سلام دوستان
یه ویدیو پلیر میخواستم که کیفیت پخش ویدیو رو بشه کم کرد همزمان با پخش .
Printable View
سلام دوستان
یه ویدیو پلیر میخواستم که کیفیت پخش ویدیو رو بشه کم کرد همزمان با پخش .
چیزی که می خوای یکم عجیبه چون همه می خواهند کیفیت نمایش رو افزایش بدن نه کاهش.:eh:
مشکل پخش داری موقعی که fullscreen می خوای نگاه کنی؟ یا مورد چیز دیگری است؟:n13:
potplayer یا k-lite داری؟
وی ال سی رو اجرا کن و موقع پخش سایز ویدیو رو تغییر بده....
مشکلم اینه که من یک سری اموزش طراحی دانلود کردم با کییت بالا . ولی اغلبشون رو که پلی میکنم یکم از اولش رو نشون میده ونقل قول:
مابقیش فقط زمان ویدیو میگذره نه تصویر تکون میخوره نه صداش میاد گفتم شاید سیستمم چون خیلی قدیمیه بخاطر کیفیت ویدیو ها نمیتونه پخش کنه .
یه سریاشم کلا پخش نمیکنه و حتی فایل هارو عیب یابی کردم ایراد ندارن . اصلا شبیه خرابی فایل نیست
حتما امتحان میکنم .نقل قول:
potplayer یا k-lite داری؟
نه اینارو ندارم کدوم بهتره ؟ هر کدوم چیکار میکنه ؟
وقتی ویدئوها رو پلی میکنی تسک منیجر رو باز کن اگه پلیر پخش کننده، 100 درصد از سی پی یو رو اشغال کرده، مشکل از ضعیف بودن سیستمته. میتونی رو اندروید باکس، تلویزیون، گوشی و ... فیلم ها رو پخش کنی.نقل قول:
به صد درصد نمیرسه روی 1.8 یا نهایت رو 5نقل قول:
میخوام راهی پیدا کنم رو سیستمپخش کنم که بتونم از رو اموزش طراحی هم انجام بدم
امکانش هست فایلها قدیمی هستن بخاطر همون پخش نمیکنه ؟
من فایلهای اصلی زیپ شده رو هم اکسترکت میکنم باز همین مشکل و داره
یکی از فایل ها رو آپلود کن ببین کسی چنین مشکلی داره
ویرایش
یا خودت ویدیو ها رو با یک نرم افزاری تبدیل کن
این مشکل به نظر میاد به دلیل قدیمی بودن دیکودر سخت افزاری کارت گرافیک هست و کاری به جز تغییر دیکودر در پلیر به نرم افزار (software) نیستنقل قول:
از این پلیر استفاده کن بهترینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-
پیشنهاد خوبی بود . این کارو کردم و خواستم به فرمت دیگه و یا با همون فرمت با کیفیت کمتر تبدیل کنم اما نشد یعنی همون حدود چند ثانیه اول که نشون میده رو تبدیل میکنه . یعنی فایل ها خرابن ؟ یا به قول این دوستمون از سیستمم هست؟نقل قول:
اخه فایلهای اکسترکت شده اگه خراب شده باشن بعد گذشت چندین سال . فایل اصلی داخل فایل زیپ که باید سالم مونده باشه .
کاملا گیج شدم
تو این قطعی اینترنت بین المللی تنها دلخوشیم اینا بود که بتونم تمرین کنم :worried:
- - - Updated - - -
پیشنهاد خوبی بود . این کارو کردم و خواستم به فرمت دیگه و یا با همون فرمت با کیفیت کمتر تبدیل کنم اما نشد یعنی همون حدود چند ثانیه اول که نشون میده رو تبدیل میکنه . یعنی فایل ها خرابن ؟ یا به قول این دوستمون از سیستمم هست؟نقل قول:
اخه فایلهای اکسترکت شده اگه خراب شده باشن بعد گذشت چندین سال . فایل اصلی داخل فایل زیپ که باید سالم مونده باشه .
کاملا گیج شدم
تو این قطعی اینترنت بین المللی تنها دلخوشیم اینا بود که بتونم تمرین کنم :worried:
رزولوشن فایل ها چند هست و مشخصات سیستمتون چیه؟
اگر ویدئو ها 1080 هست، معمولا سیستم های قدیمی(بالای 15 سال) میتونن اجراش کنن، ولی اگر بیشتر هست ممکنه به مشکل بخورید.
با گوشی امتحان نکردید ببینید قابل پخش هست یا نه؟ معمولا گوشی باید بتونه اجرا کنه اگر مشکل از بالا بودن کیفیت ویدئو باشه، ولی خوب اینم بستگی به مشخصات گوشی داره، اما امتحانش ضرر نداره.
مورد دیگه ای که یکی از دوستان اشاره کردن هم میتونه مفید واقع بشه، یعنی تغییر دیکودر از گرافیک به پردازنده، که البته با همه پلیر ها قابل انجامه، ولی pot player گزینه اش رو دقیقا توی صفحه اصلی گذاشته و با یک کلیک قابل تغییره(گزینه کنار زمان ویدئو).
حجم فایلت وقتی زیپ هستش و ان زیپ می کنی چقدر هستش؟نقل قول:
وقتی چند ثاینه اول پخش میشه و دیگر تصویر تکان نمی خورد هنوز صدا داری یا نه؟
اگر خواستی potplayer ساده تر است.
من k-like رو باسه حرفه ای بودنش دوست دارم، کامل کنترل رو می داد دستم باسه دستکاری. ( بقولی سرم درد می کرد دستمال می بستم بهش:laughing:). پکیجش خیلی کاملتر است و به همان اندازه می تونه باسه تازه کارها گیج کننده تر باشه.
- - - Updated - - -
حجم فایلت وقتی زیپ هستش و ان زیپ می کنی چقدر هستش؟نقل قول:
وقتی چند ثاینه اول پخش میشه و دیگر تصویر تکان نمی خورد هنوز صدا داری یا نه؟
اگر خواستی potplayer ساده تر است.
من k-like رو باسه حرفه ای بودنش دوست دارم، کامل کنترل رو می داد دستم باسه دستکاری. ( بقولی سرم درد می کرد دستمال می بستم بهش:laughing:). پکیجش خیلی کاملتر است و به همان اندازه می تونه باسه تازه کارها گیج کننده تر باشه.
این مشکلو من داشتم و مشکل از هارد دیسکم بود. بدسکتور داشت. اگر سیستم قدیمیه یه تستی از هارد دیسک بگیرید. البته من یکی از درایوهام بدسکتور داشت و فیلمها هم توی همون درایو بود که این مشکلو داشتم. اگر شما فیلمها رو تازه دانلود کردید و این مشکلو دارید شاید ربطی به هارد دیسک نداشته باشهنقل قول:
400 MB سایز فایل زیپ هست و بعد اکسترکت میشه چیزی حدود 7 گیکنقل قول:
موقع پخش hd میزنه
نه گوشیم حافظه اش خیلی پر هست اکثرشونم برنامه
من فکر کردم اون دیکودر مربوط به سخت افزاره که گفتن امتحانش میکنم
- - - Updated - - -
400 MB سایز فایل زیپ هست و بعد اکسترکت میشه چیزی حدود 7 گیکنقل قول:
موقع پخش hd میزنه
نه گوشیم حافظه اش خیلی پر هست اکثرشونم برنامه
من فکر کردم اون دیکودر مربوط به سخت افزاره که گفتن امتحانش میکنم
نقل قول:
400 MB سایز فایل زیپ هست و بعد اکسترکت میشه چیزی حدود 7 گیک
سیستمم رو با یه بودجه مشخصی چندسال پیش به یکی گفتم دست دوم برام جمع کرد و فکر میکنم از سیستمایی که برای ماا ین استفاده میشده جم کرده . خیلی جون نداره و مشکل دیگه اش موقعی بود که وقتی یه فایل ان اف تی رو میخواستم اپلود کنم . دقیقا موقع اپلود ان اف تی سیستم به کل خاموش میشد . موقع اپلود فایل های معمولی این اتفاق نمی افتاد . بخاطر همین شک به مشکلات و ضعف سیستمی دارم
حتما اون پلیری هم که گفتین امتحان میکنم
نه فایلها قدیمیه . مال حدود 10سال پیش .نقل قول:
بله امتحان میکنم اگر نتونستم با برنامه هایی که دوستان گفتن مشکل رو برطرف کنم باید برم سراغ سخت افزار سیستم
البتهامکان خرابی فایلها هم هست
امیدوارم حدسم غلط باشه::n29:نقل قول:
اگر اینطوری باشه احتمال زیاد فایل ها موقع زیپ شدن یک اتفاقی باسش افتاده. در صورتی ویدیو 7 گیگی 400 مگ می شه که بخش زیاد ویدیو همش 0 یا 1 زده باشه.
تا جایی که یادم میاد این جور فایل ها حداکثر 2-3 درصد فشرده می شه با تنظیمات پیش فرض نه اینقدر
+
تهویه سیستم و بخش پاور رو چک کن. شاید کلی خاک گرفته یا فنش از کار افتاده که خاموش میشه:n15:
منتظر اپدیت هستیم.نقل قول:
بخش عظیمی از ویدیو ها با vlc پلیر مشکلشون رفع شد و میشه دید و ازشون چیزی فهمیدنقل قول:
ولی موضوع فن رو اره خیلی خاک گرفته ولی خواستم باد بگیرم گفتن نکن این کارو میزنه میسوزونه برقی که بهش وارد میشه بلد نباشی
- - - Updated - - -
بخش عظیمی از ویدیو ها با vlc پلیر مشکلشون رفع شد و میشه دید و ازشون چیزی فهمیدنقل قول:
ولی موضوع فن رو اره خیلی خاک گرفته ولی خواستم باد بگیرم گفتن نکن این کارو میزنه میسوزونه برقی که بهش وارد میشه بلد نباشی