ارتباط با این افراد میتونه بسیار خطرناک و حتی نابود کننده باشه .
نقل قول:
سلام عزیزان وقتتون بخیر.
بنده یه چند وقتیه که ذهنم در گیر اینه که با فامیل رفت و آمد کنم یا نه؟ از اونجایی که این جرقه در ذهن من زده شد رو زیر براتون مینویسم خودتون قضاوت کنید.
بنده 2 سال پیش پدرم رو از دست دادم و از قرار معلوم طبق افرادی که در اطرافم دیدم کلا اکثرا با خانواده پدری رفت و آمدشون رو قطع کردن اما من حفظش کردم تا همین 5 6 ماه اخیر...
عموهام از خانواده ی پدری ( من چون یه مدتی هست شغل ثابتی ندارم و در آمد درست و حسابی ندارم) گفتن که بیا توی املاک ما یه سرمایه ای بزار باهم کار میکنیم کمکت میکنیم شراکتی ماشین و خونه و .... خرید میکنیم . آقا من هرچی که داشتم و نداشتم رو فروختم و رفتم املاک .... گذشت 1 ماه 2 ماه 3 ماه 4 ماه!!! باز هم کسی باما چیزی نخرید... (البته بگم خودشون چندین مورد معامله های خوب کردن)تا اینکه فهمیدم دارم ضرر میکنم و روز به روز پولم از ارزش میوفته. خلاصه سرتون رو درد نیارم 6 ماه موندم تو اون املاک!
دیدم هیچ به هییچ ! بعدم فهمیدم که میخوان پولایی که دارم رو یواش یواش از دستم دربیارن خلاصه یدونه معامله هم نکردم.. اومدم بیرون و پولم رو به طلا تبدیل کردم و بهشون هم نگفتم که دیگه اومدم بیرون...
چندین بار مسافرت رفتن کل اعضای خانواده بودند به جز ما نه یکبار نه دوبار بلکه چند بار!!!(حتی اون زمان که پدرم زنده بود باغ و ویلا و مسافرت و ... می رفتن به ما نمیگفتن بعد ها صداش در میومد که آره اینا هفته ی پیش به فرض مسافرت بودن!!) الان که بابام نیست دیگه بدتر شده!
یا مثلا مهمونی خانوادگی هست همه هستن اما ما نبودیم و نمیگفتن مارو بعدا صداش درمیومد که مهمونی بود و ما نبودیم!!!
اینو هم بگم که من کاری به این ندارم که کی کجا میره و چیکار میکنه ولی کسایی که ادعای خانواده بودن دارن که آره ما خانواده ایم و ..... این توقع هست که چرا همه ی اعضای خانواده هستن به جز ما؟! اگر ادعا نداشتن باز یه چیزی...
مثلا بهشون میگم بریم فلان تفریح یا جا منو میپیچونن بعدا صداش در میاد که خودشون رفتن و به ما نگفتن....
اینو هم بگم که اصلا هیچ بی احترامی بهشون نکردم و همیشه حرمتشون رو نگه داشتم و اونا هم بهم احترام میزارن اما اینکارایی رو که گفتم میکنن و بار ها و بارها!!
مثلا عموم بیماری گرفت و رفت بیمارستان اما به ما نگفتن که این اتفاق افتاده و بعداز چند روز تازه فهمیدم که آره عموم بیمارستانی شده و ....
خیلی اینجوری دل مارو شکوندن و باعث ناراحتیمون شدن....
بنظرتون رفت و آمد با چنین آدم هایی جایز هست؟
سلام
◼️ در موردِ ارتباط با دیگران ، قوانین و مقرراتِ ثابتی وجود داره که رعایتش باعثِ کاهشِ خطرها و ضررها میشه .
◼️ ◼️ ارتباط با این افراد خطرناک و مُضِر هست :
◼️ ارتباط با افرادی که هزینههای مالیِ زندگیشون رو با سرقت و دزدی و حرامخوری با روشهای مختلف تأمین میکنند از همهی مردم . چه خانواده و اقوام باشند چه دوست یا همکار یا غریبه .
مثال ۱ :
وقتی برند مهمونی یا مهمون بیاد براشون و فرصتی مهیا باشه ، چیزهایی ازش میدزدند یا به اصطلاح کش میرند. یعنی دستشون کجه . چه خودشون چه بچههاشون .
مثال ۲ :
طرف معتاده یا عیاش و خوشگذزونه یا تجمل گرا هست و برای تأمین پول موادش یا عیاشی یا تجملگراییش دزدی میکنه با روشهای مختلف از همه ی کسانی که باهاشون در ارتباط هست مثل خانواده ، اقوام ، همسایه ، مشتری ، ارباب رجوع ، همکار ، غریبه و ...
◼️ افراد بدخواه و حسود که روحشون عذاب میکشه از پیشرفت دیگران . سعی میکنند مانع از پیشرفتشون بشند .
مثلاً اگه بشنوه فلانی قراره فرزندش رو بفرسته فلان کشور ، سعی میکنه راهشون رو بزنه با ترسوندنشون از مشکلات و هزینهها ولی هدفش فقط اینه که کارشون رو متوقف کنه .
و یا ترساندن از ازدواج با فردی که آدم خوبی هست و وضع خوبی داره . سعی میکنه کاری کنه تا این ازدواج انجام نشه .
و یا مانع از خرید چیزی بشه فقط به علت حسادت .
◼️ افرادی که مادی و دنیاپرست هستند و برای رسیدن به مال و منالِ دنیا از هیچ کاری رویگردان نیستند . حتی از قتل اعضای خانواده ی خودش با روشهای مختلف مثل حوادث ساختگی برای به ارث بردنِ مال و اموال خانواده ش .
◼️ ارتباط با افرادی که مُفسِد هستند یعنی إفساد میکنند یعنی نه تنها خودشون فاسد و خراب هستند بلکه افراد سالم رو هم با روشهای مختلفی به فساد و فحشا و تباهی میکشند. یعنی به اعتیاد ، الکل خوری ، عیاشی ، فحشا ، دزدی و حرامخوری و غیره .
◼️ ارتباط با کسانی که عقایدِ خطرناک دارند یعنی مُشرِک یا کافر یا منافق و دورو و یا گمراه هستند و دیگران رو هم به کفر و بی اعتقادی به خدا و قیامت میکشند با روشهای مختلف .
◼️ افراد نادان و جاهل و احمق که از روی نادانی و جهالت و حماقت ، دیگران رو از راه درست منحرف میکنند و یا ضرر میزنند به دیگران با پیشنهادها و توصیههای ناآگاهانه و احمقانه .
مثلاً از روی نادانی و حماقت ، به دیگران سیگار و الکل و مواد مخدر تعارف میکنند و باعث معتاد شدن دیگران میشند یعنی دوستِ نادان و احمق هست .
◼️ ارتباط با افرادی که دشمنی و کینه دارند ولی از درِ دوستی وارد میشند برای ضربه زدن و انتقام . دشمنان دانا
◼️ ارتباط با افرادی که چشم و گوش بسته به دیگران اعتماد میکنند ولی بعدش یهو طرف رو متهم میکنند به خیانت و دزدی!! .
یعنی دچار افراط و تفریط هستند در اعتماد به دیگران و خائن دانستنِ دیگران بدون مدرک و دلیل و فقط از روی شک !
◼️ افرادی که امانتدار و رازدار نیستند و خبرهای زندگی خصوصی مردم رو همه جا پخش میکنند و به اصطلاح خبرگزاری هستند و با این کارشون ضررهای زیادی به دیگران میزنند و یا باعثِ اختلافات بین دیگران و درگیری و غیره میشند .
◼️ افرادی که تعادل روانی ندارند و هر لحظه ممکنه رفتاری خطرناک و آسیب رسان ازشون سر بزنه .
◼️ افرادی که به ناموس دیگران چشم دارند و با نسبت به ناموس خودشون بیتفاوت هستند یعنی بیغیرت هستند .
◼️ افرادی که انحراف جنسی دارند .
◼️ افرادی که ایمنی رو سرسری میگیرند و بالاخره هم به خودشون و دیگران صدمه میزنند.
◼️ افرادی که اهل جادو و جمبل هستند .
◼️ افرادی که غرور و تکبر زیاد و دردسر ساز دارند یعنی خیلی خودبزرگبین هستند .
◼️ افرادی که بخل و خساستِ زیاد دارند تا حدی که آبروی بخل و خساست ، حق مردم رو هم بهشون نمیدند .
◼️ افرادی که متهور هستند یعنی شجاعتِ منفی دارند یعنی شجاعت و نترسی در انجام کارهای شَر و خلاف و قانون شکنی و بیحرمتی و جرم و جنایت.
◼️ افرادِ بددهن و فحًاش .
◼️ افرادی که بیماریهای خطرناکِ واگیردار دارند .
و غیره