با توجه به موقعيت كشور ايران و
سخت افزار كنسول ها و
و بازي هاي كه براي آنها مي آيد و
گرافيك بازي ها و جذابيت و... . و
به صرفه بودن قيمت .كدام كنسول بهتر است؟ :rolleye:
Printable View
با توجه به موقعيت كشور ايران و
سخت افزار كنسول ها و
و بازي هاي كه براي آنها مي آيد و
گرافيك بازي ها و جذابيت و... . و
به صرفه بودن قيمت .كدام كنسول بهتر است؟ :rolleye:
ابتدا عوضيت شما رو تبريك ميگم بعد پس wii چی شد
در ضمن یه تاپیک با نظر سنجی هم وجود داره که میتونید اونجا ادمه بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nintendo wii با 260 دلار قيمت مناسبترين كنسوله
به نظر من هم nintendo wii خيلي مناسبه.
خيلي ممنون از نظر هاتون ولي منظور من بين همون دو كنسول است و با توجه به آن شرايط.
ممنون
سلام
بین 360 و Ps3 به نظر من Ps3 بهتره ...
چون از همه نظر مثل تعداد بازی ها و گرافیک و بازی هایی که فقط قراره برای این کنسول بیاد بهتره ...
مثلا متال گیر 4 قراره فقط برای این کنسول بیاد...
تنها مزیت 360 هم اینکه قیمتش یه کم کمتره ...
از اين بازيهايي مه 100 سال قدمت دارن خسته نشديد .
xbox360 يعني تنوع .
تو ایران x360 بهتره چون هم قیمتش پایین تره ، بازیاش کپی خور شده ، گرافیکشم خداییش تفاوت چندانی با PS3 نداره
قيمتش چنده ايكس باكس 360نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
به نظر من Ps3 درسته که 1020 دلار قیمت داره ولی اگه یک نگاهی به بازی هایی برای Ps3 اومده بندازید به Ps3 ایمان می آورید !
طرفداران XBOX360 یادشون نره که همین کنسول مشکلاتی داشت و هنوز هم داره .
برای مثال وقتی که داری بازی میکنی خود به خود و بدون هیچ دلیلی خاموش میشه !! :blink:
تازه یکی دیگر هم از مشکلات دیگش هم اینه که در بعضی از بازیهاش Save نمیشه !! :tongue:
ولی خدارو شکر PS3 ما هیچ مشکلی نداره . :happy:
منم با PS3 موافقم .نقل قول:
نوشته شده توسط sgh5000
ps3 4 rooze pish dar jepan be gheymate 1000 $ varede bazar shod dollar amrika gerafikesh hanoz film nist vali tamimiye demoha film shode va dar bazi mesle demoye ps2 ke kajo kole nist hast yani mesle baziye ps2 nist ke bazi jaha yaroo masalan dastesh mostatil ast ba chand ta khat
با با فارسي بنويسيد ببينيم چي ميگيد
من با هر دوشون موافقم بعضي چيز ها داره اين نداره و برعكس
ali_persian جان راست ميگه منم چند روز پيش شبكه سه اخبار شبانگاهي ديدم كه playstation3 را داشتند ميفروختن و در عرض چند ساعت كه از فروش ان ميگذشت چند هزار دستگاه فروخته شد خوش بحال شركت سوني .
حالا كي به ايران برسه خدا ميدونه .
Xbox 360 من باهاش موافقم...
تنها و فقط پلی استیشن 3
من که ایکس باکس 360 دارم و یک بار هم نشده که وسط بازی خاموش کنه و یا مشکلی از بابت هنگو این مسایل دتشته باشه تازه من ساعتها باهاش بازی کردم اگه کسی میخواد ps3 بخره بدونه که یقینا بیشتر از 360 داغ میکنه اینو مطمعن هستم من تا حالا با 360 مشکل نداشتم خداییش وقتی باهاش بازی میکنم حال میکنم نمیخوام بگم از ps3 بهتره ولی روی کاغذ پردازنده گرافیکی ps3 بهتره ولی باید دید که در عمل و در آینده کدام بهترند این را باید دید ولی همکنون خرید ps3 به صرفه نیست اگر ps3 یا ایکس باکس دارید الکی ازش تعریف نکنید من ایکس باکس 360 دارم اصلا هم وسط بازی تا حالا خاموش نکرده و هیچ مشکلی براش پیش نیومده پرمیوم هم هست و uc نمیدونم که چرا؟؟؟؟
سلام
Ps3 مثل يه كامپيوتر عمل مي كنه
واقعا منوهاي جالبي داره ، خيلي سريع باهاش جور مي شي
لينكوس با تمام برنامه هاي لينوكسم كه روش نصب ميشه
اما Xbox360 رو نميدونم يعني نديدم از نزديك
X360 را چند خريدي؟نقل قول:
بازيهاش رو چند مي خري و راحت گير مياد؟
تو يک کلمه فقط xbox360.....من چند وقته پيش خريدم 490 تومان....البته j رو...بازيهاشمنقل قول:
به راحتی گير میآد....هر بازی ساخت مالزی 10 تومان...و کپی شده ایران 7 تومان
قبلا نظم رو گفتم پس لازم به تکرار نیست. با نظر این دوستمون هم موافقم.نقل قول:
قیمتش تقریبا بین 400 تا 500 تومانه وخیلی قیمت مناسبی داره(اینکه حدودی میگم مال اینکه هر جا یه قیمت میگه) ولی قیمتش الان حدود 430 هزار تومانه.
آنچه گذشت :
نقل قول:نقل قول:اون اوایل از این حرفا زیاد می زدن.ولی الان از هر کسی کهXbox360 داره بپرسی هیچ شکایتی نداره.تازه خود PS3 هم در نمایشگاه E3 بر اثر گرم شدن زیادی خاموش شد! .بعدم مگه شما حواستون نیست این کنسول ماله شرکتی بی نام و نشون که نیست،ساخت مایکرو سافت غول نرم افزار و کامپیو تر دنیاست. یعنی اون نمی دونه چیکار میکنه !!نقل قول:
تازه به اون دوستمون هم باید بگم که بازیهای Xbox360 خیلی بیشتر از این حرفهاست:
پروجکت گاتم ریسینگ PGR ، هالو HALO ، دید ار الایو Dead or Alive ، شادو ران SDR ، فیفای نسل بعد FIFA07 ، پرو ساکر نسل بعد(انحصاری تا یک سال) PES6 ، جنگ های هالو Halo wars ، و خیلی های دیگه که تازه این اولش هست. قراره بازیسازهای ژاپنی از این به بعد بیشتر برای این کنسول بازی بسازن .
راستی میدونید که فروش Xbox360 در ماه قبل یعنی نوامبر بیشتر از کنسول های نسل بعدی دیگه بوده.بر این اساس فروششون در ماه نوامبر به ترتیب :
1-کنسول مایکروسافت:::XBOX360:::پانصد و یازده هزار دستگاه(511000)
2-کنسول نینتندو :::Wii :::چهارصدو هفتادو شش هزار دستگاه(476000)
3کنسول سونی :::PlayStatio 3:::صدو نودو پنج هزار دستگاه(195000)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و حالا هم چند تا عکس از بعضی بازیهای 360 . البته 360 مال بابام نیست، ولی هر کی عجله داره تا زودتر بازیهای نسل بعد رو تجربه کنه(مثل خودم) بهتره 360 بگیره اونایی هم که صبرشون زیاده وایسن تا سال دیگه شاید قیمت PS3 پایین اومد.
راستی میدونید که X360 بر پایه Direct X9 هست. تعجب نکنید PS3 هم همینطوره و از API (قبلا تو تاپیکم راجع بهش گفتم) در حد DX9 استفاده میکنه .
بعدا بیشتر میذارم.
ولی من فکر کنم با امدن directx 10 ..يه مد چيپی چيزی برای xbox360 بزنه مايکروسافت
که از drectx10 هم بتونه استفاده کنه...و مطمئناً همينطور خواهد بود...مايکروسافت
از sony بعيد میدونم عقب بمونه..تا الانم نه تنها عقب نبوده بلکه جلو هم بوده
من اگه پولم جور بشه هر دو تاشو می خرم
فرقی نمی کنه هر کی می خواد بفهمه کدومش بهتره باید هر دو تاشو داشته باشه تا تفاوتش احساس کنه
خود طراحان Direct X10 گفتن. کریس دوناهی رییس بخش توسعه بازیهای ویندوز و دیویدبلایدی .نقل قول:
پس چی فکر کردین. خیلی این کنسول ها رو بزرگ کردن .مثلا میگن PS3 چند cpu داره. کی همچین حرفی زده. درسته که پردازنده قوی داره که ساخت IBM و کلی خرج سر دست sony گذاشته ولی pc های معمولی مخصوص بازی ،دو سال دیگه قدرتشون اندازه این کنسول ها میشه.
مثلا قدرت گرافیکی PS3 یکم بیشتر از 7900 جی فورس .
این طور که من فهمیدم همه دارن از 360 تعریف میکنند تا چند وقت پیش که همه طرفدار ps3 بودند و به 360 نا سزا می گفتند پی چی شده . در ضمن بعضی از بازی ها هستند که فقط مختص یک کنسول اند. با اون ها چه کنیم مثلا Devil May Cry 4 .
چرا این تاپیک را تعطیل کردید بابا من بلا تکلیف موندم برم 360 بخرم یا صبر کنم تا یه روزی Ps3 بخرم. لطفا کمکم کنید.
پيشنهاد اول من به شما اين هست که اگه قصد خريد ps3 يا xbox360 هستيدنقل قول:
اول به فکره خريدن يه hdtv باشيد بعد به فکره خريدن يکی از 2 تا....
مگه روی تلویزیون و LCD های معمولی جواب نمیده. به هر حال از شما راهنمایی در مورد کنسول خواستم نه HD TV اگه لطف کنید و بگویید ممنون می شوم . در ضمن نکته ی + اینجاست که هر دوشون تو یک چیز مشترک اند اون هم خرج زیاد کردن و HD خریدن است.نقل قول:
چرا رو tv های معمولی هم جواب میده...ولی اون کيفيتی که الان داری پيشه خودتنقل قول:
فکر میکنيو نداره...و ممکنه بعداً پشيمون شی
ولی اگه ميخوای بيين 360 و ps3 در حال حاضر يکيو انتخاب کنی درش هيچ شکی نيست که
360 حرف اول رو میزنه..از همه لهاظ..حتی گرافيک......البته تا اين لحظه
ممکنه تا 1 ساله ديگه قضيه فرق کنه و ps3 پيشی بگيره..که احتمالش هم زياده
در ايران و همه جا فقط x360
ps3 بدجور به زمين خورد فکر کنم اين شرکت ورشکست شه
بايد منتظر باشيم تا ببينيم که wii مي تونه x360 را مثل ps3 شکست بده يا نه من که بعيد مي دونم
چته چته تند نرو وایسا با هم بریم. چی چیو ورشکسته بشه مگه sony فقط پلی استیشن میسازه !نقل قول:
شرکت هاي پلي استيشن سازش را مي گم
خوب من توان خرید HD TV را ندارم . یعنی روی تلویزیون های معمولی واقعا افتضا است ؟ یه کوچولو هم به من کار نمیده حتی در حد گرافیک ps2 . یعنی من کلا باید قید 360 را بزنم و حتی سراغش هم نروم.:sad: :ohno: :angry:
نه جانم شما روی تلویزیون های معمولی هم میتونی با کیفیت بالا بازی بکنی بازیهایی که کیفیت HD(High Definition) دارن رو هم همینطور ،فقط با کیفیت HD دیدن نیاز به تلویزیون یا نمایشگری داری که از این کیفیت یعنی 1080P پشتیبانی بکنه والسلام.نقل قول:
درسته ولي با تلوزيون Hd خداست
وابيلا
خوب در شرایط حاضر تو ایران در تاریخ 1 بهمن 85 خریدن 360 توصیه می شه به چند دلیل یکی اینکه ارزون تره دوم اینکه کپی خور شده دستگاه سوم اینکه خیلی زور داره یه دوی وی دی کپی بخری ده تومن ولی خیلی بهتره که بخوای یه بازی بخری هفتاد تومن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پلی استیشن سه هم عالم خودشو داره به خاطر بازی های توپش البته خریدش الان توصیه نمی شه به چند دلیل یکی اینکه خیلی گرونه دوم اینکه کپی خور نشده و معلوم نیست بشه !!
در کل من خرید جفتشو توصیه می کنم هیچ دلیلی نداره که یکیشو فقط بخریم !
نه عزيز اين حرف چيه..تو tv معمولی هم شما چند برابر ps2 گرافيک داريد....و هيچ مشکلی هم نداريدنقل قول:
ولی اگه زيادی اهل گرافيک هستی مثل من tv hd نيازه...
xbox360 آخرين رزوليشنی که ساپورت میکنه 1080i هست....نقل قول:
که از این کیفیت یعنی 1080P پشتیبانی بکنه
اون ps3 هست که 1080p ساپورت میکنه !!!
درحال حاضر به نظر من xbox بهتره از همه نظر اما بايد مثل من صبر كني تا قيمت PS3 بياد پايين بعد دست به كار شي چون به نظر من مايكروسافت قدرت زيادي داره اما sony يه چيز ديگست و بيشتر بازيها به نظر من براي ps3مياد
و قدرت بالايي هم داره قيمت بازيهاش هم پايين مياد چون هك شده