آنلاک همه ی مودم های TDD شرکت ایرانسل بصورت ریموت (راه دور) 1403-2024
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنلاک مودم های ثابت ایرانسل cat 4 : TK2510 | TK2510plus | B5142 | GP2101-plus | GP2101| TDi40-A1 | Z6000|Zw101 به صورت ریموت و نرم افزاری انجام میشه !!!!!!
لینک ارتباط با من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک توضیح بدم همه ی مودم های فقط TDD باند 42 رو دریافت میکنند حتی بعد از آنلاک هم مثلا همراه اول یا رایتل رو دریافت نمیکنند چون این دو اپراتور هنوز روی باند 42 ارائه خدمات نکردند !!!!!!!!!!!!!!!
آنلاک مودم Huawei B-5141 ایرانسل
سلام من یه مودم TDLTE هواوی B-5142 آنلاک ایرانسل دارم، تا قبل جنگ کجدار مریز باهام راه میومد بجز چراغ سیگنال، یه چراغ آنتن هم روشن میشد. بعد این جنگ ۱۲ روزه با هزار بدبختی اگه مودم رو از پنجره بیرون نگه دارم ممکنه یه چراغ آنتن بده، پینگ بالای ۳۵۰۰ میلی ثانیه و اصلا نبودش بهتر از بودنشه!
با پشتیبان ایرانسل هم تماس میگیرم مدعیه دکل ها سالمن و مشکلی نیست. مودم رو منطقه دیگه تست کردم طبق روال کار کرد! یعنی مودم سالمه. آیا امکان آنلاک کردن این مودم هست تا بشه از سیم کارت مبین نت یا آسیاتک استفاده کرد؟ ایرانسل هرگز به من سرویس مطلوبی ارایه نداد، الان هم بسته هاشو گرونکرده وای سیگنالی نمیده.
من این پیام رو به تلگرام جناب صابر هم فرستادم امیدوارم بشه کاری کرد تو این وضع گرونی مجبور به خرید مودم نشم.
- - - Updated - - -
سلام من یه مودم TDLTE هواوی B-5142 آنلاک ایرانسل دارم، تا قبل جنگ کجدار مریز باهام راه میومد بجز چراغ سیگنال، یه چراغ آنتن هم روشن میشد. بعد این جنگ ۱۲ روزه با هزار بدبختی اگه مودم رو از پنجره بیرون نگه دارم ممکنه یه چراغ آنتن بده، پینگ بالای ۳۵۰۰ میلی ثانیه و اصلا نبودش بهتر از بودنشه!
با پشتیبان ایرانسل هم تماس میگیرم مدعیه دکل ها سالمن و مشکلی نیست. مودم رو منطقه دیگه تست کردم طبق روال کار کرد! یعنی مودم سالمه. آیا امکان آنلاک کردن این مودم هست تا بشه از سیم کارت مبین نت یا آسیاتک استفاده کرد؟ ایرانسل هرگز به من سرویس مطلوبی ارایه نداد، الان هم بسته هاشو گرونکرده ولی سیگنالی نمیده.
من این پیام رو به تلگرام جناب صابر هم فرستادم امیدوارم بشه کاری کرد تو این وضع گرونی مجبور به خرید مودم نشم.