببینین.وقتی که به شما زنگ میزنن.دکمه جوی استیک رو به داخل فشار بدین.درست مثل موقعی که میخواین برین توی منو.حالا یه منو جلوی شماست که از امکانات توی اون 1) ضبط مکالمه 2)قطع میکروفون 3) فعال کردن اسپیکر......
یادتون باشه وقتی مکالمه رو شروع کردن اونوقت اینکار رو بکنید.
میبینم که خبر نداشتین و کف کردین.حال کنید.
با عرض شرمندگي
آخه مشنگ اين چه ربطي به سوال من داشت برو اول صفحه و سوال منو دوباره بخون
با عرض پوزش فراوان
مشنگ جان شما هم صفحه ي قبل رو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با عرض شرمندگي
آخه مشنگ اين چه ربطي به سوال من داشت برو اول صفحه و سوال منو دوباره بخون
با عرض پوزش فراوان
دوست من پستت رو يه ويرايش بكننقل قول:
نوشته شده توسط 1795
احترام به نفر با تجربه و قديمي بد نيست ;)
البته در هنگام ضبط مکالمه یه صدای بیپ هر چند ثانیه یک بار برای طرف مقابل پخش میشه که اون رو از ضبط مکالمه آگاه می کنه.
میدونید که ضبط مکالمه طبق قوانین خیلی کشورها شرایط خاصی داره.
با سلام
اينم بخاطر گل روي شما . دوست عزيز من معذرت مي خوام كه گفتم مشنگ
با تشكر
حالا منظورت کی بود؟
بحث داره جدي ميشه!!!
اگه گوشي رو سايلنت كني اين بيپ هم نميكنهنقل قول:
البته در هنگام ضبط مکالمه یه صدای بیپ هر چند ثانیه یک بار برای طرف مقابل پخش میشه که اون رو از ضبط مکالمه آگاه می کنه.
میدونید که ضبط مکالمه طبق قوانین خیلی کشورها شرایط خاصی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خیلی راحت موقع مکالمه مور رو بزنید و از فایل منیجر آهنگ رو پخش کنید نه از واکمن حال کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این کار رو کردی؟وقتی دکمه منو رو در حین مکالمه میزنی وارد منو نمیشه و همون منوی خاص چند گزینه ای میاد که توش فایل منیجر نیست.