من می خوام به یکی بگم از دبی برام یه گوشی بخره حالا می خواستم بدونم گوشی های اونجا تو ایران کار می کنن ( رجیستر شدن ) ؟ اگر هم رجیستر نیستن تو ایران آیا می شه اونو تو ایران رجیستر کرد ؟؟
Printable View
من می خوام به یکی بگم از دبی برام یه گوشی بخره حالا می خواستم بدونم گوشی های اونجا تو ایران کار می کنن ( رجیستر شدن ) ؟ اگر هم رجیستر نیستن تو ایران آیا می شه اونو تو ایران رجیستر کرد ؟؟
دوست عزيز اگر هم رجيستر شه گارانتيش تعطيله ها !!!
به اين كه توجه داري ...
نه كار نمي كند بايد ريجستر كني
آره می دونم که گارانتی نمی شه فقط می خوام بدونم آیا رجیستر می شه و اگر می شه مخابرات این کارو می کنه یا جایی دیگه ؟ خرجش چقدره ؟ این کار اصلآ ارزش داره؟
[quote]اقا منم همین مشکلو دارم.یکی سریعتر جواب بده ممنون میشم.
الان فرض رو بر این بذاریم که ما یک گوشی رو از دبی خریدیم و الان توی ایران از بسته بندی خارجش میکنیم.حالا باید چیکارش کنیم؟واسه رجیستر کجا ببریمش؟
کسی نمیدونه؟ منم مهمه برام
دوستان مثل اینکه گوشی ها رو باید ببرید مخابرات و براتون پین کد رو عوض کنند تا بتونید از گوشی استفاده کنید و هزینه ای هم نداره
بايد بريد مخابرات (امور مشتركين توپخونه ) براي هر سيم كارت سالي يه گوشي رو رجيستر مي كنن.راستي شناسنامه هم يادتون نره.
ممنون از راهنمایی دوستان
شهرستان ها چي؟
سلام
به منظور رجيستر نمودن گوشي را برداشته به پاساژ علاالدين ميرويد ! طبقه پنجم اين پاساژ همه اهل خلاف ميباشند از جمله ...
خلاصه ... درخواستتون رو ميگينو گوشي رجيستر ميشه ! با يه پولي كه بستگي به مدل گوشيت داره
من خودم هم نديده بودم ! اما اين كارو كردم و ديدم ! مخابرات خره كيه بابا ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این همه بحث سر رجیستر قانونیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Rascal