بچه ها انجمن خوب پرشین تولز هم تعطیل شد. چه خاطراتی که از این انجمن داشتم.کلی کنسول قدیمی و لوازم جانبی خریدم. یادش بخیر. 15 سال عضو بودم. و تا روز آخر هم توی انجمن بودم. کسی می دونه چرا تعطیل شد؟ آیا دیگه بر نمیگرده؟
Printable View
بچه ها انجمن خوب پرشین تولز هم تعطیل شد. چه خاطراتی که از این انجمن داشتم.کلی کنسول قدیمی و لوازم جانبی خریدم. یادش بخیر. 15 سال عضو بودم. و تا روز آخر هم توی انجمن بودم. کسی می دونه چرا تعطیل شد؟ آیا دیگه بر نمیگرده؟
منم خیلی ناراحت شدم
به غیر از پی سی پین دیگه چه فارومهای خوبی العان هستن
فعلا که این p30world از همه بهتره. فردا رو دیگه نمی دونم
پی سی پین اصلا مخاطب نداره خیلی خلوتهنقل قول:
آره به درد نمی خوره. من خیلی از پرشین تولز کالا خریدم و فروختم خیلی ازش خاطره دارم. نمی دونم چرا بسته شد. حداقل می تونستن بفروشنش تا کسایی که این همه سال عضو بودن و هنوز هم سر میزدن بتونن استفاده کنن . حالا نمی دونم اینجا هم تا چند وقت دیگه بسته میشه یا نه. ولی با فروم ها اینترنت توی ایران رشد کرد و واقعا حیف شد که پرشین بسته شدنقل قول:
حیف.....صدحیف...:n28::n28::n28::n28:
بچه ها کسی فروم خوب میشناسه معرفی کنه
یادش بخیر چند سال پیش توی پرشین تولز یک قسمتی بود دانلود آهنگ های قدیمی و کمیاب یک آیدی بود به اسم حاجی بلبل نمی دونم بشناسید بعضی وقتها آهنگ های کمیاب میذاشت که توی ایران پیدا نمیشد. من اونموقع آهنگ های قدیمی جمع میکردم. یادمه خیلی دنبال فول آلبوم زنده یاد آرتوش بودم یک روز اومدم دیدم حاجی بلبل همه آلبوم هاشو گذاشته واقعا کسی اونموقع توی ایران آلبوم هاشو نداشت. الانم هر سایتی گذاشته اولین بار اون برای دانلود گذاشته بود که توی اینترنت پخش شد:sad:
از امروز دیگه نمیشه توی پرشین تولز پست جدید داد. فکر کنم دیگه تعطیل شد. ای کاش حداقل می فروختنش و هنوز پا برجا بود نمی دونم چه سیاسیتی پشتش بوده که اینجوری تعطیل شد!
فکر کنم یکی از دلایلی که PT تعطیل شد صحبت های سیاسی و یکی هم حرف های رکیک و جنسی باشه که بعضی کاربرا می زدن وگرنه می تونستن اگر مشکل هزینه ها بود یکجوری هزینه را تامین کنند
بعید میدونم اگه اونجوری بود مسدودش میکردن کلا صاحب پی تی خیلی ادم پولداریه به خاطر همین سایت رو نفروختنقل قول:
چه بهتر که تعطیل شد دلیل پر طرفدار شدن پی تی این بود موقعی شروع ب کار کرد که تقریبا شبکه اجتماعی خاصی نداشتیم و جز اولینا بود همین الان مدیراش ی فروم جدید بزنن از صفر شروع کنن با همون مدیریت سابق یک صدم قدیماش نمیتونن کاربر بگیرن ,فرومی پر از مدیران بی سواد و عقده ای که کلی کاربر نازنین:9:فراری دادن آخرش بلانسبت چنتا کاربر خوب هرچی روانی و مطرود اجتماع توش پلاس بود آخراشم برای جذب کاربر حمید 2 دی میرفت تاپیکای گذشته رو میاورد بالا آزادی بیانش هم که قربونش برم به یه ساندیس خور ب اسم لئو گفتم رئیسی رفته پیش اجدادت تو کنیا بن دائم شدمم بعد اون کاربرایی ک باعث تحریک دیگران میشدن کاری باش نداشتن ,بازارچش هم که هرچی دزد میدون شوش توش پلاس بود بلانسبت یه عده ,اینقدر تاپیک کلاهبرداری و شکایت توش بود قشنگ انگار تو دادسرایی همون بار اولی که بن دائم شدم فهمیدم اشتباهه توش موندن
بعد از ....مال شدن فروم وزین پرشین خوشحالم تو محیط نت همچون روانیایی نمیبینم
واقعا قدر پی سی ورلد بدونید اینجا با صدنفر بحث کردم نهایتش نوشته هام پاک شد :n16:
دوران فروم بازی هم داره تموم میشه ... :cool: دور همی ها داره میشه حریم خصوصی
فروم خوبی بود pt
حیف شد
دورهمی دل شاد میخواد اعصاب راحت بری دورهم آی سیب زمینی گرون شد آخوند اونطور شد شاه اونطور شد بیشتر اغتشاشیده میشه تواعصابت بر میگردینقل قول:
چون گفتم آریامهرتون استان چهاردهم رو تقدیم اعراب کرد شدم ساندیسینقل قول:
پی تی جای سوسولهایی مثل تو نبود
:goatee:
ساندیس با اسپرم تو پوتین بهت دادن رم نکنی ولی دیگه داره تموم میشه باید کم کم ببندنت ب گاری کار کنینقل قول:
لئو فراری شده گاری روش سوار شده :thumbsup:نقل قول:
فردا صبح لئو :کارتر گفت موشک نیازه رسانه اسرائیلی تایید کرد صلح نشد ک دستش خالی نباشه مشرق نیوزم تایید کرده:thumbsup:نقل قول:
چرا نمیای کجا فرار کردی بیا بپیچونمت:دینقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ناله کن :biggrin:نقل قول:
خوب تر زدم تو اعصابت همین کافیه:thumbsup:نقل قول:
لئو رو دادم به باد ،لئو سه روز یه بار میاد:Dنقل قول:
چرا فراری شدی گاری روت سوار شده:biggrin:نقل قول:
مرخصی بگیر بجای اینستا و توئیتر بیشتر بیا اینجا اینجا هم هر پستی خوب حقوق میدن چرا فراری شدی :laughing:نقل قول: