با سلام
دوستان من تازه ویندوز عوض کردم درایور کارت گرافیک و خود مانیتور رو هم نصب کدم اما صفحه ویندوز خیلی بد هست از هر چهار طرف فاصله داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام
دوستان من تازه ویندوز عوض کردم درایور کارت گرافیک و خود مانیتور رو هم نصب کدم اما صفحه ویندوز خیلی بد هست از هر چهار طرف فاصله داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام روی دسکتاپ راست کلیک کنین پروپرتیس رو بزنین و دیسپلی ستینگ رو بزنین و ببینین در چ وضعیتی هست؟
سلام
گرافیک انبورد یا مستقل ؟ ممکنه سوییچ بین گرافیک سی پی یو و اینترنال با هم مچ نشدن !!! دکمه Auto مانیتور نداره ؟
ممنون عزیز. گرافیک مستقل نسل رادئون 4600 amd دارم . درایورش رو انلاین نصب کردم سری قبل مشکلی نداشتم اون زمان فکر کنم از روی درایور پک سولوشن نصب کردن بودم الان بابت حجم زیادش نتونستم این مجموعه رو بگیرم . هر چی هست از کارت گرافیک و درایور باید باشه. چون توی قسمت تنظیم رزولوشن 4 تا مقدار برای رزولوشن فقط دارم رزولوشن های بالاتر از 1280*1024 رو ندارم
ممنون. فقط چند رزولوشن دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از اینجا درایور استاندارد رو نصب کنین...
ممنون عزیز . اینو نصب کردم انگار برای cpu ای ام دی هستنقل قول:
یه فایل دیگه گرفتم از مایکروسافت. درایور رو نصب می کنه اما تغییری ایجاد نمیشه
ی بار با ddu گرافیک قبلی رو آنیستال کنین
حالا اینو نصب کنین
- - - Updated - - -
اگه میشه ی شات با hwinfo از مشخصات سیستم بدین...
دوست گرامی درست میگن ممکنه بین آنبرد و گرافیک اصلی سوییچ شده باشه...نقل قول:
کابل رو درست زدین ب گرافیک اصلی؟
ممنون عزیز.چطور باید بفهمم این وسط سوئچ شده بین دو تا کارت گرافیک؟نقل قول:
من رفتم حدود 25 گیگ این driver pack solution رو هم دانلود کردم اما با اون هم درست نشد. مثل قبل کارت گرافیک نصب میشه اما به رزولوشن کمه . توی منوی power گزینه sleeep وجود نداره. انگار کارت گرافیک ناقص نصب میشه
سلام تسک منیجر رو بزنین رو تب پرفورمنس برین دو تا گرافیک میبینین
GPU 0
GPU 1
اگه اولی در حال پردازش باشه یعنی گرافیک آنبرد داره کار میکنه اگه دومی در حال پردازش باشه یعنی گرافیک اصلی داره کار میکنه و ب درستی نصب نشده...