مرغ کیلو ۱۹۰۰۰ تومن ! خودم دیروز پرسیدم نخریدم. اگر نمیپرسیدم میگفتم الکیه شایعس
گوشتم گرون شده
چه کنیم با این گرونی ها؟ فکر کنم شخصا باید فکر یه کاسه باشم بذارم جلوم بشینم کنار خیابون
Printable View
مرغ کیلو ۱۹۰۰۰ تومن ! خودم دیروز پرسیدم نخریدم. اگر نمیپرسیدم میگفتم الکیه شایعس
گوشتم گرون شده
چه کنیم با این گرونی ها؟ فکر کنم شخصا باید فکر یه کاسه باشم بذارم جلوم بشینم کنار خیابون
هیچی الان یک دهن تریبونی میاد میگه وضع بهتر شده ، تو صدا و سیماشون هم حتما میگند خیلی خوب شدیم.
خوبه این تناقضات هر چی بیشتر باشه نتیجه هم بهتر میشه.
قیمت اقلام سوپر مارکتیم بالا رفته.نقل قول:
من نمیدونم چرا شب میخوابیم صبح شگفت زدمون میکنن.
از مردمی که گرانی را می بینند و تنها واکنش آن ها ساختن جُک و لطایف طنز با موضوع گرانی در تلگرام هست دیگر چه انتظاری می توان داشت ؟نقل قول:
هیچ کاری از دستمون بر نمیاد :sad:
همچی 2برابر شده واقعا توان خرید کم شده
تنها چیزی که مردم توان خریدشو داشتن همین مرغ بود که اینهم از 11.12شده 19
چقدر بده شب بخوابی صبح ببینی همه چی تغییر کرده... عجایب هفت گانه جهان یکیش ایرانهنقل قول:
کدوم خواب داداشنقل قول:
مگه الان کسی خواب هم میره :wac: تا بوق سگ باید جون بکنی
از اینور کوچه تا اونطرف بری برگردی قیمت افزایش پیدا میکنه
یه زمانی پدربزرگ من از خرجش زد خونه باغ خرید. الان من اصلا نون و آب نخورم و دست به پولم نزنم فوقش سال دیگه با این اوضاع بتونم فرغون بخرمنقل قول:
من واقعا برام عجیبه با این بلاهایی که سرمون میارن ما ایرانیا چطور هنوز زنده ایم!!!!
:thumbsdow:thumbsdowنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا رو باز کنید ، برای همین امروز هست . در تایید صحبت هایم . :»:wink:
دموکراسی بدترین نوع دیکتاتوری است!
آری واقعا همین طور هست دنیا
داریم به کجا میریم مرگ بر ترامپ
مرگ بر کسی که به دیگران مرگ بر بگویدنقل قول:
شعاری که در این ۴۰ سال ظلم به تجربه و حقیقت تبدیل شد.
دوستان همه با هم متحد مرگ بر کسی بگویید که به دیگران مرگ بر می گوید.
طبق آخرین تحقیقات دانشمندان گوشت مرغ برای سلامتی انسان خوب نیست و باعث سرطان سینه نوجوانان میشود
Sent from my iPhone using Tapatalk
لطفا میشه منبع این خبر رو بزارید ؟نقل قول:
داره شوخی میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم قحطی در راه است برگشتیم زمان قاجار
لعنت به ساندیس خور حرام خور
4 نسل باید عوش بشه تا درست بشیم ... با این صف بستن ملت چیزی درست نمیشه :cool:
هر خبری بدی تو این کشور شنیده میشه حتما عملی میشه اما اخبار امید بخش هیچ وقت به مرحله اجرا نمیرسه نمونه اش ساخت خانه های کوچیک 30-40 متری در تهران بود که چند ماه پیش خبرش اومد و ظاهرا امروز داره به حقیقت می پیونده و قراره خونه های 25 متری بسازن. حالا انقدر بندری بزنید که یادتون بمونه 20 میلیون 20 میلیون واسه وعده بزن و برقص رای ندید
جناب بیخودی غر نزن
خبر از ایران ۴۰ ساله فقط خبر بد و بدبختی بوده هیچ خبر خوبی نداشته اینکه میبینی دهه ۷۰ ۸۰ و ۹۰ انگار یکمی نرمال شده چونکه اقازاده هاشون اینجوری بودند وگرنه ۱۳۹۹ با ۱۳۵۷ هیچ فرقی نداره و بدون هیچگونه دستاوردی.
هیچ وقت صفر و یک نباش. قطعا دستاوردای زیادی بوده که شاید شخصی نبودن ولی عمومی بودن مثل رشد علم! و خیلی از موارد دیگه. نمیتونیم بگیم شاه عالی بود آسمون سوراخ شد افتاد پایین و بعدش که این فرشته ی آسمونی از دست رفت بیچاره شدیم! دیگه همش بدبختی ، همش فقر و ... کلاه سیاه نمایی کار جالبی نیست، واقع بینی بهتره.نقل قول:
باید قبول کنی هر دولتی اشتباهات خودشو داره، اصلاح طلب، اصول گرا و ... تو میای مثلا به اصول گرا میگی ساندیس خور، فلان و بهمان، خب اصلاح طلب همه از دم مفید و مؤثر و عالی بودن؟ نه... یا هر جهت گیری سیاسی دیگه تو مملکت.
باید بپذیریم هر کسی اشتباهات خودشو داشته و باید به گردن بگیره. الان چند وقتیه واقعا قیمت ها نوسان شدید پیدا کردن و مردم قدرت اقتصادیشون ضعیف شده.نمیشه که مدام گردن این و اون بندازن باید بررسی کنن ببینن کجا نظارت کنه، کجا دارن اشتباه میکنن، کی داره بهره میبره و ...
اگر با این دید زندگی کنی همه رو مجموعه ای از اشتباهات و کارهای مفید میبینی . اون نگاه صفر و یک برداشته میشه و میتونی مؤثر تر انتقاد کنی.
دوست عزیز حرف شما متین بله هر کسی فرشته نیست. بحث اگر مقایسه ای باشد که من این قصد را مطرح نکرده ام که وضع بدتر هم می شود.
اگر در دوران گذشته بدبختی فقر مردم ۳۰ درصد بوده الان ۹۰ درصد است.
اگر ارزش پول ملی ۹۰ درصد بوده الان ۱ درصد هست.
اگر صنایع کارخانجات تولیدی صادرات برند در آن زمان ۹۰ درصد بوده الان ۵ درصد خواهد بود.
اگر عزت و پاسپورت ملی در آن زمان ۹۰ درصد بوده الان ۳ درصد است.
.....
این بحث فایده نداره چون گذشته قابل برگشت و یا احیا نیست اما حال و آینده حائز اهمیت می باشد.
به موارد خوبی اشاره کردی.نقل قول:
شما وقتی دو دستی خودتو تقدیم کسی کنی، ازت منفعت زیادی بگیره و مطیعش باشی اونم نمیذاره خیلی بهت بد بگذره و یه حداقلی رو برات بوجود میاره.
اماامان از روزی که بخوای مستقل بشی، خودت برای خودت تصمیم بگیری و زندگی کنی، دیگه چندان نفعی براش نداشته باشی... اونوقت اون تموم نیروش رو جمع میکنه تا تو رو به زمین بزنه! با استفاده از مهره های داخلی و خارجی! با استفاده از قدرتی که داره.
اگر چه این ضعف مدیریتی در کشور رو پوشش نمیده و نمیخوام همه چیز رو به گردن دیگران بندازم.
مستقل؟!
کی ایران؟! کاشکه استقلال داشتیم.
منظورتون از استقلال چیه؟
مستعمره چین و روسیه بودن حتما معنیش استقلاله......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
پیشنهاد بهتری داری زنگ بزن دفتر رئیس جمهور بگو. مثلا چطوره مستعمره انگلیس باشیم یا آمریکا؟ اونا سابقه ی خوبیم تو این مسائل دارن.نقل قول:
اینی که تو میگی اصلا استعمار نیست، محدودیته مثل اونوقتی که قر دادی بعد دیدی اشتباهی رای انداختی گفتی چاره نداشتیم انتخابمون محدود بود... کلا زدی تو باقالیا داداش.
دوستت خوب گفت نمیشه سر اینچیزا صحبت کرد چون هنوز معنی کلمات رو خیلی ها بلد نیستن اونوقت من بیام جمله بندی کنم مثل اینه برای بچه ی کلاس اول از شاهنامه بنویسی
روزتون خوش:king:
شب خوش کوچولو رویا های قشنگ ببینی......
والا من هر چی فکر میکنم دستاورد این چهل ساله فقط تجاوز و اعدام مردم بوده، تجاوز همه جور معنی رومیده غارت دزدی فضولی بی احترامی تهمت دخالت تحقیر ...اعدام هم که بعنی مرگ و نیستی
همین و بس از درب ورود فرودگاه در ایران شروع میشه تا خروج مجدد از درب فرودگاه
فکر کنم شفاف گفتم و همگی تجربه منظور بنده را دارند. اخه چرا ایران نابود شد؟! ایران برای خودش کشوری بود قابل احترام پر از دستاورد و امکانات که در آن زمان تو خاورمیانه هیچکی نداشت. پر از بیمارستان و ورزشگاه و ...هنوز هم بعضی هاشون بهترینهای خاورمیانه هستند.
جمعیت زیاد کردند بدبختی هم روش آوردند. عدم کنترل فقر و تقسیم ثروت و عدالت. بیسوادها سر پست و مقام و کار و باسوادها فرار مغزها.
فعلا هیچ چیزی مهم تر از این نیست که آمریکا قدرت کنترل دنیا رو از دست بده همه کشورها باید تلاش کنن چون تاریخ ثابت کرد دنیای تحت کنترل آمریکا دنیای ترسناکی بوده و خواهد بود.
اینکه ایران به روسیه و چین هم وابسته شده اونم مقصر آمریکاست چون اگه همین روسیه و چین هم نباشن وضعیت ایران بدتر میشه مخصوصا چین که خیلی به درد ایران میخوره در آینده
دنیا همینه هیچ وقت روی یک قطب نمی چرخه یا باهاش کنار بیایید یا تلاش کنید برید هر قطبی که دوست دارید.
ایران هم که توافق کرده بود خودشون زدن زیرش و دوباره وحشیانه حملات اقتصادی کردن.
نقل قول:
زیان جان باز من خخخخ عزیز من جسارتی نمیکنم ها داریم صحبت میکنیم دیگه شما که تاج سرمایی گفتی باز حد اقل چین و روسیه خوبه هرچند اونم گردن امریکاس که ایران داره به اون سو میره درست میگی عزیز جان نه شرقی نه غزبی ولی فدای شما بشم همین چند سال پیش چین جای سرکت نفتی توتال اومد ایران کار کنه و زمانی که اون پدرسوخته ترامپ از برجام خارج شد چین هم جم کرد و رفت لپ کلام اینه عزیز دل که همین چین و رو سیه اون امریکا رو ول نمیکنن پشت ایران بمونن اینو رو حوا نمیگم ها برات مثال هم زدم البته اون فقط یکیش بود ////نمیدونم چند سالته هرچند عزیز دلی ولیاینو ازمن همیشه به یادگار داشته باش همه ی کشورها دنبال منافع خودشون هستن و هیچ کشوری دشمن همیشگی نداره بلکه منافع همیشگی داره/////:»
قبول دارم همینطوره از یه قرار داد اگه چین و روسیه 90% سود ببرن ایران 10% سود میبره اما چاره دیگه ای هم هست مگه؟ بقیه کشورهای که جرات معامله با ایران رو هم ندارن همین چین و روسیه مونده. افغانستان و عراق و سوریه هم فقط به درد صادرات میخورن همین چندتا کشور هم از دست بره دیگه هیچی.نقل قول:
اونهایی هم که فکر میکنن آمریکا توان اداره دنیا رو داره اشتباه میکنن همین موضوع داعش یعنی داعش سر می برید زن و بچه و پیر و جوان آمریکا چیکار کرد؟ داعش روز به روز قوی تر میشد تا زمانی که روسیه و ایران وارد مبارزه با داعش نشدن داعش شکست نخورد پس از قوی تر شدن آمریکا خوشحال نشید چون تجربه نشون داد اونها هم مثل بقیه فقط به فکر منافع شخصی خستن پس درست نیست کل دنیا تو مشتشون باشه. من قبل از جریان داعش خیلی از آمریکا دفاع میکردم اما وقتی دیدم چطوری از جهنم خاورمیانه ماهیگیری میکنه فهمیدم رو این کشور نمیشه حساب کرد.
ملت نخرن درست میشه :rolleye:
نقل قول:
تاج سر این راه که گفتی برای قدیم بود الان این شده((((((اگر نخری دیگه عمرا بتونی بخری)))))):mellow:
23 تومن که رد شده دیگه مشخصه دولت هم حامی افزایش هست تو این مقطع!
فعلا تا 25 جاده بازه تا بعد ببینیم هنری میکنن آقایون جلوش رو بگیرن یا نه
چاره؟!!نقل قول:
این قدر ساده هست که آدم تعجب میکنه
مثل 193 کشور دیگۀ دنیا نگیم "مرگ بر آمریکا، انگلیس، عربستان و ..."
نزدیک ۲۴ شد.این پالت های دلار که گفتند با هواپیما آوردند کجاست؟
کسری بودجه رو ۳۰ تومن جبران میشه؟یا عدد دیگه ای......
روحانی هر روز سخنرانی تلویزیونی داره و همش میگه اوضاع چقدر خوب شده و خوشبختانه مردم از خوشبختی دارند بال در میارند و قرار تعهد فلان را در روز آخرم اجرا....
بیچاره آن هم قاطی کرده، هر روز از این اراجیف هی میگه تا میبینم قیافشو خود به خود خندم میگیره. یاد برنامه کودک هر روز ساعت ۱۰ صبح بچگیهام میوفتم.
حداقل حقوق کارگر ساده تو دنیا الان به پول ایران روزی یک میلیون و دویست شده :wink: الان اونی که داره تو رستوران ظرف میشوره ماهی 30 میلیون حقوق میگیره :whistle:
قطعا کمتر از 10% اینها به خاطر تحریم های آمریکاست
این بار که گذشت مردم ایران اما خواهشا اگه دوباره خواستید رای بدید با مشوق های جنسی خر نشید چون احمدی نژاد باز اومده داره مشوق های جنسی میده! اونم مردم ایران رو شناخته.
باز گفتی هان، هیچکدوم هیچ کس هیچ جناح فقط ایران بی وصله.نقل قول:
شایعه میکنن/مردم بترسن و دلار هاشون بفروشن/نقل قول: