وزارت خارجه روسیه: زمان خروج تسلیحات هسته ای آمریکا از اروپا فرا رسیده است
وزارت خارجه روسیه: به برخی از کشورهای اروپایی اجازه نمیدهیم تسلیحات هستهای آمریکا را در خاک خود مستقر کنند
و تمام ...
Printable View
وزارت خارجه روسیه: زمان خروج تسلیحات هسته ای آمریکا از اروپا فرا رسیده است
وزارت خارجه روسیه: به برخی از کشورهای اروپایی اجازه نمیدهیم تسلیحات هستهای آمریکا را در خاک خود مستقر کنند
و تمام ...
مرگ بر دیکتاتور و زورگو
دیکتاتور ها در هر جای دنیا باید معدوم بشوند با مردم بی مردم
امیدوارم این خبر اشتباه یا حداقل شایعه باشه چون تا اونجا که میدونم به اندازه چند بار ترکوندن کره زمین سلاح هسته ای وجود داره !!! ///
بهتر اون وسط دو تا بمب هیدروژنی هم بزنن تهران و مشهد دل ما هم خنک بشه .
اگر نمیدونید قضیه چیه نئو نازی تو اوکراین نیست . دانشجوهای ایرانی اونجا را به گند کشیدن . پوتین اومده پاک سازی کنه . دم پوتین گرم
اگر هم باور نمیکنید ، پوتین همونیه که اولین جایی را که زد 20 سال پیش چچن و داغستان و بقیه جمهوری های مسلمان جنوب روسیه بود
قهرمان واقعی کسی هست که گذشته اش اهمیت ندارد. قهرمان کسی هست که آینده اش اهمیت دارد مانند همین فرد نه مانند آن شورای نگهبانت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنین قهرمانی ایران در ۴۳ سال گذشته نداشته و ندیده است. امید است الگوی جوانان بشود.
عاقبت قهرمانان فکاهی مثل زلنسکی رو هم خواهیم دید
البته زمانی که هولوکاست با بازوان پروپاگاندا در مغز عوام های ساده لوحی چون شما فرورفته جای تعجب نخواهد بود که زلنسکی دلقک هم در آینده روی تیشرت ها
به عنوان "هیرو" یاد بشه
نهارخوردی شمانقل قول:
ببین هولوکاست که اتفاق افتاده و میشه منتقد رژیم آپارتاید اسراییل هم بود.
این دو تا موضوع جدا از هم هستن، تایید هولوکاست لزوما به این معنی نیست که مهر تایید زد به همه کارهایی که دولت اسراییل انجام میده. و همچنین انتقاد از کارهایی که دولت اسراییل می کنه، لزوما یهودی ستیزی و نفی هولوکاست هم نیست.
بخشی از تفکرهای نژادپرستی، مثلا دید خانواده رومانوف به یهودی ها در روسیه این طوری بود که هر دسیسه ای پشتش یک یهودی هست. نازی ها از
پروتکل بزرگان صهیون برای تهمت به یهودی های آلمان استفاده کردند. الان هم همین دید نسبت به خاورمیانه ای ها هم هست. اینکه هر کسی از خاورمیانه بره کشورهای اروپایی، اون قدرها سخت نیست که بگن این فرد با تقیه میخواد اعتماد ما رو بهش جلب کنه تا بعدا با حیله گری به ما ضرر بزنه. یه نمونه مشابه برای مسلمان ها هم همین نامه ای که به عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یه مدرسه بریتانیایی پخش شده بود و باعث شد بهانه ای بشه به تهمت های بی اساس.
ما یهودی ستیزهایی داریم که هولوکاست رو نفی می کنن به خاطر اینکه هولوکاست نتیجه تفکر های نژاد پرستی هست و اگر این نژاد پرست ها بگن این اتفاق دروغی هست و یا این که این اتفاق به صورت اغراق آمیز به خورد مردم داده شده، یک جوری می خوان اثر تفکرات این چنینی در دنیا رو کم نشون بدن. یعنی می خوان بگن ما فقط این طوری فکر می کنیم و این افکار و خط مشی های ناشی از این طرز فکر تبعیضی، منتج به جرم علیه انسان ها نمیشه.
و در اون طرف هم یهودی ها و در آمریکا به طور مثال مسیحی های که در کمربند مسیحی ها هستن که از این اتفاق استفاده می کنند برای خاموش کردن انتقاد علیه رفتارهای ناانسانی شون در برابر فلسطینی ها. یک بخش پول هایی که وارد اسراییل میشه از طرف همین مسیحی هایی هستن که فکر می کنن تشکیل دولت اسراییل یکی از پیش نیاز های بازگشت مسیح هست.
برای مطالعه بیشتر :
کد:https://www.jstor.org/stable/48504809
https://www.jstor.org/stable/3526840
https://www.jstor.org/stable/23750921
ساندیس میقولینقل قول:
عاقبت دیکتاتورهای قلدر رو هم خواهیم دید . زیاد بودن تو سیر تاریخ ولی همشون یک زمانی کله پا شدن و رفتن جایی که بهش تعلق داشتن .نقل قول:
رفقا و کاسه لیسان و دستمال بدستان دیکتاتورها هم عاقبتشون مثل همونا بود . این چیزا تو تاریخ و توی ذهن ها میمونه و کسی یادش نمیره .
جماعت ساندیسی و دستمال بدست هر وقت توی بحث کم میاره و چیزی نداره که در مورد مبحث مربوطه ارائه بده با ربط دادن گوز به شقیقه میپره وسط میدون که بگه ما هم هستیم .
کشتین خودتون رو با این هلوکاست , هر سایتی باز میکنیم امثال شما دارن همین مزخرفات تف میدن از دروغ خوندن هلوکاست تا توطئه جهانی و دستان حریص و شیطانی فراماسون ها برای کنترل کل دنیا و نقشه های قوم یهود و جادوگران اونا و دجال که میاد ال میکنه و بل میکنه .
این مزخرفاتو ببرین پایگاه بسیج و حوزه علمیه به خورد رفقاتون بدین که مثل بز میشینن پای منبر و با ای کیو در حد جلبک دارن چرندیات شما رو نشخار میکنن و بع بع کنان مهر تائید میزنن بر ساده لوحی و کم خرد یا در اصل بی خرد و عقب ماندگی خودشون .
باشد که شما جماعت ساندیسی و کاسه لیسان و ماتحت لیسان بعد از لقمه گرفتن از ماتحت اربابانتون یک جو به شرفتون اضافه بشه و خودتون رو نفروشین یا اینقدر ارزون نفروشین . [که البته بعیده ولی ما همچنان امیدوار]
"طرفداران دموکراسی" جوش نیارید : ))
برخلاف غرب پرستان سینه چاک که دموکراتیزه رو از بامداد تا شامگاه قی میکنند, با شما میشه صحبت کردنقل قول:
بحث هولوکاست باز شد!! بنده معتقد به وجودش نیستم مثل شما هم میشه منابعی رو به عنوان "نفی هولوکاست" گذاشت از نقد مبانی استقلال نصفه و نیمه هندِ گاندی تا مباحث تاریخی آلمان یهود دوست!!!
پس جواب چی میشه؟؟؟ منابعی انقدر ضد و نقیض (البته این جمله برای دلخوشی شماست بنده هنوز معتقد به کافی نبودن منابع برای هولوکاست هستم)
جواب به نظر بنده حالِ دنیاست
نمونه کاملا تو عملیات ویژه روسیه علیه اوکراین مشاهده میشه تنها چشمان باز میخواد کمی هم "شک"!!!
امیدوارم این پرده های خشم (که آن هم عقیم و بی فعل است) دریده شه و کمی نگاه!!!
از اثرات ساندیس فاسد :دی
یبار تستی برو پایگاه بسیجتون به بهترین رفیقت بگو «من یهودی ام ولی به کسی نگفتم» ،تا فرداش بکننت تو گونی ،اونوقت طعم اقلیت دینی بودنو میچشی
اونوخت هولوکاست رو کامل باور میکنی
در مورد اینکه شما «معتقد» نیستی که کاری اش نمی شه کرد. دولت نازی آلمان به صورت سیستماتیک یهودی ها،زندانی های جنگ شوروی و لهستانی، شهروندان لهستانی و صرب، اقلیت های ج*ن*س*ی و کولی ها و سایر گروه هایی که برای «پاکی نژاد برتر آلمان ها» نامطلوب بوده رو معدوم کرده.نقل قول:
واقعیت های که در منابع مربوط به هولوکاست ذکر می شن «آن قدر ضد و نقیض » نیستن و این برداشت شماست. با توجه به جوابت، شما هیچ کدام از منابعی که دولت ایالت متحده یا کشورهای اروپایی منتشر کردن رو قبول نداری و علاوه بر اون، ارزش اسنادی که مثلا نئو*نا*زیست ها و «برادران اسمش رو نبر» برای «نفی واقعه ی هولوکاست» یا «کم جلوه دادن این اتفاق» پخش می کنن رو با سایر منابع دیگه برابر می دونی.
یعنی شما نمی تونید غرض ورزی رو در متونی که توسط ایدئولوگ ها و مبلغان مذهبی موجود هست رو ببینید؟به نظرتون این همه آدم که در مورد این فاجعه ی انسانی نوشتن می تونن در یک دسیسه جهانی برای اغفال مردم شرکت کنن؟
در ضمن اون لینک هایی که من گذاشتم بیشتر برای مطالعه گسترده تر هستن نه سند.
برای مطالعه آزاد:whistle: حجم فایل پی دی اف 25 مگ:
این عکس هم اگر دلش رو دارید نگاه کنید.کد:https://avalon.law.yale.edu/subject_menus/imt.asp
https://www.icj-cij.org/public/files/library-of-the-court/library-of-the-court-en.pdf
https://en.wikipedia.org/wiki/Auschwitz_Album
https://en.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_photographs
کد:https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Mass_Grave_at_Bergen-Belsen_concentration_camp_-_Fritz_Klein_-_IWM_BU4260.jpg
عجب خر یی تونقل قول:
تلاش های شما در این مورد بخصوص قابل تحسین اما بی فایده است دوست عزیزنقل قول:
بنده از نقد مفاهیم و مبانی ذات میگم شما با یه سری عکس و یه سری منابعی که خود محل بارز نفیِ در حال اثباتی, به این دلیل زیر که البته خود مجمعی از دلایلِ, بنده به این منابع معتقد نیستم
1 و همه : تمام منابع مندرج در تاریخ از وجود هولوکاست توسط افرادی تعیین و تببین میشه که خود بخشی از سیستم به وجود آمده پس از 1945 می باشد
که این ساختار تماما اشکال وجوهی اعم از رسانه, سواستفاده نوین از رسانه (پروپاگاندا), که خود باعث زاد و ولد بیشتر انسان های نوین در ادامه میشه, می باشد
بنده اینجا نیستم برای تغییر موضع شما, هیچوقت تاریخ تنها با اسلحه کلام, تغییر ایجاد نکرده
اما همراه با فعل و عمل بوده که جرقه های درونی ایجاد شده
درکل بیخیال...
بابا اپدیت نیستی تازه بسیج محلتون هم گفته امریکا ماه نرفته فقط فیلم ماه ساختن را تولید کرده میدونستی که؟ بچه بسیج دهه ۹۰ تون هم اینو گفته و خودش تایید داده.نقل قول:
فقط حوزه غیر علمیتون منو کشته بیشترین خدمت و فعالیت به ایران و بشر را حوزه غیر علمیه کرده. بودجه اش امسال از ناسای ماه نرفته و هولوکاست دروغ ساخته شده چندین برابر شده همچنان به تولید ماوراطبیعه میپردازند. تمام بودجتون فقط صرف ناهار شد. :دی
واقعا متاسفم واسه این شرق گدایان لرزشی که نه سواد دارند, نه تاریخ رو به درستی میدونند و نه درک درستی از علم و صنعت و نه حتی فهمی از دین.
مرغان مقلد
از چی صحبت می کنی!نقل قول:
اینها فقط دموکراسی رو تا جای قبول دارند که موافقشون حرف بزنی!
از کسانی که سرمست میشن برا ماجرای بحرین چه انتظاری داری؟ کلانه صبر می کنن یکی یه حرفی بزنه ۲۴ ساعته همون رو به این و اون بگن! مثل ماجرای ناهار
بعدش اینها یک تیم هستند! گله ای حمله می کنن
تو از چی حرف میزنی؟ کل کشور را به چین قرار داد دادی که خودت هم نمیدونی چی هست. کل کشور فروخته شده بعد حرف میزنی.نقل قول:
آخه بندری که نمیدونم جای ترحم داری یا جای تخصم برو فکری به حال آن شهر مخروبه ات باش. بزودی چینی ها میان آن هم از تو و خانواده ات میگیرند بعد بیا برای ما نطق کن.
روسیه رو که دیگه نگو
43 سال از همه چیز محرومت کردند میای سخن میگی؟ مشخص چه نوع ناهاری میخوری.
تو همون نمک نشناسی هستی که سینما رکس و بناهای زیبای دیگر را تخریب کردی. مشخصه ذاتت چیه 100 رحمت به داعش تا تو.
اونی که محروم هست خوده تویی، وگرنه من وضع مالیم عالی هست، نون بازوم رو میخورم منت کسی رو هم نمی کشم، جدی خسته نشدی از اسگل بودنت؟نقل قول:
قراردادهای اقتصادی امر عادی بین کشورها برای استفاده از پتانسیل هم در جهت پیشرفت دیگراند!
حتما اینجا اروپا رو به چین فروختن
یا اینجا، وای ترامپ امریکا رو فروخت به چین
ای وای ببین ژاپن هم فروختن به چین
ای وای ببین عربستان هم فروختن
خیلی کار بدی کردند!
بله که قرار داد خوبه بندری پیشرفتگرا :blink:
قرار داد بی سر و ته و گنگ و نافهم و سیکرت بحثه. قرار داد فروش کل ایران، قرار دادی که در همه جا و حضور داشته باشه نه فقط یک قرار داد خاص و یک موضوع جدا.
یعنی اینقدر ذهنت به خرابی و غارت و آتش کشیدن سوق پیدا کرده که دیگه اینها را نمیفهمی؟ پاشو ظهر شد برو ناهارت رو بخور. ناهار با نوشیدنی ساندیس.
ادیت: فکرش رو بکنید برای اهواز و خوزستان قرار داد پیشرفت ببندند. چی میشه. طرف باز میره آتیش میزنه بعد میگه ما محروم هستیم. :دی یعنی اوج بی انسانی
وقتی امریکا دنبال شرکت ها و افراد برای تحریم هست پس بهتره که اون قرارداد نام افراد و شرکت هاش نشر پیدا نکنه! این یه مورد خیلی ساده است ! ، امربکا جاسوس استخدام می کنه برلی کسب اطلاع از موارد حدید که توپ خانه تحریمش رو درست تنظیم کنه! خوب چرا ایران باید گرا بده به امریکا!نقل قول:
کمی فکر ، کمی خرد ، کمی اندیشه
جاسوس شرف داره به غارت گر و خرابگر بدون عقل داخلینقل قول:
آمریکا شرف داره به چین و روسیه
یعنی بیان بگن از میان این 3 کشور یک کشور اقتصادی در جهت قرار داد و توافق انتخاب کن مشخص کدوم باید انتخاب بشه.
بعد شما مگه میفهمی؟ شما که از شروع انقلابت فقط آتیش زدن و خرابی و.....بلدی و انجام دادی.
همین که میگی جاسوس شرف داره نشان میده که چقدر از روزگار پرتی! کسی دزد و تخریب چی رو تایید نمی کنه!نقل قول:
کسی به کس دیگه شرف نداره! منافع هست که کشور ها رو در یک ریل قرار میدن
ایران نرفت سمت غرب؟ خو پروفسور! همان غربی ها بودن که زدن زبر قرارداد ، این رو که دیگه خودشون دارند میگن! اینکه دیگه حرف من نیست حرف خوده غربی هاست!
کی زد زیر قرار داد؟ شما ناهار خوردی؟ جمع ککن برو ناهارت رو بخور. داره تمومش میشه!!!!!! ساندیس آخریش تو انجمن مونده.نقل قول:
این جهوری اسلامیت بود که اصلا مفهوم قرار داد را نفهمید. همون هم سطح 6 کلاسهای خودت بودند. اصلا نمیفهمی قرار داد به چی میگن. ایران تولید فلان نکنه؟ برای چی؟ فقط نکنه میشه قرار داد هدف از قرار داد اصلا چیز دیگری هست.
بحث با افرادی مانند شما بی فایده هست. افراد تخربگر و آتش ساز و خود محروم گر معلومه چی هستند.
عزت زیاد
یه چیز کامل مشخص هست! و ان اینکه هیچ جوابی نداشتی که بخوای بگی!نقل قول:
این روش شماها هست!
اره بگو برای خودت ما جواب نداریم و فلان.
توی این 43 سال که گند زدی و سوزوندی و غارت کردی معلوم هست جوابت چی بوده. اره تو جواب داری جواب کارنامه 43 سالت.
شتر سواری دولا دولا نمیشه . چطوریه که شما اینجا دم از دموکراسی میزنی ولی از سمتی حمایت میکنی که خودشون مخالف کامل دموکراسی هستن ؟ تناقض در این حد ! جالبه !!نقل قول:
در کشورهای دوست و همسایه [چین و روسیه] هم که دموکراسی لامصب بیداد میکنه !!! مردم دارن خفه میشن زیر این حجم از دموکراسی و خواهان کمی دیکتاتوری هر چند در حد قطره ای شدن .
بیشتر برامون از دموکراسی بگو . زندان هامون پرشده و زندانی ها رو زمین میخوابن و هر کی گله کنه و گزارش بده به خاطر زیر پا گذاشتن دموکراسی میبرنش جایی که دیگه اثری از اون نباشه .
دموکراسی رو جایی میشه دید که توی مصاحبه تلویزیونی توی خیابون برگه میگیرن جلوت میگن اینو بگو یا چیزی که ما میگیم و میخوایم بگو .
اقلیت های مذهبی ایران هم که خوش و خرم در پناه دموکراسی زندگی میکنن و لذت میبرن و کسی هم نمیره فلان کاسب لو بده که بهایی یا یهودیه تا بیان مغازه طرف ببندن و نون طرف آجر کنن .
حقوق شهروندی کیلو چند ما همین که بگیم دموکراسی داریم کافیه ...
بیشتر و بیشتر برامون از دموکراسی بگو , قند تو دلم آب میشه وقتی امثال شما دم از دموکراسی میزنن .
خوبی بحث با امثال شماها اینه که خودتون هم نمیدونید دارید در مورد چه چیزی حرف میزنین . فقط بازی با کلمات .
برای اینکه دو زاری شما هم بیافته و بیخود شلوغش نکنین همونطور که می بینید و مشخصه دوست و رفیق هم پیاله شما نظرشو گفته اونطوری که دوست داشته و مخالفین هم اون طوری که دوست داشتن پاسخ دادن.
دموکراسی برقراره و کسی جلوی حرف زدن ایشون نگرفته . فقط لحن ها متفاوته که اونم خودش مرتبط با دموکراسی هست .
من کی از دموکراسی حمایت کردم؟ یا نکردم؟نقل قول:
از اساسا دموکراسی وجود نداره نه اینجا و نه روسیه و چین نه اروپا و امریکا ، هیچ جا ، هر جای به نوعی محدودیت برای اظهار نظر بسته به جهت گیری های کلان سیاسی اون کشور وجود داره
گذشته از این، این کسی که تو داری دفاع می کنی! همین شخص بابت اظهار نظرم توی یک تاپیک دیگه به من حمله ور شد!
پس حواب من به شما هم همینه: شتر سواری دولا دولا نمیشه!
جوابی نداری! که بخوای بدینقل قول:
جدی برای خودت میگم! قبل از اینکه بخوای مطلبی رو نشر بدی قبلش فکر کن ببین ایا درسته بگم یا نه
تا بعد!
اگه دموکراسی به کل وجود نداره پس شما برای چی ناراحتی کردی که اینا به دموکراسی باورمند و پایبند نیستن . شما گله مندی از چیزی که وجود نداره !؟نقل قول:
جالبه واقعن ! آدم یک چیزایی توی بحث با شماها می بینه و میشنوه که به جای شاخ درخت چنار روی سرش سبز میشه . به کل منطق رو بردین توی یک لوِل دیگه .
پس نتیجه میگیرم پست شما باد هوا بود و متوسل به چیزی شدین که وجود خارجی نداره ولی گفتین سنگ مفت گنجشک هم مفت میزنین شاید اثر کرد و تونستیم توی بحث زیرآبی بریم .
من جایی از کسی دفاع نکردم صحبتم کلی بود و هیچ مشکلی توی نوع بحث نمی بینم . پیش تر هم داشتیم افرادی هم فکر شما که توی بحث ها به طرف مقابل حمله میکردن بجای پاسخ دادن.
از قدیم گفتن چیزی که عوض داره گله نداره :27:
همونطور که خودتون گفتین دموکراسی وجود خارجی نداره پس از حملات دوستمون لذت ببرید و گله نکنید
اشتباه نکن، این شما هستین که مدعی دموکراسی هستین! وقتی مدعی چیزی هستید پس خودتون باید در رعایت اون مسئله پیش قدم باشید نه اینکه بلند بشن کلی چرت و پرت به طرف بکن اخرش با یک کلمه به نام دموکراسی بخوان اون مورد رو بپوشونن!نقل قول:
بله چیزی که عوض داره کله هم نداره! شنیدی که میگن با هر کسی همان طور رفتار کن که باهات رفتار می کنن؟
وقتی که این اقا چنین رفتاری رو داره چرا انتظار دارین که دیگران درباره رفتارش سکوت کنن؟
وقتی مدعی ازادی میشین پس به نظر دیگران هم احترام بگذارید تا دیگران هم احترام بگذارند
احترام یک جاده دوطرفه است نه یک طرفه!
من همه سعی خودم رو می کنم که توهین نکنم صرفا به چالش بگیرمش!
یکی ی استخوان بندازه جلو ش بلکه ساکت شد
ای بابا ,این زیرآبی رفتنا و بازی با کلمات برای پیچوندن بحث قدیمی شده و شما هم تازه کار .نقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد اینجا کسی مدعی دموکراسی نشد و حرفی از دموکراسی نزد تنها رفیق شما بود که در صحبت های بنده گفت مدعیان دموکراسی جوش نیارن ... همین .
بعدش مثل این که شما نمی تونین چیزی که به فارسی سلیس برای شما نوشته شده رو بخونین و متوجه بشین .
پیش تر گفتم دوباره میگم , اون دوستتون نظرشو گفت و بقیه هم طبق دیدگاهی که داشتن و دارن نظرشونو گفتن و میگن . پس دموکراسی برقراره و جلوی کسی رو نگرفتیم که نظرتو نباید بگی .
فقط همونطور که گفتم لحن صحبت ها متفاوته .
آزادی بیان به معنی این نیست که بقیه باید به به عقاید شما احترام بذارن . عقاید قابل بحث و قابل نقد و مخالفت هستن .
احترام به عقاید دیگران یک حرف مفت برای فرار از نقد شدن هستن . شما به عقاید داعش احترام میذارین ؟ به عقاید متجاوز جنسی احترام میذارین ؟ به عقاید کسی که دیگران شکنجه میده احترام میذاری ؟ به عقاید اون کسی که به خودش و بچه اش بمب میبنده میاد کلی آدم بیگناه به کشتن میده احترام میذاری ؟...مشخصه که نه .
احترام به عقاید دیگران یک جمله بی معنی است که نوع برخورد و استفاده اون به شدت سلیقه ای هست و هر کس بسته به دیدگاه و جهان بینی و عقاید خودش اونو به کار میبره و همین باعث میشه معنا و مفهوم نداشته باشه .
بیشتر یک راه فرار هست از نقد شدن عقاید و تفکرات و بین مردم مذهبی هم به شدت طرفدار داره که البته یک چیز طبیعیه :27:
فکر کنم حالا شما متوجه شدی که وقتی حرف از احترام به عقاید میشه شما باید در هر حالتی به عقاید بقیه احترام بذاری . پس وقتی اون شخص اومده به شما حرفی زده و ناراحتت کرده بهتره به عقایدش احترام بذارین و اگه احترام نذارین یعنی چیزی رو مطرح کردین که خودتون بهش اعتقادی ندارین.
[طبق باور خودتون به اصل احترام به عقاید] از خودتون شروع کنین ببینیم چقدر بهش باورمندین همونطور که به باورمندان به دموکراسی تیکه مینداختین .
اگر هم از این قضیه ناراحت هستین و نمیتونین با اون کنار بیاین پس بهتره اونو آرشیو کنین بذارین بغل دست دموکراسی که مطرحش کردین و بحثشو شیک و مجلسی پیچوندین و برین یک موضوع دیگه پیدا کنین برای سوئیچ کردن و پیچوندن بحث .
موافقمنقل قول:
اما "بعدش اینها یک تیم هستند! گله ای حمله می کنن" رو خیر!!
این آقایون رو بنده خیلی وقته تو فروم میشناسم و از مردم اند و جز گروه خاصی نیستن
متاسفانه وضع اقتصاد, فساد و کلاهبرداری آقایون مسئولِ به اصطلاح مومن و از همه مهمتر پروپاگاندا و رسانه سازی و تبلیغات گسترده علیه ایران دست به دست هم داده, تا ما بخودمون هم شک داشته باشیم , قبول دارم اما چشم بستن به وقایع رو حق نمیدم
وقتی میلیاردها خرج رسانه میشه معلومه جای کدخدا و رعیت کجاست !!!
میگم! چرا فکر کردی این بحث از همین تاپیک شروع شده؟ این بحث بین من و اینها نزدیک به 2 یا 3 ماهی هست، شما از هیچی خبر نداری!نقل قول:
اتفاقا من اظهار نظری تو تاپیک دیگه ای کردم و سپس اینها به من حمله ور شدن، پس اون ازادی که ازش دم میزنید که میگی برقراره ، برقرار نیست
اتفاقا دوره حرفای کلیشه وار شماها تمام شده!
بعدش میای میگی اگر کسی حرفی به شخص دیگه بزنه که باعث نارحتی بشه ، شخص حق ناراحت شدن نداره! حق گلایه نداره چون عقیده اش هست؟
همین کاربر srx190d رو نگاه کن ببین چی نوشته! ایا ازادی بیان از دید شما اینه؟ هر توهینی ادم باید بشنوه و بگه ازادی بیان و سکوت؟
خدایی خودت از حرفای خودت خندات نمیگیره؟
سلامنقل قول:
مگر من منکر فساد تو کشورم؟ بله فساد هست، تورم هست هزار جور بدبختی هست همه اینها رو قبول دارم
مشکلی که با این ها دارم اینکه 24 ساعته در حال توهین به این و ان هستند، تعریفی که از ازادی بیان که دارند رو داری میبینی
هر توهینی میگنن اخرش میگن دموکراسیه ، ازادی بیانه
بر منکرش لعنت !!!نقل قول:
دیگه چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه... اخبار پیرامون تحریم ها و ... علیه روسیه خودش گویای " آزادی بیان بی مثالِ غربِ "
گویا امروز هم رئیس مِتا تو نطقی اعلام به اجازه مستقیم به مردم برای حمله " مجازی " به روسیه و روس ها شده
با شما که باز خوب صحبت کردن, جای شکرش باقیست!! : ))
شما پرسش ها رو همینطوری ول میکنی و میری و میاین یک چیز دیگه مطرح میکنین !نقل قول:
این که بین شما و اون کاربر چی گذشته و میگذره برای من مهم نیست و اهمیتی نداره . من در مورد چیزی که اینجا بحث و مطرح شده صحبت میکنم .
مگه اینجا مدرسه است که انتظار دارین بنده مثل ناظم و مدیر بیام مشکل بین شما رو حل و رسیدگی کنم . مثل دوتا آدم بالغ مشکلتون حل کنید و این خاله زنک بازی ها رو ببرید تو پروفایل یا پیام خصوصی .
احترام به عقاید دوباره مطرح کردین و من هم از شما در همین مورد پرسیدم .
شما اگر به عقاید داعش احترام نمیذاشتین باعث ناراحتیشون میشه و سر شما رو گوش تا گوش میبریدن . ایا شما با این قضیه مشکلی نداری و به اونا اجازه میدین که ناراحتی خودشون رو به این شکل نشون بدن؟نقل قول:
شما به عقاید داعش احترام میذارین ؟ به عقاید متجاوز جنسی احترام میذارین ؟ به عقاید کسی که دیگران شکنجه میده احترام میذاری ؟ به عقاید اون کسی که به خودش و بچه اش بمب میبنده میاد کلی آدم بیگناه به کشتن میده احترام میذاری ؟
طالبان عقیده داره دختران و زنان نیازی به تحصیل ندارن و میرن مدرسه به گلوله میبندن . شما بهشون احترام میذاری یا نه ؟
روسیه میخواست استان های شمالی ایران تجزیه کنه . شما به عقاید روس ها احترام میذاشتین در این زمینه ؟ به شمال ایران و تبریز حمله کرد , مجلس به توپ بست و مسجد گوهرشاد به توپ بست .
به اینا احترام میذارین ؟و خیلی مثال های دیگه از این دست که میشه مطرح کرد و پاسخ شما در این زمینه میتونه جالب باشه .
عقیده یک طرز تفکره که طبق جهان بینی شما شکل گرفته و چیز مقدسی [هیچ چیزی مقدس نیست] نیست که از نقد و یا مخالفت و کنکاش در امان باشه . اینو هر چی زودتر یاد بگیرید و درک کنید هم بخودتون کمک میکنه و هم به دیگران.