سلام
اين هم تاپيک vb.net که مورد علاقه دوست خوبم ooje-asman هست :)
لطفا تمام مسايل و کدهاي درخواستي اين زبان را اينجا مطرح کنيد :)
Printable View
سلام
اين هم تاپيک vb.net که مورد علاقه دوست خوبم ooje-asman هست :)
لطفا تمام مسايل و کدهاي درخواستي اين زبان را اينجا مطرح کنيد :)
VB.NET و VB.6.0 آموزشي فارسي توابع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کارلوس جان لينک صفحه اش اينه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با تشکر رامبد جان مثله اين که اشتباه شده بود
با سلام و عرض ارادت خدمت اقا رامبد و تشکر از زحماتشان
رامبد جان باشه من تمام سئوالات رو اینجا میارم ولی فکر کنم خیلی درهم می شه نمی دونم چرا بعضی ها از روش قبلی خوششون نمیادش به نظر من این جور انجمن ها چون بیشتر مبتدی ها میان و اونام بیشتر از همین برنامه های سطح پایین استفاده می کنن بهتره بیشتر به این برنامه ها مجال داده شود تا برنامه های دیگر بهرحال مرسی و ممنون
برای setup برنامه از اول چیکا بایس کرد چون من از add project می رم و تمام مراحل رو می رم ولی در اخر سر چیزی نمیادش مثه اینکه بایس امکان setup رو نصب کنم چه جوری می تونم نصبش کنم مرسی
از کلیدها چه جوری استفاده کنم مثلا با زدن enter یه کار انجام بشه مرسی
سلام
درباره setup بايد بگم که شما بايد پروژه setup را به پروژه فعلي خود اضافه کنيد.
در ضمن بايد قسمت setup را قبلا نصب کرده باشيد.
با سلام
همین نصب رو کجا بایس انجام بدم چون من اضافه می کنم ولی جواب نمی ده مثه اینکه نصب نشده
سلام
در هنگام نصب visual studio بايد امکان setup را اضافه کنيد.
پس از اين که اضافه کرديد مي توانيد پروژه setup به پروژه فعلي خود اضافه کنيد.
موفق باشيد :)
با سلام رامبد جان من نصبش كردم و در موقع نصب هم دنبالش كردم ولي نتونستم بيابمش حالا چطو مي تونم نصبش كنم
سلام
پس از نصب اين امکان يک پروژه جديد را از قسمت setup and deploment projects اضافه نماييد.
به عنوان مثال پروژه از نوع project setup.
پس از نام گذاري نام پروژه شما مي توانيد پروژه را کامپايل کنيد و فايلهاي مورد نياز خود را به پزوژه setup خود اضافه نماييد.
پس از کامپايل برنامه setup ساخته مي شود.
حالا شما يک برنامه نصب براي برنامه خود ساخته ايد.
موفق باشيد
با سلام رامبد جان من وقتي ميخام اين كار رو بكنم در آخر كار اين پيام مياد و برنامه بسته ميشه
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
بازم سلام رامبد جان برنامه اي كه بتونه در اين صفحه اين قسمت رو فارسي كنه كه در نتيجه آن اعداد و ... فارسي مي شود مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد سوال اولتون بايد بگم که visual studio را بايد دوباره نصب کنيد.
احتمالا مشکل از ويندوز مي باشد و ويندوز را بايد دوباره بريزيد.
در مورد سوال دوم هم ايجاد تغيير در تنظيمات سيستم منطقي نمي باشد.
شما مي توانيد از فونتي استفاده نماييد که اعداد را به صورت فارسي نشان مي دهد.
موفق باشيد
با سلام رامبد جان ميگم از ويژوال من نباشه كه مثلا نسخه بدش باشه يا يه همچين چيزي چون من يه بار ويژوال رو به طور كامل با همه تيكك هاش نصب كردم و ويندوز هم خودتون مي دونيد كه نصبش چقد درد سر داره و فونتي كه اعداد رو فارسي كنه شما سراغ دارين البته من دوست دارم از فونت Tahoma استفاده كنم ميشه فارسي اونو پيدا كرد اگه ميشه لطف كنين مرسي
سلام
در مورد صحت و سلامت سي دي هاي شما من اطلاعي ندارم.
درباره فونت هم بايد بگم که فونت tahoma فارسي تابحال نديده ام.
با سلام رامبد جان منظور من اين بود كه ممكنه اشكال از سي دي ها باشه يا من اشكال رو از جاي ديگه پي بگيرم
و فونت Tahoma رو مي شه اعدادش رو با فونت سازها تغيير داد و اعداد فارسي گذاشت مرسي
با سلام رامبد جان برا تبديل عدد يه راهي تو اين آدرس گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته در php و منم در vb امتحان كردم و جواب داد و دوتا مشكل 1- اين برنامه رو چه جوري برا كل اعداد برنامه تعميم بدم 2- وقتي از برنامه خارج مي شم و دوباره ميام عدد دوباره به انگليسي تبديل مي شه و بايس دوباره عدد فارسي بدم و البته در فايل exe مي مونه و فارسي نشون ميده مرسي
با سلام
رامبد جان من بالاخره فايل هاي صوتي رو در ديتابيس اكسس جاي دادم ولي نمي تونم پخششون كنم يعني نمي دونم چه جوري مسير ركورد را به WMP بدم كه پخش كنه ممنون مي شم كمكم كني مرسي
با سلام خدمت رامبد عزيز
بازم مزاحمت مي بخشي ما رو يه كم هم تحمل كني ممنون مي شم مي خاستم بدونم چطور مي شه اجزا تاريخ رو جداگانه در بياورم يعني سال و روز و ماه را به طور جداگانه به دست بيارم و همچين چطوري مي شه فرمت تاريخ سيستم را عوض كرد مرسي ممنون
با سلام رامبد جان من دو جزء تاريخ رو جداگانه بدست آوردم با توابع زير M = Month(Today) و Y = Year(Today) حال فقط مونده روز سيستم كه اگه بشه شما محبت كنين مرسي فكر كنم اين طوري فرمت تاريخ سيستم هر طور هم باشد به برنامه ما اشكال نخواهد زد
سلام
فرمت روز را مي توانيد با Day بگيريد.
در واقع تابع Day مي تواند مقدار روز را برگرداند.
رامبد جون اينو دادم قبول نكرد به Day اشكال مي گيره و من روز ماه رو ميخام كه چندم ماهه مرسي
سلام
يک مثال:
با مثال فوق مي توانيد اطلاعاتي نظير سال ماه روز ساعت دقيقه ثانيه و صدم ثانيه را بدست آوريد.کد:
Dim moment As New System.DateTime
Dim year As Integer = moment.Year
Dim month As Integer = moment.Month
Dim day As Integer = moment.Day
Dim hour As Integer = moment.Hour
Dim minute As Integer = moment.Minute
Dim second As Integer = moment.Second
Dim millisecond As Integer = moment.Millisecond
موفق باشيد
با سلام و مرسي ولي رامبد جان تابعي مثه Month(Today) وجود نداره كه خود سيستم تعريف كرده باشه تا نياز به تعريف اضافي نباشه فكر كنم حتما بايس باشه
سلام
دوست عزيز مثال بالا کامل مي باشد
جهت ديدن syntax دقيق به MSDN مراجعه نماييد.
MSDN خيلي کامل مي باشد.
موفق باشيد
با سلام رامبد جان برا فونت فارسي Tahoma اين آدرس يه نمونه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام رامبد جان من يه جورايي برنامه رو Install كردم و در ويندوز هاي ديگه نصبش كردم ولي وقتي ميخام برنامه اجرا بشه اين پيام رو ميده [img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
سلام
شما بايد ابتدا دات نت فريم ورک را در سيستم عامل مورد نظر نصب نماييد.
سپس برنامه خود را نصب و اجرا نماييد.
با سلام رامبد جان من دات نت فريم ورك رو نصب كردم ولي باز اين ارور رو ميده
سلام
بهتره برنامه خود را چک نماييد.
از کنترل exception ها استفاده نماييد تا به اشکال برنامه پي ببريد.
سلام رامبد جان من به یکی از مدیران گفتم که اینا رو ستیکی کنه حالا اگه نظری داری به من بگو باز بهش بگم مرسی
سلام
ممنون کارلوس جان به خاطر توجهتون
اين ديگه چيه ؟ميشه توضيح بدين مرسينقل قول:
نوشته شده توسط rambod
با سلام آقا رامبد من باز ویژوال را از اول نصب کردم ولی باز اشکال میده
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
با سلام به آقا امیر می شه یه سری از ویژوال خودتون برام بفرستین این سی دی های من مثه اینکه مشکل داره البته هزینه هم بخاین پیشاپیش پرداخت میشه مرسی
سلام
دوست گرامي شايد مشکل از سي دي ها نيست و با سيستم عامل شما مشکل داره.
به هر حال اين از اون ارورهايي هست که بايد يا ويندوز عوض کني يا ويژوال استوديو بريزي.
با سلام به به آقا امیر خوبین شما میگم این عکس برادرتونه یا ... بگذریم امیر جان من که گفتم هردوشو عوض کردم ولی باز ارور میده من میگم شاید از سی دی ها باشه
كي يك كتاب فارسي رايگان آموزش جامع ويژال بيسيك سراغ داره