لطفا گوشی نوکیا یا سونی اریکسون تا سقف 500000 تومان معرفی کنین که کیفیت عکس و فیلمبرداری خیلی خوبی داشته باشه
لطفا گوشی نوکیا یا سونی اریکسون تا سقف 500000 تومان معرفی کنین که کیفیت عکس و فیلمبرداری خیلی خوبی داشته باشه
عزيزه دل برادر يه 50 تومن بزار روش يه ان 73 نوكيا بگير حالشو ببر :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه دبليو 900 سوني اريكسون بگير يا كا 800 سوني اريكسون
من نمي دنم اين دبليو 900 چي داره كه اينقدر گرونه به نظر من بزن تو كار ان 730 البته قيمتش 500 و خورده ايه
w900 بگير خيالتو راحت كن
بی شک بهترین دوربین در حال حاظر روی موبایل رو سونی اریکسون می زنه
فقط k800
فقططططططططططططططططططططططط ططططططططططططط.
ن73333333333333333333333333
k800 بگير 450-460 بقيه پولتم بذار تو جيبت
يه دونه كا 800 بگير بقيه پولت رو هم بده به هندسفري بلوتوث بيسيم بخر
هميشه گوشي رو بگير كه كمپانيش در اون مورد خوب كار كرده باشه:rambo:
مثلا الان دوربيناي سايبر شاب را همه تقريبا مي دونن كه بهترين دوربيناي جهانه:king:
حالا فكرش رو بكن يك گوشي دوربين سايبر شات روش سوار باشه :wac:
حالا با من تكرار كن : فقط ك800
خب حالا سه انتخاب داریم :
-دبليو 900 که 2 مگاپیکسلی
-كا 800 که کیفیت فیلم برداری پایینی داره
-می مونه ان 73
نظرتون راجع به ان 73 چیه؟
راستي پيشنهاد ديگه اي نداريد؟
من باشم k800 ميگيرم ولي اگه فيلم برداري هم مهمه n73 عاليه
پيشنهاد ديگه هم n93 هست با 800 تومان
بين كا 800 و دبليو 900نقل قول:
نوشته شده توسط sinasignal
كا 800 خوب هم جديدتره و هم دوربينش 3.2 مگا ولي هيچوقت صدا و كيفيت فيلمبرداري دبليو 900 رو بهت نميده
البته اينم بگم كه به نظر من دبليو 900 كه الآن دوروبر 500 هزاره با اين قيمت نمي ارزه ;)
دويت عزيز ديگه بايد قانع شده باشي كه كا800 با اين شرايط بهتره.
دوربین ان 73 بهتر از دوربین کا 800 هستش.
برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به photo sample ها یک نگاهی بیاندازید.
از هر لحاظ ان 73 عالی جواب می ده
صفحه بزرگتر،دوربین بهتر و از همه مهمتر کاربری بهتر....
عزيز دل برادر من كه همون اول بهت گفتم ان73 بگير ديگه چرا لقمه رو دور سر خودت ميچرخوني :biggrin:نقل قول:
حواست باشه اغفالت نكنن فقط ان73 بگيرررررررررررررررررررررر ررررررررررر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت یک دوربین با خیلی چیزا سنجیده میشه
یکیش عکس برداری در شب و کیفیت آن که واقعا ن73 در مقابل ک800 حرفی برای گفتن نداره
ثابت کننده عکس که میتونی برای مثال عکس پنکه درحال حرکت را با دوربین ک800 ببینی
کیفیتش در روز که ن73 احساس میشه عکس را قشنگتر نشان میده اما باید توجه کنی که عکسهای ک800 طبیعی تره و عکسای ن73 کمی کارتونی ماننده
ممنون از همه دوستان كه تا اينجا منو راهنمايي كردن
از نظر من شكل ان73 خيلي ساده ست قيمتش هم زياده
هنوز براي خريدش شك دارم
كاش w900 هم 3 مگاپیکسلی بود خیالم راحت می شد و می خریدمش
دبلیو 900 پول علکیه
یه ذره فکر کنید آدم 500 تومن بده یه گوشیه 2 مگاپیکسلی؟؟؟ خوب میره که کا 750 میخره 220 تومن !!!!
فقط ان 73 و دی 900
یادت رفت ک800 را بگی :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
من توي سايتي در مورد سايز فيلم ان73 نيگا مي کردم نوشته بود: ۲۸۸ * ۳۵۲ (CIF)
اين cif چیه
استاندارد فریم بر ثانیه است؟؟؟ اگه اره چقدره؟
كسي راجع به نوکیا ان ۸۰ نظري نداره؟
چطور ياست كه هيچ كس ازش اسمي نبرده؟
سينا جان اگه واقعا كيفيت عالي از عكس گرفتن رو ميخواي بيخيال گوشي باش با هر مگاپيكسلي بايد يه دوربين ديجيتال بگيري تا از عكسش لذت ببري
عزيز دل برادر من خودم اين گوشيو دارم واسه همين بهت ميگم ان73 بگير الكي نميگم كه ;) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس شك به خودت راه نده برو بگيرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كشتي منو با اين گوشي خريدنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز . يه استاندارد رزولوشن براي دوربين يا صفحه ال سي دي هست.نقل قول:
CIF = 352 * 288
VGA = 640 * 480
QVGA = 320 * 240
QCIF = 176 * 144
بالاتر از VGA رو ديگه با واحد مگاپيكسل نامگذاري ميكنن. مثلا 1.3 مگاپيكسل يا 2 مگاپيكسل ....
در ضمن n73 با فرمت mpeg4 يعني 288 × 352 و با 29.9 فريم در ثانيه فيلم برداري ميكنه .
مهدي جان دوربين ديجيتال دارم (cyber-shot 4.1mega pixel) ولي چون بزرگه و هرجا با ادم نيست و چون مي خوام گوشيمو عوض كنم چه بهتر كه دوربين قوي هم داشته باشه . حالا بد ميكنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
پس با اين حساب مي شه يه چيز تو مايه هاي vcd خودمون سايز PAL فريم NTSC (البته این mpeg4 اون mpeg1 )
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط m_etallic_a
البته Svga رو هم داریم. (600*800)
باشه بابا جوش نزن تقریبا همونو می خرمنقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
شما که ان 73 داری کلا فیلم برداریش چطوریه (آلبته می دونم که همه گفتن خوبه )
از نظر سايز و fps آره . اما mpeg4 فشرده تره . در نتيجه كيفيتش كمتره . اما براي گوشي موبايل عاليه .نقل قول:
در كل من هم N73 رو پيشنهاد ميكنم يه گوشي فوق العاده اي . من 200 تومان اگه اضافه داشتم ميخريدمش .
شوخي كردم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فيلمبرداريشم خيلي خوبه بهر حال اينم بايد در نظر داشته باشي كه نبايد اون انتظاري كه از يه هنديكم داري از گوشيتم داشته باشي ولي نسبت به فيلمبرداريه در رده يه موبايل خيلي توپه
هميشه اگه سوالي در مورد يه گوشي داري سعي كن از كسي بپرسي كه تجربه يه استفاده از اون گوشيو داشته باشه :happy:
بهرحال برادر ما وظيفه داشتيم شما را امر به معروف (( ان73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) و نهي ازمنكر (( دبليو900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) كنيم حال ديگر بقيه اش با خودت است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
داداش تو امر به منكر((N73)) و نهي از معروف((W900)) كردي.
استغفرالله.............................. . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط SeAn PaUl
فقط ان 73 چيز ديگه نگيرا !!!!