اگه شهر شما که از آوردن اسمش هم عارت میآد یا مشخصه داری دروغ میگی و همچین شهری نمیشناسی چون داری با VPN از یوتیوب برای تماشای محتوای علمی و فنی استفاده میکنی، این کارها در حد اینترنت 2G نیست که شما ادعا میکنی. من خواستم جستجو کنم چرا شهر شما بدون اینترنت مونده ولی شما چون داری دروغ میگی اسمی نداری که بدی. :thumbsdow
منطقهی توریستی که حداقل به خاطر توریستها حاضر نشدهان از این پتانسیل برای فروش اینترنت استفاده کنن؟ دیگه چه ویژگیهایی داره این شهر شما؟
حتما بزرگترین زمینهای کشاورزی رو هم داره و هزاران کارخونه هم اونجا مشغول به فعالیت هستن...
بچههای بااستعدادی که میفرمایید چطور فهمیدین از آموزش محرومن اگه آموزشی نیست که سطح کیفی استعدادشون برآورد بشه؟ :worried:
این افراد میتونن از اون شهر بینام و نشان مهاجرت کنن به جایی که هست بلاخره خیلی از ثروتمندهای کشور از شهرهای کوچیک رشد کردهان...
درد ملت این نیست اگه من و خیلیهایی که میشناسم ملتیم. درد ملت ما دروغ و جهله.
اینترنت اگه 5G نباشه همین خود شما میآی میگی کل دنیا رفت به سمت 5G ما تازه 3G آوردیم.
اگه بره به سمت 5G میگی پس چرا 2G ما درست نشد؟
شما اگه انقدر مطمئنی که شهر شما بده و اونجا اینترنت نیست و حتی مدرسه ندارین و از آموزش محرومین و کلی عرق میریزین که ته شب یه تیکه نون خشک بخورین خب چرا اونجا موندهاین؟ یه وامی چیزی بگیرین پاشین برین جایی که همهی این امکانات باشه خب نه فقط خودتون بلکه کل شهر اونجا رو تخلیه کنین چون مسئولین ما تنبلتر از این حرفهان بخوان بیان شهری که اسمش رو هم حاضر نیستین بگین آباد کنن براتون :sad:
//
به شما هم میگم، حق مطلب اونی نیست که شما بهش معتقدی. صرف این که شما به یه چیزی اعتقاد داری دلیل نمیشه فقط اون چیز درست باشه.
آیا عقاید داعشیها هم درسته صرف این که بهش اعتقاد دارن؟ شما هم صرف این که اعتقاد داری فقط حرف خودت درسته دلیل نمیشه حق باهات باشه.
هر کسی هم که زد از بیخ و بنیان تخریبت کرد خودت و ادعاهای دروغت رو توی بحث شکستت داده باید از فرصتت استفاده میکردی برای استدلال و سند آوردن نه این که برچسب زدنهای دیگران و تایید کنی چون خودت بلد نیستی بحث کنی.
شما توی این بحث شکست خوردی و خیالت راحت، من هم برنده نشدم چون اصلا بحث من هم نیمهکاره مون.
شما فقط یه سری ادعا کردی و آه و گلایه کردی از مکانی خیالی که حاضر نشدی اسم ببری لااقل یه اسم الکی میساختی از خودت که فرومآباد سفلی زندگی میکنیم ما توی سیستان و بلوچستان که توی اینترنت 2G مونده ما باید بریم بالای سقف خونهمون از اونطرف من از محتوای علمی و فنی یوتیوب با VPN استفاده میکنم :blink:
خودتان هستین...
وظیفهی دولت هم هست وظیفهی حکومت هم هست وظیفهی همه هست که همهکار بکنن که شما بشینی توی خونه و از اینترنت لذت ببری چون حق شهروندی شماست ولی این که بری توی فرومها در مورد یوتیوب رفتن با اینترنت 2G با فیلترشکن و تهش بیای دروغبافی کنی خیر.
توی هر شهری درسته نقطهی کور هست ولی دسترسی به اینترنت فراهمه من هم گفتم کجا بزرگ شدم همونجا الان چند تا اپراتور 4G و LTE میدن...
شما هم با اون صد تا خانوار اگه خواستار اینترنت 4G هستین هستین میتونین با اون صد تا خانوار وکیل بگیرین باهاش در مورد شکایت از مخابرات بابت عدم ارائهی سرویس اینترنت شکایت کنین یا حداقل برین جلوی مخابرات تحصن کنین یا بگین کارمندهای مخابرات اعتصاب کنن سر کار نرن. ولی این حرف رو الان به تمسخر میگیرین چون اصلا جایی نیستین که اینترنت 2G باشه :laughing:
*** اصلا همهی حرفهای من رو ول کن (از خداته این جمله)، برای همه توضیح بده چطوری با اینترنت 2G شما VPN میزنی میری YouTube بعد از محتوای علمی و فنیش استفاده میکنی؟
:»